Obrázek epizody Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

6. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

Blízká setkání: Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

6. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

Blízká setkání: Dětská herečka Valentýna Bečková: Chtěla bych být režisérka, ale občas bych si i zahrála

6. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Prezidentské volby: Odpověděl jsem na stejné otázky jako kandidáti; Jak to vidím já!

Prezidentské volby: Odpověděl jsem na stejné otázky jako kandidáti; Jak to vidím já!

6. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Tady to znám: Miluju zasněžené Hrusice, říká někdejší vedoucí Památníku Josefa Lady Zdeňka Burianová

Tady to znám: Miluju zasněžené Hrusice, říká někdejší vedoucí Památníku Josefa Lady Zdeňka Burianová

6. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Celulitida u žen snižuje riziko mrtvice i demence, naznačuje studie

Dnešní Plus: Celulitida u žen snižuje riziko mrtvice i demence, naznačuje studie

6. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Politika mladé zajímá. Jen nesledují tradiční média, míní autorka profilu Jsem v obraze Bázlerová

Interview Plus: Politika mladé zajímá. Jen nesledují tradiční média, míní autorka profilu Jsem v obraze Bázlerová

6. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody V kampani chybí diskuse o tom, v čem Česko vyniká, říká politoložka Eva Lebedová

V kampani chybí diskuse o tom, v čem Česko vyniká, říká politoložka Eva Lebedová

6. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: V kampani chybí diskuse o tom, v čem Česko vyniká, říká politoložka Eva Lebedová

On Air: V kampani chybí diskuse o tom, v čem Česko vyniká, říká politoložka Eva Lebedová

6. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Komunikace s novináři po tragédii v Krkonoších byla náročná na psychiku, přiznává mluvčí záchranářů

Host Lucie Výborné: Komunikace s novináři po tragédii v Krkonoších byla náročná na psychiku, přiznává mluvčí záchranářů

6. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Komunikace s novináři po tragédii v Krkonoších byla náročná na psychiku, přiznává mluvčí záchranářů

Host Lucie Výborné: Komunikace s novináři po tragédii v Krkonoších byla náročná na psychiku, přiznává mluvčí záchranářů

6. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Slušné sbírce autíček předchází slušná sbírka vědomostí o nich, vypráví chrudimský sběratel

Radioporadna: Slušné sbírce autíček předchází slušná sbírka vědomostí o nich, vypráví chrudimský sběratel

6. 1. 2023

13 min

Obrázek epizody To největší tabu je přimout sebe sama | Tereza Nagyová o Crohnově chorobě

To největší tabu je přimout sebe sama | Tereza Nagyová o Crohnově chorobě

6. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Antropoložka Moree: Co jsme za společnost, když hromadně vytváříme dojem, že naše těla jsou špatná?

Osobnost Plus: Antropoložka Moree: Co jsme za společnost, když hromadně vytváříme dojem, že naše těla jsou špatná?

6. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Antropoložka Moree: Co jsme za společnost, když hromadně vytváříme dojem, že naše těla jsou špatná?

Osobnost Plus: Antropoložka Moree: Co jsme za společnost, když hromadně vytváříme dojem, že naše těla jsou špatná?

6. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Motocyklový závodník Štěpán Zuda se chystá na novou sezónu. Sedmnáctiletý jezdec prozradil své plány

Vybrali jsme pro vás: Motocyklový závodník Štěpán Zuda se chystá na novou sezónu. Sedmnáctiletý jezdec prozradil své plány

6. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

6. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

6. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Majitelé areálů bez technického sněhu prostě nemohou fungovat, podporuje zasněžování Neumannová

Pro a proti: Majitelé areálů bez technického sněhu prostě nemohou fungovat, podporuje zasněžování Neumannová

6. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

6. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

6. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

6. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody 24. díl. S Evou Urbanovou o proměnách Nily a nadcházejícím roku

24. díl. S Evou Urbanovou o proměnách Nily a nadcházejícím roku

6. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody Brain We Are: Nejlepší triky, jak se hacknout. Je štěstí cíl nebo vedlejší efekt?

Brain We Are: Nejlepší triky, jak se hacknout. Je štěstí cíl nebo vedlejší efekt?

6. 1. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Pavel Tylšar: Southampton je pro mě favorit číslo jedna na sestup z Premier League

S mikrofonem do Anglie: Pavel Tylšar: Southampton je pro mě favorit číslo jedna na sestup z Premier League

6. 1. 2023

37 min