Obrázek epizody 1/3 Haiti - Somálsko západu: Jak Američané kolonizovali Haiti. City Bank, počasí a plán zemětřesení?

1/3 Haiti - Somálsko západu: Jak Američané kolonizovali Haiti. City Bank, počasí a plán zemětřesení?

16. 1. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

16. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

16. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody #18 NATE DIAZ mi dával svoji trávu

#18 NATE DIAZ mi dával svoji trávu

16. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody #17 MARTIN MYSLIVEČEK -  Skandál Bidenova syna Huntera

#17 MARTIN MYSLIVEČEK - Skandál Bidenova syna Huntera

16. 1. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Historie I-Ťing - Tchaj-ťi a kniha proměn

Historie I-Ťing - Tchaj-ťi a kniha proměn

16. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Infarkt myokardu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Infarkt myokardu

16. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Radio Wave oslavilo 17. narozeniny. Je to skvělý věk ve špatné době, říkají stejně staří

Radio Wave oslavilo 17. narozeniny. Je to skvělý věk ve špatné době, říkají stejně staří

16. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Pouštění psa na gauč a do postele přispěje k lepšímu vzájemnému vztahu, říká trenér psů Tomáš Nushart

Pouštění psa na gauč a do postele přispěje k lepšímu vzájemnému vztahu, říká trenér psů Tomáš Nushart

16. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

16. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

16. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

16. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

16. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

On Air: Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

16. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Korunovační klenoty nejsou oficiálním symbolem, ale vývojem okolností se jím staly

Alex a host: Korunovační klenoty nejsou oficiálním symbolem, ale vývojem okolností se jím staly

16. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Na historický skokanský můstek v New Hampshire nerezignovali. Udržují ho a věří, že jeho doba přijde

Na historický skokanský můstek v New Hampshire nerezignovali. Udržují ho a věří, že jeho doba přijde

16. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na historický skokanský můstek v New Hampshire nerezignovali. Udržují ho a věří, že jeho doba přijde

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na historický skokanský můstek v New Hampshire nerezignovali. Udržují ho a věří, že jeho doba přijde

16. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Změny práv i povinností kupujících a obchodníků pohledem spotřebitelského rádce Josefa Černého

Radioporadna: Změny práv i povinností kupujících a obchodníků pohledem spotřebitelského rádce Josefa Černého

16. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Kopec Hostýn zmiňuje už Jan Amos Komenský, historie tohoto poutního místa ale stále není zcela známa

Kopec Hostýn zmiňuje už Jan Amos Komenský, historie tohoto poutního místa ale stále není zcela známa

16. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Milan Ondrík zo seriálu Iveta: Primátor Trebišova môže byť rád. Mestu pomôžeme s cestovným ruchom

Milan Ondrík zo seriálu Iveta: Primátor Trebišova môže byť rád. Mestu pomôžeme s cestovným ruchom

16. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Náchodská hospoda Na Ostrovech byla mojí základní uměleckou školou, směje se kytarista David Fiedler

Host ve studiu: Náchodská hospoda Na Ostrovech byla mojí základní uměleckou školou, směje se kytarista David Fiedler

16. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Volyňští Češi

Volyňští Češi

16. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody 12_Na cestách, do Gizzi a ještě dál

12_Na cestách, do Gizzi a ještě dál

16. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Moderní škola, to není učitel s rákoskou, ale průvodce na společné cestě, míní učitel Pražák

Interview Plus: Moderní škola, to není učitel s rákoskou, ale průvodce na společné cestě, míní učitel Pražák

16. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Katastrofa jménem České Švýcarsko - #1 - Jak to všechno začalo?

Katastrofa jménem České Švýcarsko - #1 - Jak to všechno začalo?

16. 1. 2023

9 min