Obrázek epizody ep.9_zpíváme koledy s Teri Blitzen

ep.9_zpíváme koledy s Teri Blitzen

25. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Co se DOOPRAVDY stalo na SugarBombex party | KONTROVERZNÍ PODCAST

Co se DOOPRAVDY stalo na SugarBombex party | KONTROVERZNÍ PODCAST

25. 12. 2022

35 min

Obrázek epizody Hovory: Co nefunguje dlouhodobě, už se spravit nedá, uvažuje o vztazích spisovatelka Petra Soukupová

Hovory: Co nefunguje dlouhodobě, už se spravit nedá, uvažuje o vztazích spisovatelka Petra Soukupová

25. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zvířecí Vánoce libereckých rozhlasáků: Ten chová to a ten zas tohle

Vybrali jsme pro vás: Zvířecí Vánoce libereckých rozhlasáků: Ten chová to a ten zas tohle

25. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Hergot!: Dárky u nás nosí Ježíšek, ne děda Mráz, říká katolík Michal Klusák z KSČM

Hergot!: Dárky u nás nosí Ježíšek, ne děda Mráz, říká katolík Michal Klusák z KSČM

25. 12. 2022

58 min

Obrázek epizody Michal Kavalčík - Tvůrce Rudy z Ostravy, známý bavič, herec a moderátor

Michal Kavalčík - Tvůrce Rudy z Ostravy, známý bavič, herec a moderátor

25. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

25. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

25. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

25. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Malá rekapitulace.

Malá rekapitulace.

25. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Misha: Pokemon GO Song měl vytrollit svět. Je těžké dělat jednoduché věci. | SVĚTOVÍ

Misha: Pokemon GO Song měl vytrollit svět. Je těžké dělat jednoduché věci. | SVĚTOVÍ

25. 12. 2022

49 min

Obrázek epizody I kouzla se posouvají dopředu. Baví mě staré triky v novém kabátě, vypráví iluzionista Hadaš

I kouzla se posouvají dopředu. Baví mě staré triky v novém kabátě, vypráví iluzionista Hadaš

25. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I kouzla se posouvají dopředu. Baví mě staré triky v novém kabátě, vypráví iluzionista Hadaš

Host Radiožurnálu: I kouzla se posouvají dopředu. Baví mě staré triky v novém kabátě, vypráví iluzionista Hadaš

25. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Kombinovat kolo a lyže jako sportovec i organizátor? Šestnáctiletý Matyáš Fanderlik to zvládá

Vybrali jsme pro vás: Kombinovat kolo a lyže jako sportovec i organizátor? Šestnáctiletý Matyáš Fanderlik to zvládá

25. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Je to součástí naší DNA, říkají obyvatelé Norimberku o vánočních trzích

Reportáže zahraničních zpravodajů: Je to součástí naší DNA, říkají obyvatelé Norimberku o vánočních trzích

25. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Lidoopům trvá rok, než člověka přijmou, přibližuje vrchní chovatel primátů v Zoo Praha Vojáček

Hovory: Lidoopům trvá rok, než člověka přijmou, přibližuje vrchní chovatel primátů v Zoo Praha Vojáček

25. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Rozhovor s Pipi Dlouhou punčochou a herečkou Markétou Holcmanovou

Rozhovor s Pipi Dlouhou punčochou a herečkou Markétou Holcmanovou

25. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody Herec Radek Melša: Mám hrozně rád trapno. Je hezké se s lidmi propojit skrz chybu

Herec Radek Melša: Mám hrozně rád trapno. Je hezké se s lidmi propojit skrz chybu

25. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Pipi Dlouhá punčocha - Rozhovor s režisérem Vladislavem Kracíkem

Pipi Dlouhá punčocha - Rozhovor s režisérem Vladislavem Kracíkem

25. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

25. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

25. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

25. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Dominik Hašek, Kateřina Neumannová a Zdeněk Krupička vzpomínají na své začátky i vrcholy kariéry

Totál talkshow: Dominik Hašek, Kateřina Neumannová a Zdeněk Krupička vzpomínají na své začátky i vrcholy kariéry

25. 12. 2022

37 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 16: Vánoční speciál

Týden bez filtru 16: Vánoční speciál

25. 12. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Janžurová: Vždy jsem se bránila veřejné podpoře nějakého politika. Nechci ovlivňovat své příznivce

Osobnost Plus: Janžurová: Vždy jsem se bránila veřejné podpoře nějakého politika. Nechci ovlivňovat své příznivce

25. 12. 2022

25 min