Obrázek epizody Alex a host: Filip Renč: Ďáblovo rogalo je podle neskutečných událostí, ale chtěl bych ještě natočit pohádku

Alex a host: Filip Renč: Ďáblovo rogalo je podle neskutečných událostí, ale chtěl bych ještě natočit pohádku

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Člověk je tím, nad čím přemýšlí a čím žije. Takže já jsem muzikant, směje se Hradečák Libor Pavlata

Host ve studiu: Člověk je tím, nad čím přemýšlí a čím žije. Takže já jsem muzikant, směje se Hradečák Libor Pavlata

6. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekoložka Kolínská: Spolky pomáhají projekty vylepšovat. Vyloučením se stavební řízení nezrychlilo

Interview Plus: Ekoložka Kolínská: Spolky pomáhají projekty vylepšovat. Vyloučením se stavební řízení nezrychlilo

6. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

Radioporadna: Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

6. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Původně chtěl dělat elektronickou hudbu, už dvacet let s otcem tvoří Duo Jamaha

Dobré dopoledne: Původně chtěl dělat elektronickou hudbu, už dvacet let s otcem tvoří Duo Jamaha

6. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody #62 Tereza Trávníčková, ProVeg

#62 Tereza Trávníčková, ProVeg

6. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Stát navyšuje podíl na financování zdravotní péče, chybí ale kapacity a personál, tvrdí ministerstvo

Ranní Plus: Stát navyšuje podíl na financování zdravotní péče, chybí ale kapacity a personál, tvrdí ministerstvo

6. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

6. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

6. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

6. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

6. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody #7 Východní Evropanka v Holandsku - s jakými předsudky jsem se tu už setkala?

#7 Východní Evropanka v Holandsku - s jakými předsudky jsem se tu už setkala?

6. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Uplynulý rok očima sbormistra NDM Jurije Galatenka. Na Ukrajině má stále rodinu a přátele

Host Českého rozhlasu Ostrava: Uplynulý rok očima sbormistra NDM Jurije Galatenka. Na Ukrajině má stále rodinu a přátele

6. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Na farmě se pstruzi před třením uspávají. Generační ryba má i tři kilogramy

Na farmě se pstruzi před třením uspávají. Generační ryba má i tři kilogramy

6. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Brýle dokreslují tvář člověka, říká designér Jaroslav Trubač. Proč se do oboru tak zamiloval?

Větrník - Host ve studiu: Brýle dokreslují tvář člověka, říká designér Jaroslav Trubač. Proč se do oboru tak zamiloval?

6. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Katherine Kastner:  Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

Vizitka: Katherine Kastner: Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

6. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Katherine Kastner:  Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

Vizitka: Katherine Kastner: Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

6. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Katherine Kastner:  Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

Katherine Kastner: Od začátku bylo jasné, že umělce musíme vyvážet

6. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Dlouhá je cesta do vesmíru! Kosmonaut Vladimír Remek a kandidát ESA na let do kosmu Aleš Svoboda

Na cestách s Petrem Voldánem: Dlouhá je cesta do vesmíru! Kosmonaut Vladimír Remek a kandidát ESA na let do kosmu Aleš Svoboda

6. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody #26 Riegrovy kameny: Kdo jsi bez viny...

#26 Riegrovy kameny: Kdo jsi bez viny...

6. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody N2: Máme možnosť prehodnocovať dogmy, ktoré sa sto rokov nemenili, hovorí vedkyňa, ktorá zistila, že EKG niekedy čítame zle

N2: Máme možnosť prehodnocovať dogmy, ktoré sa sto rokov nemenili, hovorí vedkyňa, ktorá zistila, že EKG niekedy čítame zle

6. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je třeba srovnat současné disproporce, žádá zvýšení odvodů OSVČ odborář Dufek

Pro a proti: Je třeba srovnat současné disproporce, žádá zvýšení odvodů OSVČ odborář Dufek

6. 3. 2023

24 min