Obrázek epizody Radioporadna: Podle Asociace českých cestovních kanceláří zatím český turista nešetří na své zahraniční dovolené

Radioporadna: Podle Asociace českých cestovních kanceláří zatím český turista nešetří na své zahraniční dovolené

8. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Filharmonie Brno zahraje v Carnegie Hall. Pořád to považuju za zázrak, říká ředitelka Marie Kučerová

Alex a host: Filharmonie Brno zahraje v Carnegie Hall. Pořád to považuju za zázrak, říká ředitelka Marie Kučerová

8. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: David Taneček: Když chci udělat dobrou fotku, tak si musím kolikrát lehnout na zem nebo někam vylézt

Host ve studiu: David Taneček: Když chci udělat dobrou fotku, tak si musím kolikrát lehnout na zem nebo někam vylézt

8. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

8. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

On Air: Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

8. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Předběžné výsledky našeho výzkumu poukazují na „nižší zdravotní gramotnost“, říká Michal Koščík z Masarykovy Univerzity

Předběžné výsledky našeho výzkumu poukazují na „nižší zdravotní gramotnost“, říká Michal Koščík z Masarykovy Univerzity

8. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Demonstrace bez jídla a hudby skoro jakoby ve Francii nebyla. Vedle pobavení má muzika i jinou roli

Demonstrace bez jídla a hudby skoro jakoby ve Francii nebyla. Vedle pobavení má muzika i jinou roli

8. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Demonstrace bez jídla a hudby skoro jakoby ve Francii nebyla. Vedle pobavení má muzika i jinou roli

Zápisník zahraničních zpravodajů: Demonstrace bez jídla a hudby skoro jakoby ve Francii nebyla. Vedle pobavení má muzika i jinou roli

8. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Ešus 6/2/2023: s Lubomírem na Ukrajinu a zpět

Ešus 6/2/2023: s Lubomírem na Ukrajinu a zpět

8. 2. 2023

1 hod

Obrázek epizody Téma dne: Dotřesová série v Turecku se pravděpodobně utlumí a nebude způsobovat další škody, říká seismolog

Téma dne: Dotřesová série v Turecku se pravděpodobně utlumí a nebude způsobovat další škody, říká seismolog

8. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Air Park Zruč u Plzně

Air Park Zruč u Plzně

8. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Za byt v Pařížské víc než za domeček na vesnici.“ Jak by se měla zvýšit daň z nemovitosti?

Život k nezaplacení: „Za byt v Pařížské víc než za domeček na vesnici.“ Jak by se měla zvýšit daň z nemovitosti?

8. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zájem o částečné úvazky máme, ale podmínky musí být jednodušší, žádají zástupci firem

Pro a proti: Zájem o částečné úvazky máme, ale podmínky musí být jednodušší, žádají zástupci firem

8. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Lenart, geolog, speleolog a organizátor vlastivědného festivalu Pestré vrstvy

Interview Plus: Jan Lenart, geolog, speleolog a organizátor vlastivědného festivalu Pestré vrstvy

8. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Arnošt Goldflam #8

Arnošt Goldflam #8

8. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

8. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

8. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Short Stuff: No Shirt, No Shoes, WTF

Short Stuff: No Shirt, No Shoes, WTF

8. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody HB Big Questions: Bolest je naše přítelkyně

HB Big Questions: Bolest je naše přítelkyně

8. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody Doba internetová 2: Vlivník nebo ovlivňovatel? / Youtube

Doba internetová 2: Vlivník nebo ovlivňovatel? / Youtube

8. 2. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Karel Černý, sociolog

Osobnost Plus: Karel Černý, sociolog

8. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Izrael prostě nemůže proti Rusku vystoupit silněji, míní sociolog Černý

Osobnost Plus: Izrael prostě nemůže proti Rusku vystoupit silněji, míní sociolog Černý

8. 2. 2023

26 min