Obrázek epizody Balast pod čarou: Když se nedaří studium, mám v životě sport. A naopak

Balast pod čarou: Když se nedaří studium, mám v životě sport. A naopak

21. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Žáby se probouzejí a putují k vodě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Žáby se probouzejí a putují k vodě

21. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody V Zákulisí s umělcem Janem Bicanem: Dnes jsem zjistil, že jsem novinář, podcast je punk a mé umění bizár

V Zákulisí s umělcem Janem Bicanem: Dnes jsem zjistil, že jsem novinář, podcast je punk a mé umění bizár

21. 3. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody What happens to gas stations when the world goes electric? | Emily Grubert

What happens to gas stations when the world goes electric? | Emily Grubert

21. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Samuel Pšeja: V 7 letech jsem studoval na Havaji, Při hodině ve škole kupuji levné letenky

Samuel Pšeja: V 7 letech jsem studoval na Havaji, Při hodině ve škole kupuji levné letenky

21. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Forma zavinovacího oděvu se objevovala už ve slovanských oděvech, říká tvůrce pánských sukní

Vybrali jsme pro vás: Forma zavinovacího oděvu se objevovala už ve slovanských oděvech, říká tvůrce pánských sukní

21. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody S organizací Nadání a dovednosti o tom, jak ukazovat studentům z dětských domovů, že si mohou plnit své sny, kvůli nízkému sebevědomí si totiž často nevěří.

S organizací Nadání a dovednosti o tom, jak ukazovat studentům z dětských domovů, že si mohou plnit své sny, kvůli nízkému sebevědomí si totiž často nevěří.

21. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Randím potají. Kámoši, co chtějí „zkusit Asiatku“, mě iritují

Randím potají. Kámoši, co chtějí „zkusit Asiatku“, mě iritují

21. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Co stojí v pozadí cesty čínského vůdce za Putinem

Co stojí v pozadí cesty čínského vůdce za Putinem

21. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Oči dokorán: Deti hrajúce sa na vraku auta

Oči dokorán: Deti hrajúce sa na vraku auta

21. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Martin Zounar: Ordinaci v růžové zahradě točím 15 let. Těší mě, že moji postavu ještě nedali k ledu

Alex a host: Martin Zounar: Ordinaci v růžové zahradě točím 15 let. Těší mě, že moji postavu ještě nedali k ledu

21. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Příběhy kreativity - Rozhovor s ChatGPT 4 o kreativním průmyslu

Příběhy kreativity - Rozhovor s ChatGPT 4 o kreativním průmyslu

21. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Nakrmit chudé děti není komunismus

Lucie Stuchlíková: Nakrmit chudé děti není komunismus

21. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Balanc: Revolučně, nebo evolučně? Jak dělat velké i malé životní změny a na co si dát pozor

Balanc: Revolučně, nebo evolučně? Jak dělat velké i malé životní změny a na co si dát pozor

21. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Balanc: Revolučně, nebo evolučně? Jak dělat velké i malé životní změny a na co si dát pozor

Balanc: Revolučně, nebo evolučně? Jak dělat velké i malé životní změny a na co si dát pozor

21. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Taková Maková básnická sbírka Jaroslavy Mačkové vám krásně občerství duši nejen nebesky modrou tuší

Host ve studiu: Taková Maková básnická sbírka Jaroslavy Mačkové vám krásně občerství duši nejen nebesky modrou tuší

21. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Světelný expert Hynek Medřický: Ve dne buďte venku a v noci spěte ve tmě

Blízká setkání: Světelný expert Hynek Medřický: Ve dne buďte venku a v noci spěte ve tmě

21. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Světelný expert Hynek Medřický: Ve dne buďte venku a v noci spěte ve tmě

Blízká setkání: Světelný expert Hynek Medřický: Ve dne buďte venku a v noci spěte ve tmě

21. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Tohle nám YouTube zablokuje

Tohle nám YouTube zablokuje

21. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 856

Savage Lovecast Episode 856

21. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Interview Plus: Meteoroložka Míková: V zimním období se oteplování projevuje nejvíc. Čekají nás další teplé zimy

Interview Plus: Meteoroložka Míková: V zimním období se oteplování projevuje nejvíc. Čekají nás další teplé zimy

21. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody KRNAP má 60 let

KRNAP má 60 let

21. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Radioporadna: Střídavou péči po francouzsku si může dovolit málokdo. Ale funguje

Radioporadna: Střídavou péči po francouzsku si může dovolit málokdo. Ale funguje

21. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody 175: The Ancient Egyptian Book of Gates (Part 1)

175: The Ancient Egyptian Book of Gates (Part 1)

21. 3. 2023

56 min

Obrázek epizody Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

21. 3. 2023

28 min