Obrázek epizody Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody 37. Cesta je cieľ

37. Cesta je cieľ

27. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Zátiší 22/2/2023: Sanitka přání

Zátiší 22/2/2023: Sanitka přání

27. 2. 2023

56 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zvěř způsobuje miliardové škody a malí vlastníci můžou být jen pasivními diváky, kritizuje zemědělec

Interview Plus: Zvěř způsobuje miliardové škody a malí vlastníci můžou být jen pasivními diváky, kritizuje zemědělec

27. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Nikdo se nás neptal, jestli respektujeme ceny energií, říká zemědělec. Jak se hospodaří na horách

Vybrali jsme pro vás: Nikdo se nás neptal, jestli respektujeme ceny energií, říká zemědělec. Jak se hospodaří na horách

27. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bazén v Bohdanči už není pro každého. V lázních dávají zelenou pacientům

Radioporadna: Bazén v Bohdanči už není pro každého. V lázních dávají zelenou pacientům

27. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Průměrný Čech sní za rok až 6 kilogramů soli, téměř třikrát víc, než je doporučené množství

Dobré dopoledne: Průměrný Čech sní za rok až 6 kilogramů soli, téměř třikrát víc, než je doporučené množství

27. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody První český velitel na Sinaji

První český velitel na Sinaji

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

27. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

27. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak Vítězný únor porazil Edvarda Beneše

Jak Vítězný únor porazil Edvarda Beneše

27. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Tomáš Vašíček: Lavinové nebezpečí v Krkonoších hrozí jen tam, kde je zákaz vstupu

Tomáš Vašíček: Lavinové nebezpečí v Krkonoších hrozí jen tam, kde je zákaz vstupu

27. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Žije tancem a má blízko k dětem. Lenka Krčová je oceňovanou choreografkou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Žije tancem a má blízko k dětem. Lenka Krčová je oceňovanou choreografkou

27. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Má republikové tituly ve víceboji, přesto Barbora Zatloukalová nerada běhá. Proč s atletikou sekla?

Větrník - Host ve studiu: Má republikové tituly ve víceboji, přesto Barbora Zatloukalová nerada běhá. Proč s atletikou sekla?

27. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

27. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

27. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

27. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

Ve vlastní šťávě: Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

27. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody 28. Kutná Hora

28. Kutná Hora

27. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Společnost už lustrační zákon nezajímá. Téma z něj dělají jen média, míní Feranec z ANO

Pro a proti: Společnost už lustrační zákon nezajímá. Téma z něj dělají jen média, míní Feranec z ANO

27. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #8

Olga Richterová osobně #8

27. 2. 2023

3 min