Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poslušnost, agility i dog dancing. V Čižkovicích je k vyzkoušení Rally Obedience

Poslušnost, agility i dog dancing. V Čižkovicích je k vyzkoušení Rally Obedience

28. 4. 2026

5 min

Obrázek epizody Konečně o sobě Eva řekla pravdu, že je arogantní kráva, rýpnul si Švancara do kolegyně. Co na to Decastelo?

Konečně o sobě Eva řekla pravdu, že je arogantní kráva, rýpnul si Švancara do kolegyně. Co na to Decastelo?

28. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Konečně o sobě Eva řekla pravdu, že je arogantní kráva, rýpnul si Švancara do kolegyně. Co na to Decastelo?

Konečně o sobě Eva řekla pravdu, že je arogantní kráva, rýpnul si Švancara do kolegyně. Co na to Decastelo?

28. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Jaderná hrozba je politická záminka USA. Nejsilnější zbraní Íránu je Hormuzský průliv

Jak to vidí...: Politoložka: Jaderná hrozba je politická záminka USA. Nejsilnější zbraní Íránu je Hormuzský průliv

28. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Členové spolku Vlčí hora se stali novými majiteli vodního mlýna

Host Dopoledního expresu: Členové spolku Vlčí hora se stali novými majiteli vodního mlýna

28. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody Poradna: Sezona zahrádkářů začíná. Dáme vám pár rad, na co nesmíte zapomenout

Poradna: Sezona zahrádkářů začíná. Dáme vám pár rad, na co nesmíte zapomenout

28. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Sezona zahrádkářů začíná. Dáme vám pár rad, na co nesmíte zapomenout

Sezona zahrádkářů začíná. Dáme vám pár rad, na co nesmíte zapomenout

28. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Ing. arch. Jan Malík, starosta města Příbor a Mgr. Marian Žárský z agentury Kontakt Fest Veřovice | Freud Fest | 24. 04. 2026

Ing. arch. Jan Malík, starosta města Příbor a Mgr. Marian Žárský z agentury Kontakt Fest Veřovice | Freud Fest | 24. 04. 2026

28. 4. 2026

21 min

28. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Save the Whales!

Save the Whales!

28. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Koho chceme potkat za lesem a koho nechceme potkat za hasičárnou?

Koho chceme potkat za lesem a koho nechceme potkat za hasičárnou?

28. 4. 2026

39 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Ředitel United Islands: Daří se nám hledat talenty. Třeba Pam Rabbit, Rohonyho, teď máme Marii April

Pražákům je hej: Ředitel United Islands: Daří se nám hledat talenty. Třeba Pam Rabbit, Rohonyho, teď máme Marii April

28. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Ředitel United Islands: Daří se nám hledat talenty. Třeba Pam Rabbit, Rohonyho, teď máme Marii April

Ředitel United Islands: Daří se nám hledat talenty. Třeba Pam Rabbit, Rohonyho, teď máme Marii April

28. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Ovce místo sekačky: v Remízku sečou trávu Valentina, Babetta, Malina a „Elvis“ Brambora

Ovce místo sekačky: v Remízku sečou trávu Valentina, Babetta, Malina a „Elvis“ Brambora

28. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

Vizitka: Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

28. 4. 2026

40 min

Obrázek epizody Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

28. 4. 2026

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

Vizitka: Never Sol: Hudba je pro mě cestou, jak bolest přetransformovat v něco hezkého

28. 4. 2026

40 min

Obrázek epizody Ondřej Kepka: Jakmile řeknu něco mimo svůj obor, dostanu vynadáno do kašparů

Ondřej Kepka: Jakmile řeknu něco mimo svůj obor, dostanu vynadáno do kašparů

28. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

28. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Kdo byl Leopold Lojka? Historie tohle jméno spojila s atentátem v Sarajevu

Křížem krajem: Kdo byl Leopold Lojka? Historie tohle jméno spojila s atentátem v Sarajevu

28. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody Mindfulness praxe RAIN - smutek a truchlení

Mindfulness praxe RAIN - smutek a truchlení

28. 4. 2026

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jejich vůně a zbarvení na sebe strhnou pozornost v každé zahradě. Lilie kvetou od června do srpna

Hobby magazín: Jejich vůně a zbarvení na sebe strhnou pozornost v každé zahradě. Lilie kvetou od června do srpna

28. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Z Rakovníka do Bagádu. Jedna z prvních diplomovaných sester v Československu měla život plný zvratů

Z Rakovníka do Bagádu. Jedna z prvních diplomovaných sester v Československu měla život plný zvratů

28. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody podcast - 28.4.2026

podcast - 28.4.2026

28. 4. 2026

6 min

Obrázek epizody Swap místo nákupů: Proč nás začalo bavit vyměňovat věci a nelpět na nich

Swap místo nákupů: Proč nás začalo bavit vyměňovat věci a nelpět na nich

28. 4. 2026

3 min