Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ANNA KLOBOUČKOVÁ - VE SVÝCH 20 LETECH JSEM SI KOUPILA INVESTIČNÍ BYT/ STUDUJI INTERIÉROVÝ DESIGN

ANNA KLOBOUČKOVÁ - VE SVÝCH 20 LETECH JSEM SI KOUPILA INVESTIČNÍ BYT/ STUDUJI INTERIÉROVÝ DESIGN

29. 4. 2026

58 min

Obrázek epizody Radioporadna: Správný jídelníček babiček a dědečků? S věkem se mění chuťové pohárky, senioři inklinují k sladkému

Radioporadna: Správný jídelníček babiček a dědečků? S věkem se mění chuťové pohárky, senioři inklinují k sladkému

29. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody MAMADOMISHA - DOSTÁVALA JSEM TŘÍDNÍ I ŘEDITELSKÉ DŮTKY / ZAČÁTKY MÉHO PODNIKÁNÍ NEBYLY JEDNODUCHÉ

MAMADOMISHA - DOSTÁVALA JSEM TŘÍDNÍ I ŘEDITELSKÉ DŮTKY / ZAČÁTKY MÉHO PODNIKÁNÍ NEBYLY JEDNODUCHÉ

29. 4. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Šéf Správy Pražského hradu: Zpřístupníme Hartigovskou zahradu, kouzelné místo, kde budete téměř sami

Pražákům je hej: Šéf Správy Pražského hradu: Zpřístupníme Hartigovskou zahradu, kouzelné místo, kde budete téměř sami

29. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Šéf Správy Pražského hradu: Zpřístupníme Hartigovskou zahradu, kouzelné místo, kde budete téměř sami

Šéf Správy Pražského hradu: Zpřístupníme Hartigovskou zahradu, kouzelné místo, kde budete téměř sami

29. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody KIM LY - ŠIKANOVALI MĚ KVŮLI SVAČINÁM / RODIČE NEPŘIJALI MÉHO ČERNÉHO PŘÍTELE

KIM LY - ŠIKANOVALI MĚ KVŮLI SVAČINÁM / RODIČE NEPŘIJALI MÉHO ČERNÉHO PŘÍTELE

29. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody vs. Herectví (z Brna) (ft. Alex)

vs. Herectví (z Brna) (ft. Alex)

29. 4. 2026

47 min

Obrázek epizody ALEŠ LAMKA - BYL JSEM NA TRANSPLANTACI VLASŮ A BÝT VEGANEM JE OBČAS NÁROČNÉ

ALEŠ LAMKA - BYL JSEM NA TRANSPLANTACI VLASŮ A BÝT VEGANEM JE OBČAS NÁROČNÉ

29. 4. 2026

1 hod

Obrázek epizody Ondra a Martin Vokoun

Ondra a Martin Vokoun

29. 4. 2026

43 min

Obrázek epizody #74 Bojíme se smrti. Poslední chvíle ale nemusí být beznadějné

#74 Bojíme se smrti. Poslední chvíle ale nemusí být beznadějné

29. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Jak chodit do práce s radostí a chutí? Základem je psychologické bezpečí v týmu

Host Dopoledního expresu: Jak chodit do práce s radostí a chutí? Základem je psychologické bezpečí v týmu

29. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Setkání s Katarínou Koščovou před koncertem s Danielem Špinerem u nás v S1

Host Českého rozhlasu Ostrava: Setkání s Katarínou Koščovou před koncertem s Danielem Špinerem u nás v S1

29. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody 2026-04-29 Ondrovy pecky všecky s ředitelem ŽDJC Martinem Vokounem

2026-04-29 Ondrovy pecky všecky s ředitelem ŽDJC Martinem Vokounem

29. 4. 2026

1 hod 57 min

Obrázek epizody Short Stuff: Wisdom Teeth

Short Stuff: Wisdom Teeth

29. 4. 2026

13 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Řepka je démonizovaná, ale patří mezi nejzdravější oleje, říká vědec. Proč upravuje její genom?

Host Radiožurnálu: Řepka je démonizovaná, ale patří mezi nejzdravější oleje, říká vědec. Proč upravuje její genom?

29. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Řepka je démonizovaná, ale patří mezi nejzdravější oleje, říká vědec. Proč upravuje její genom?

Host Radiožurnálu: Řepka je démonizovaná, ale patří mezi nejzdravější oleje, říká vědec. Proč upravuje její genom?

29. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

29. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

29. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

29. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody podcast - 29.4.2026

podcast - 29.4.2026

29. 4. 2026

15 min

Obrázek epizody „Jsme jen vlci v zoo.“ Urza o tom, jak jsme přišli o svobodu

„Jsme jen vlci v zoo.“ Urza o tom, jak jsme přišli o svobodu

29. 4. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Evropa na hraně: energie jako podmínka přežití civilizace

Evropa na hraně: energie jako podmínka přežití civilizace