Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: Bolest k těhotenství automaticky nepatří, řešte ji. Při porodu jde o milimetry, říká fyzioterapeutka

Houpačky: Bolest k těhotenství automaticky nepatří, řešte ji. Při porodu jde o milimetry, říká fyzioterapeutka

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Bolest k těhotenství automaticky nepatří, řešte ji. Při porodu jde o milimetry, říká fyzioterapeutka

Houpačky: Bolest k těhotenství automaticky nepatří, řešte ji. Při porodu jde o milimetry, říká fyzioterapeutka

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Co chystá Lašské království? Prozradil jeho král Zdeňa Viluš první

Odpolední interview: Co chystá Lašské království? Prozradil jeho král Zdeňa Viluš první

26. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Ženy na ulici - násilí, nebezpečí i chybějící služby

Ženy na ulici - násilí, nebezpečí i chybějící služby

26. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Brána Jihlavy připravila vánoční nabídku, která osloví všechny generace

Dobré dopoledne: Brána Jihlavy připravila vánoční nabídku, která osloví všechny generace

26. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jsme pořád jedna z mála obcí v kraji, kde roste počet obyvatel, usmívá se starostka Mladých Buků

Host ve studiu: Jsme pořád jedna z mála obcí v kraji, kde roste počet obyvatel, usmívá se starostka Mladých Buků

26. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: Inkluze ve školství? Řada problémů se dá řešit. Speciálních škol je někde moc, jinde chybí

Život k nezaplacení: Prokop: Inkluze ve školství? Řada problémů se dá řešit. Speciálních škol je někde moc, jinde chybí

26. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: Inkluze ve školství? Řada problémů se dá řešit. Speciálních škol je někde moc, jinde chybí

Život k nezaplacení: Prokop: Inkluze ve školství? Řada problémů se dá řešit. Speciálních škol je někde moc, jinde chybí

26. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Svoboda: Evropa jen aportuje míčky, které jí někdo hodí

Osobnost Plus: Svoboda: Evropa jen aportuje míčky, které jí někdo hodí

26. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Sexuální násilí jako zbraň. Jak se využívá proti nepohodlným ženám

Sexuální násilí jako zbraň. Jak se využívá proti nepohodlným ženám

26. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Alex a host: Lenka Borská: Musela jsem se vyrovnat s tím, že přijdu o prsa. Napsala jsem jim nekrolog

Alex a host: Lenka Borská: Musela jsem se vyrovnat s tím, že přijdu o prsa. Napsala jsem jim nekrolog

26. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Lenka Borská: Musela jsem se vyrovnat s tím, že přijdu o prsa. Napsala jsem jim nekrolog

Lenka Borská: Musela jsem se vyrovnat s tím, že přijdu o prsa. Napsala jsem jim nekrolog

26. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody 3 roky s novým srdcem - Clickbait 34

3 roky s novým srdcem - Clickbait 34

26. 11. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody 54:  RADIM PARIK – Nejtvrdší rok mojí kariéry! EP54

54: RADIM PARIK – Nejtvrdší rok mojí kariéry! EP54

26. 11. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Bourání: I v levném domě lze žít kvalitně, říká Josef Čančík. Designové vybavení není třeba

Bourání: I v levném domě lze žít kvalitně, říká Josef Čančík. Designové vybavení není třeba

26. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Proč Češi nenávidí „ezo“ a věří horoskopům

Proč Češi nenávidí „ezo“ a věří horoskopům

26. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Stromšíková vs. Landovský: Spravedlivý, nebo vynucený mír?

Pro a proti: Stromšíková vs. Landovský: Spravedlivý, nebo vynucený mír?

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody 50 faktů o Stranger Things, které jste pravděpodobně nevěděli

50 faktů o Stranger Things, které jste pravděpodobně nevěděli

26. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

Radioporadna: Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 26. 11. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 26. 11. 2025

26. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody „Ve Zrádcích by byl dobrý Kalousek, ale asi by brzy letěl.“ Režisér Krug o zákulisí populární reality show

„Ve Zrádcích by byl dobrý Kalousek, ale asi by brzy letěl.“ Režisér Krug o zákulisí populární reality show

26. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody vs. Animáky

vs. Animáky

26. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Odpovědnost za rozpočet. Změny úhrad zubní péče. Sezóna biatlonistky Davidové

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Odpovědnost za rozpočet. Změny úhrad zubní péče. Sezóna biatlonistky Davidové

26. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

26. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Ve studiu s mladým praktikem

S Arenbergerem nejen o medicíně: Ve studiu s mladým praktikem

26. 11. 2025

21 min