Obrázek epizody Balast v těžišti: Prezidentský speciál #2

Balast v těžišti: Prezidentský speciál #2

11. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Alex a host: Herečka Pavlína Mourková: Při holení hlavy v Rozmarýnách jsem sice brečela, ale pak mi to nevadilo

Alex a host: Herečka Pavlína Mourková: Při holení hlavy v Rozmarýnách jsem sice brečela, ale pak mi to nevadilo

11. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Deskové hry, to je zábava, rozvoj myšlení, ale hlavně pohodové setkání s kamarády nebo celou rodinou

Radioporadna: Deskové hry, to je zábava, rozvoj myšlení, ale hlavně pohodové setkání s kamarády nebo celou rodinou

11. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pamatuji doby „poctivých zlodějů“. Dnes se takoví moc nevidí, usmívá se kriminalista Zdeněk Hlaváček

Host ve studiu: Pamatuji doby „poctivých zlodějů“. Dnes se takoví moc nevidí, usmívá se kriminalista Zdeněk Hlaváček

11. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Za krásou kytic bývalo mnoho utrpení. Květinové farmy v Keni zlepšují podmínky, ale růžové vše není

Za krásou kytic bývalo mnoho utrpení. Květinové farmy v Keni zlepšují podmínky, ale růžové vše není

11. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Za krásou kytic bývalo mnoho utrpení. Květinové farmy v Keni zlepšují podmínky, ale růžové vše není

Zápisník zahraničních zpravodajů: Za krásou kytic bývalo mnoho utrpení. Květinové farmy v Keni zlepšují podmínky, ale růžové vše není

11. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Herec Matěj Hádek: Když mluvím o svém synkovi, chce se mi dojetím plakat. A nestydím se za to

Herec Matěj Hádek: Když mluvím o svém synkovi, chce se mi dojetím plakat. A nestydím se za to

11. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Lilia Khousnoutdinova: Stereotyp "správné" ženy je patologický, musíme se z něj vymanit

Lilia Khousnoutdinova: Stereotyp "správné" ženy je patologický, musíme se z něj vymanit

11. 1. 2023

14 min

Obrázek epizody Kyselka a okolí

Kyselka a okolí

11. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Matky mají nižší příjmy. Musíme to změnit a investovat do předškolní výchovy, vyzývá sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Matky mají nižší příjmy. Musíme to změnit a investovat do předškolní výchovy, vyzývá sociolog Prokop

11. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Republikánští radikálové chtějí omezit pomoc Ukrajině. Jde přitom i o Tchaj-wan, upozorňuje expert

Interview Plus: Republikánští radikálové chtějí omezit pomoc Ukrajině. Jde přitom i o Tchaj-wan, upozorňuje expert

11. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Purple Firework - EP01 "Plány na rok 2023 & Seznámení se"

Purple Firework - EP01 "Plány na rok 2023 & Seznámení se"

11. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Zákaz zveřejňování průzkumů je správný. Mají totiž na voliče jistý vliv, myslí si komentátor Nováček

Dnešní Plus: Zákaz zveřejňování průzkumů je správný. Mají totiž na voliče jistý vliv, myslí si komentátor Nováček

11. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dálniční policie v Pardubickém kraji hledá posily. Ženy jsou vítány

Radioporadna: Dálniční policie v Pardubickém kraji hledá posily. Ženy jsou vítány

11. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Short Stuff: Forest Lawn Memorial Park

Short Stuff: Forest Lawn Memorial Park

11. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Brýle pořizujeme hned, ale sluchadlům se vyhýbáme. Přitom velmi pomáhají, dají se i napojit na mobil

Zdravíčko: Brýle pořizujeme hned, ale sluchadlům se vyhýbáme. Přitom velmi pomáhají, dají se i napojit na mobil

11. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Bandité pro baladu

Bandité pro baladu

11. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Pavel Rychetský: Přivítal bych, kdyby nás noví politici dokázali zbavit strachu a osamění

Dnešní Plus: Pavel Rychetský: Přivítal bych, kdyby nás noví politici dokázali zbavit strachu a osamění

11. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lidé politiku vnímají jako nutné zlo, kam by slušný člověk nešel, myslí si historik Mücke

Osobnost Plus: Lidé politiku vnímají jako nutné zlo, kam by slušný člověk nešel, myslí si historik Mücke

11. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lidé politiku vnímají jako nutné zlo, kam by slušný člověk nešel, myslí si historik Mücke

Osobnost Plus: Lidé politiku vnímají jako nutné zlo, kam by slušný člověk nešel, myslí si historik Mücke

11. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Bourání: Lze sbírat domy a vystavovat architekty jako živé exponáty? V Muzeu umění Olomouc to zkusili

Bourání: Lze sbírat domy a vystavovat architekty jako živé exponáty? V Muzeu umění Olomouc to zkusili

11. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jen tak poslat peníze na Ukrajinu? K tomu mám velkou nedůvěru, míní Cyril Svoboda

Pro a proti: Jen tak poslat peníze na Ukrajinu? K tomu mám velkou nedůvěru, míní Cyril Svoboda

11. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Zlínskému divadlu dal sbohem a zamířil na Hanou. Nechtěl jsem jen čekat na důchod, říká herec Julina

Větrník - Host ve studiu: Zlínskému divadlu dal sbohem a zamířil na Hanou. Nechtěl jsem jen čekat na důchod, říká herec Julina

11. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Ukrajinistka Lenka Víchová: Ukrajinština odráží mentalitu národa, je to jemný jazyk s lehkou ironií

Ukrajinistka Lenka Víchová: Ukrajinština odráží mentalitu národa, je to jemný jazyk s lehkou ironií

11. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Ukrajinistka Lenka Víchová: Ukrajinština odráží mentalitu národa, je to jemný jazyk s lehkou ironií

Vizitka: Ukrajinistka Lenka Víchová: Ukrajinština odráží mentalitu národa, je to jemný jazyk s lehkou ironií

11. 1. 2023

47 min