Obrázek epizody Díky léčbě se mi vrátily schopnosti, se kterými jsem už nepočítal | Filip Bican o spinální svalové atrofii

Díky léčbě se mi vrátily schopnosti, se kterými jsem už nepočítal | Filip Bican o spinální svalové atrofii

8. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Novoroční speciál 2023: Karibik s dětmi, fail s pasem, tipy na služby i novinky z Travel Bible

Novoroční speciál 2023: Karibik s dětmi, fail s pasem, tipy na služby i novinky z Travel Bible

7. 2. 2023

3 hod 25 min

Obrázek epizody vs. Ostrava

vs. Ostrava

7. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody 6: Kam za dějinami umění? Studovat je můžete po celé ČR

6: Kam za dějinami umění? Studovat je můžete po celé ČR

7. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Hovory: Češi jsou opravdoví premianti v popírání smrti, tvrdí zakladatel spolku Pohřební průvodci Vojtíšek

Hovory: Češi jsou opravdoví premianti v popírání smrti, tvrdí zakladatel spolku Pohřební průvodci Vojtíšek

7. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody 25. Tábor

25. Tábor

7. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Kolaps #89: Pecka - Vytváření pochybností o klimatické vědě má zabránit regulaci fosilního průmyslu

Kolaps #89: Pecka - Vytváření pochybností o klimatické vědě má zabránit regulaci fosilního průmyslu

7. 2. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody 25 let na letišti v Chicagu - Edita Singer, Gate agent

25 let na letišti v Chicagu - Edita Singer, Gate agent

7. 2. 2023

2 hod 15 min

Obrázek epizody 5# Lukáš "Karotka" 🥕Mrkvička - k YouTube jsem přišel jako 😎 slepý k 🎻houslím

5# Lukáš "Karotka" 🥕Mrkvička - k YouTube jsem přišel jako 😎 slepý k 🎻houslím

7. 2. 2023

1 hod 44 min

Obrázek epizody 51: Vyženěné dítě

51: Vyženěné dítě

7. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Dopolední host: Historické motorky opouští Budějovice. Sběratel Petr Hošťálek své stroje stěhuje, sám bude dojíždět

Dopolední host: Historické motorky opouští Budějovice. Sběratel Petr Hošťálek své stroje stěhuje, sám bude dojíždět

7. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Aleš Juchelka /ANO/: Nepřál bych si, aby Andrej Babiš rezignoval na poslanecký mandát

Aleš Juchelka /ANO/: Nepřál bych si, aby Andrej Babiš rezignoval na poslanecký mandát

7. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody #357 – Paul Conti: Narcissism, Sociopathy, Envy, and the Nature of Good and Evil

#357 – Paul Conti: Narcissism, Sociopathy, Envy, and the Nature of Good and Evil

7. 2. 2023

3 hod 22 min

Obrázek epizody Proč bylo zemětřesení v Turecku tak ničivé

Proč bylo zemětřesení v Turecku tak ničivé

7. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Stát na zemětřesení Turky vůbec nepřipravil. Lidé umírají i kvůli neinformovanosti, říká odbornice

Dvacet minut Radiožurnálu: Stát na zemětřesení Turky vůbec nepřipravil. Lidé umírají i kvůli neinformovanosti, říká odbornice

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Lucie Tungul, odbornice na Turecko z Univerzity Palackého v Olomouci

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Lucie Tungul, odbornice na Turecko z Univerzity Palackého v Olomouci

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vydrží-li modul třicet let, dostanu patnáctkrát víc energie, než jsem vložil, říká fyzik Ledinský

Podhoubí: Vydrží-li modul třicet let, dostanu patnáctkrát víc energie, než jsem vložil, říká fyzik Ledinský

7. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Alena Zborníková: Koučing je někdy pořádná detektivka a ty já mám ráda

Alena Zborníková: Koučing je někdy pořádná detektivka a ty já mám ráda

7. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Naše předpovědi zemětřesení jsou mnohem méně určité, než bychom si přáli, popisuje seismolog

Dnešní Plus: Naše předpovědi zemětřesení jsou mnohem méně určité, než bychom si přáli, popisuje seismolog

7. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody A for-profit mindset for nonprofit success | Tolu Oyekan

A for-profit mindset for nonprofit success | Tolu Oyekan

7. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Miloš Knor: Valentýn je velmi milý svátek. Všem radím, aby ho slavili

Miloš Knor: Valentýn je velmi milý svátek. Všem radím, aby ho slavili

7. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

7. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Když se třeba tři měsíce nic neděje, začnu být hysterický, co s námi bude…, říká Michal Suchánek

Když se třeba tři měsíce nic neděje, začnu být hysterický, co s námi bude…, říká Michal Suchánek

7. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Adam Maršál: Kočárek v MHD jako hromosvod lidské malosti

Adam Maršál: Kočárek v MHD jako hromosvod lidské malosti

7. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Hana Čepová: Problematika stárnutí se týká každého z nás právě teď, bez ohledu na to, kolik je nám let

Hana Čepová: Problematika stárnutí se týká každého z nás právě teď, bez ohledu na to, kolik je nám let

7. 2. 2023

30 min