Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

20. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

20. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

20. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

20. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

20. 2. 2023

35 min

20. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

20. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

20. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Hergot!: Slované jako spása světa a Putin jako Nomo? Přezkoumávání myšlenkového světa hnutí AllatRa

Hergot!: Slované jako spása světa a Putin jako Nomo? Přezkoumávání myšlenkového světa hnutí AllatRa

20. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Michael Pollan - Dilema všežravca – Príbehy štyroch jedál

Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Michael Pollan - Dilema všežravca – Príbehy štyroch jedál

20. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Chci se vzbudit a zjistit, že je konec války, přeje si Naďa Dočkalová, rodačka z ukrajinského Lvova

Větrník - Host ve studiu: Chci se vzbudit a zjistit, že je konec války, přeje si Naďa Dočkalová, rodačka z ukrajinského Lvova

20. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

20. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

20. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

20. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Ten, kdo si nic nevyčítá a nehledá, kde se stala chyba, je nebezpečný zdravotník, říká porodní bába

Jiné stavy: Ten, kdo si nic nevyčítá a nehledá, kde se stala chyba, je nebezpečný zdravotník, říká porodní bába

20. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Český velvyslanec ve Finsku Adam Vojtěch: Finsko zřejmě nakonec do NATO vstoupí samo, bez Švédska

Český velvyslanec ve Finsku Adam Vojtěch: Finsko zřejmě nakonec do NATO vstoupí samo, bez Švédska

20. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Pro a proti: Čižinský: Nová pražská koalice bude dělat jen věci, které uvidíme hned, ty dlouhodobé se odloží

Pro a proti: Čižinský: Nová pražská koalice bude dělat jen věci, které uvidíme hned, ty dlouhodobé se odloží

20. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Wikipedie, dvacetiletý vševěd

Wikipedie, dvacetiletý vševěd

20. 2. 2023

51 min

Obrázek epizody The Disappearance of Rudolf Diesel Pt. 1

The Disappearance of Rudolf Diesel Pt. 1

20. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Máme hosty: Planetu Česko střídají Jeseníky. Filmaři odmítli ochočená zvířata

Máme hosty: Planetu Česko střídají Jeseníky. Filmaři odmítli ochočená zvířata

20. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

20. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

20. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody 53. díl⎪s Alžbětou Protivanskou o identitě, sexualitě a genderu

53. díl⎪s Alžbětou Protivanskou o identitě, sexualitě a genderu

20. 2. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody V rámci organizace Popálky chodíme do nemocnic rozlévat naději | Jana Lacinová o popáleninách na těle a jejím životním poslání

V rámci organizace Popálky chodíme do nemocnic rozlévat naději | Jana Lacinová o popáleninách na těle a jejím životním poslání

20. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody The No.1 Health Expert: The One Food (WE ALL EAT) That's Slowly Hurting Us!: Max Lugavere

The No.1 Health Expert: The One Food (WE ALL EAT) That's Slowly Hurting Us!: Max Lugavere

20. 2. 2023

1 hod 50 min