Obrázek epizody Petr Václavek: Seš nástroj, kterým protéká božská energie

Petr Václavek: Seš nástroj, kterým protéká božská energie

12. 1. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Blahobytný život vede k pasivitě. Sedavý styl je důvod, proč naše záda bolí, říká MUDr. Šidáková

Radioporadna: Blahobytný život vede k pasivitě. Sedavý styl je důvod, proč naše záda bolí, říká MUDr. Šidáková

12. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Usmějte se, budoucí prezidente. Může to rozhodnout volby

Šárka Kabátová: Usmějte se, budoucí prezidente. Může to rozhodnout volby

12. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Už sedmý měsíc klesají tržby v maloobchodu. Nejvíce postižený je venkov a gastronomie, říká Josef Jaroš

Už sedmý měsíc klesají tržby v maloobchodu. Nejvíce postižený je venkov a gastronomie, říká Josef Jaroš

12. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #1: Nový hlas v tramvajích

METROBUS EXPRES #1: Nový hlas v tramvajích

12. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Alex a host: Alois Hadamczik: Trenérům do jejich metod zásadně nemluvím

Alex a host: Alois Hadamczik: Trenérům do jejich metod zásadně nemluvím

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Z použitých materiálů běhá mráz po zádech, ukrajinští autoři ale chtěli zlo proměnit v umění

Z použitých materiálů běhá mráz po zádech, ukrajinští autoři ale chtěli zlo proměnit v umění

12. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Z použitých materiálů běhá mráz po zádech, ukrajinští autoři ale chtěli zlo proměnit v umění

Zápisník zahraničních zpravodajů: Z použitých materiálů běhá mráz po zádech, ukrajinští autoři ale chtěli zlo proměnit v umění

12. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Na slovíčko s animátorem Márou

Na slovíčko s animátorem Márou

12. 1. 2023

1 hod 18 min

Obrázek epizody Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Finančák: Recenze píšu jen v případě, že mě něco opravdu hodně naštve, říká Petr Šmelhaus z organizace dTest

Finančák: Recenze píšu jen v případě, že mě něco opravdu hodně naštve, říká Petr Šmelhaus z organizace dTest

12. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody S dvěma dětmi mám klid a mnohem čistší hlavu než dřív, říká spisovatelka Eva Kollerová Střihavková

S dvěma dětmi mám klid a mnohem čistší hlavu než dřív, říká spisovatelka Eva Kollerová Střihavková

12. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

12. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

12. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mistryně světa v karate Radka Tesařová také navrhuje medaile pro vítěze: Sport je zdraví a radost

Host ve studiu: Mistryně světa v karate Radka Tesařová také navrhuje medaile pro vítěze: Sport je zdraví a radost

12. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody #50 Příslib lepší budoucnosti, ale také strach a stesk. Příběhy ruských přistěhovalců

#50 Příslib lepší budoucnosti, ale také strach a stesk. Příběhy ruských přistěhovalců

12. 1. 2023

51 min

Obrázek epizody Zátiší 11/1/2023: Daniel Anýž o americké politice

Zátiší 11/1/2023: Daniel Anýž o americké politice

12. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Lucie Sovová: Když se město krmí samo

Lucie Sovová: Když se město krmí samo

12. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nikde na Ukrajině není bezpečno. Jsou mnohem horší místa než Bachmut, popisuje fotograf

Interview Plus: Nikde na Ukrajině není bezpečno. Jsou mnohem horší místa než Bachmut, popisuje fotograf

12. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Ekonom: Fetišizovali jsme si výkonnostní vnímání světa. Krize to ale mohou posunout správným směrem

Souvislosti Plus: Ekonom: Fetišizovali jsme si výkonnostní vnímání světa. Krize to ale mohou posunout správným směrem

12. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Ešus 9/1/2023: Martina a Camino Norte

Ešus 9/1/2023: Martina a Camino Norte

12. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody How Tarot Works?

How Tarot Works?

12. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Horácké divadlo v Jihlavě chystá Hudební večírek k poctě Hany Zagorové

Dobré dopoledne: Horácké divadlo v Jihlavě chystá Hudební večírek k poctě Hany Zagorové

12. 1. 2023

17 min