Obrázek epizody #03 MILAN FRÝBORT - ZAČLENĚNÍ MUKLA DO SPOLEČNOSTI

#03 MILAN FRÝBORT - ZAČLENĚNÍ MUKLA DO SPOLEČNOSTI

15. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody #02 MILAN FRÝBORT - LETEC A VĚZEŇ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU

#02 MILAN FRÝBORT - LETEC A VĚZEŇ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU

15. 1. 2023

2 hod 17 min

Obrázek epizody PROČ NEMÁME KAMARÁDY | Podcast Kontroverzní

PROČ NEMÁME KAMARÁDY | Podcast Kontroverzní

15. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody #01 MILAN FRÝBORT- LETEC A VĚZEŇ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU

#01 MILAN FRÝBORT- LETEC A VĚZEŇ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU

15. 1. 2023

2 hod 20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Je to dokonalý nástroj seberozvoje, myslí si instruktor japonských bojových umění Richard Alexa

Klub Rádia Junior: Je to dokonalý nástroj seberozvoje, myslí si instruktor japonských bojových umění Richard Alexa

15. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Primární ciliární dyskineze. Příznakem jsou častá onemocnění dýchacích cest

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Primární ciliární dyskineze. Příznakem jsou častá onemocnění dýchacích cest

15. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody NA CO JSME PYŠNÍ? | "Dokázala jsem ochránit maminku před otcem alkoholikem."

NA CO JSME PYŠNÍ? | "Dokázala jsem ochránit maminku před otcem alkoholikem."

15. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Kavárna: Bývalý výměník tepla na českobudějovickém sídlišti se proměnil v místo plné kultury

Kavárna: Bývalý výměník tepla na českobudějovickém sídlišti se proměnil v místo plné kultury

15. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Becca: Aj človek, ktorý mi napíše, že mám zdochnúť, robí len najlepšie, ako vie | Na Gauči s Nasklee

Becca: Aj človek, ktorý mi napíše, že mám zdochnúť, robí len najlepšie, ako vie | Na Gauči s Nasklee

15. 1. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Keď prestaneme predstierať silu, začnú sa diať zázraky

Nedeľná nekázeň: Keď prestaneme predstierať silu, začnú sa diať zázraky

15. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Petr Pavel: Na špínu jsem připravený, budu tvrdší. Babiš podlehl frustraci

Petr Pavel: Na špínu jsem připravený, budu tvrdší. Babiš podlehl frustraci

15. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody #22 Daniel Šmíd - Moderní etiketa

#22 Daniel Šmíd - Moderní etiketa

15. 1. 2023

2 hod 0 min

Obrázek epizody Nikola Homolková: Pilulky na hubnutí nejsou nutné, jde o to, co jíte!

Nikola Homolková: Pilulky na hubnutí nejsou nutné, jde o to, co jíte!

15. 1. 2023

58 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze v písňovém textu použít vazbu „je to o něčem“?

O češtině od A do Z: Lze v písňovém textu použít vazbu „je to o něčem“?

15. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Kódování zpráv německé armády šifrovacím přístrojem Enigma bylo jedním z největších tajemství 2.světové války

Reportáže zahraničních zpravodajů: Kódování zpráv německé armády šifrovacím přístrojem Enigma bylo jedním z největších tajemství 2.světové války

15. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody #4 Co jsou to limitující přesvědčení, jak vznikají a jak je překonat.

#4 Co jsou to limitující přesvědčení, jak vznikají a jak je překonat.

15. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Za obzorem: Ujgurové? Nucené sterilizace, ponižování a nedobrovolná výuka čínštiny

Za obzorem: Ujgurové? Nucené sterilizace, ponižování a nedobrovolná výuka čínštiny

15. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

15. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

Až na dřeň: Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

15. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

15. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Casablanca: Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

Casablanca: Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

15. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Casablanca: Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

Casablanca: Jak chytit čerta. O Austrálii, Tasmánii a ochraně fauny vypráví ošetřovatel David Vala z pražské zoo

15. 1. 2023

52 min

15. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 18: Vystřízlivění po prvním kole aneb jak se srovnat s prohrou svého kandidáta

Týden bez filtru 18: Vystřízlivění po prvním kole aneb jak se srovnat s prohrou svého kandidáta

15. 1. 2023

46 min

Obrázek epizody Po stopách pověstí z Králík: O tajemných světýlkách i duchu zlého hraběte

Po stopách pověstí z Králík: O tajemných světýlkách i duchu zlého hraběte

15. 1. 2023

25 min