Obrázek epizody Když lidé bez domova nejsou vítáni. Nepřátelská architektura problém neřeší, jen odsouvá z dohledu

Když lidé bez domova nejsou vítáni. Nepřátelská architektura problém neřeší, jen odsouvá z dohledu

6. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody On Air: Negativní reakce chodily ještě před prvním dílem, bylo těžké to ustát, říká o Kráse Linda Bartošová

On Air: Negativní reakce chodily ještě před prvním dílem, bylo těžké to ustát, říká o Kráse Linda Bartošová

6. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Tomáš Petřík: Při zkoušce Orwelova románu 1984 jsem ty zrůdnosti kolikrát nemohl ani dočíst

Alex a host: Tomáš Petřík: Při zkoušce Orwelova románu 1984 jsem ty zrůdnosti kolikrát nemohl ani dočíst

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Rakovina plic se u mužů mírně snižuje, u žen se ještě zvyšuje, říká pneumoložka Martina Koziar Vašáková

Rakovina plic se u mužů mírně snižuje, u žen se ještě zvyšuje, říká pneumoložka Martina Koziar Vašáková

6. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 20 let mám za sebou a 4 roky před sebou. A pořád mě to baví, usmívá se dlouholetý starosta Smiřic

Host ve studiu: 20 let mám za sebou a 4 roky před sebou. A pořád mě to baví, usmívá se dlouholetý starosta Smiřic

6. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: S koníčkem až do vesmíru! Sběratel Julius Cacka o raketové poště a lovcích kosmických autogramů

Na cestách s Petrem Voldánem: S koníčkem až do vesmíru! Sběratel Julius Cacka o raketové poště a lovcích kosmických autogramů

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Floridské město budoucnosti Babcock Ranch nabízí bydlení odolné vůči hurikánům

Floridské město budoucnosti Babcock Ranch nabízí bydlení odolné vůči hurikánům

6. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Floridské město budoucnosti Babcock Ranch nabízí bydlení odolné vůči hurikánům

Zápisník zahraničních zpravodajů: Floridské město budoucnosti Babcock Ranch nabízí bydlení odolné vůči hurikánům

6. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Ondřej Fischer spolu s Ditou Hradeckou hodnotí udělené Ceny Grammy v oblasti klasické hudby za rok 2022

Ondřej Fischer spolu s Ditou Hradeckou hodnotí udělené Ceny Grammy v oblasti klasické hudby za rok 2022

6. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Policejní prezident Martin Vondrášek:  Opatření na Pražském hradě mají být přímo úměrná hrozbám.

Policejní prezident Martin Vondrášek: Opatření na Pražském hradě mají být přímo úměrná hrozbám.

6. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Politolog: Hnutí ANO schází partneři. Řešením může být pestřejší nabídka politických osobností

Dnešní Plus: Politolog: Hnutí ANO schází partneři. Řešením může být pestřejší nabídka politických osobností

6. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michal Šnobr, investor, podnikatel, menšinový akcionář společnosti ČEZ

Interview Plus: Michal Šnobr, investor, podnikatel, menšinový akcionář společnosti ČEZ

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Arnošt Goldflam #6

Arnošt Goldflam #6

6. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody 22. UHKaFFé: "Prezidentské volby ukázaly, že je třeba diskutovat o roli médií ve společnosti"

22. UHKaFFé: "Prezidentské volby ukázaly, že je třeba diskutovat o roli médií ve společnosti"

6. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Co když Slunce zmizí?

Co když Slunce zmizí?

6. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

Vizitka: Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

6. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

6. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Je čas mluvit o porodnickém násilí. Nic neomlouvá, jak se v tom systému chovám, říká porodní bába

Jiné stavy: Je čas mluvit o porodnickém násilí. Nic neomlouvá, jak se v tom systému chovám, říká porodní bába

6. 2. 2023

34 min