Obrázek epizody Krištof Kintera: Svoje díla bych si domů nepověsil. A Okamurovi už nic neprodal

Krištof Kintera: Svoje díla bych si domů nepověsil. A Okamurovi už nic neprodal

31. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Poslední etiopská cesta Expedice Z101 vedla mezi domorodé kmeny

Poslední etiopská cesta Expedice Z101 vedla mezi domorodé kmeny

31. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Největší pitomosti v příběhu jsou pravda. Třeba kontroly podprsenek, vypráví producent seriálu Volha

Host Lucie Výborné: Největší pitomosti v příběhu jsou pravda. Třeba kontroly podprsenek, vypráví producent seriálu Volha

31. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Největší pitomosti v příběhu jsou pravda. Třeba kontroly podprsenek, vypráví producent seriálu Volha

Host Lucie Výborné: Největší pitomosti v příběhu jsou pravda. Třeba kontroly podprsenek, vypráví producent seriálu Volha

31. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tchajwanci si své obchodní partnery hýčkají. Musí ale navázat osobní vztah, popisuje podnikatel

Interview Plus: Tchajwanci si své obchodní partnery hýčkají. Musí ale navázat osobní vztah, popisuje podnikatel

31. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody 18_Abel Tasman national park

18_Abel Tasman national park

31. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro dva dny v týdnu bez elektřiny jsem všemi deseti, říká hudebník Pantha du Prince

Pro dva dny v týdnu bez elektřiny jsem všemi deseti, říká hudebník Pantha du Prince

31. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody On Air: Pro dva dny v týdnu bez elektřiny jsem všemi deseti, říká hudebník Pantha du Prince

On Air: Pro dva dny v týdnu bez elektřiny jsem všemi deseti, říká hudebník Pantha du Prince

31. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Kornatec a jeho přátelé

30 let NP Šumava - Kornatec a jeho přátelé

31. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Umělá inteligence je takový psychopat. Vždycky nás nějak obalamutí, říká architektka Háblová

Osobnost Plus: Umělá inteligence je takový psychopat. Vždycky nás nějak obalamutí, říká architektka Háblová

31. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Umělá inteligence je takový psychopat. Vždycky nás nějak obalamutí, říká architektka Háblová

Osobnost Plus: Umělá inteligence je takový psychopat. Vždycky nás nějak obalamutí, říká architektka Háblová

31. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Nizozemec zplodil 550 dětí a dítě z Brna kutálelo klády na auta. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Nizozemec zplodil 550 dětí a dítě z Brna kutálelo klády na auta. To jsou nej zprávy minulého týdne

31. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Aby šimpanz nevyhynul. Úkol pro Janu Pluháčkovou a její kolegy z evropských zoo

Host Českého rozhlasu Ostrava: Aby šimpanz nevyhynul. Úkol pro Janu Pluháčkovou a její kolegy z evropských zoo

31. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

31. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

Vizitka: Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

31. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

Vizitka: Režisérka Martina Schlegelová: Divadlo by mělo měnit svět k lepšímu. A myslím si, že mu to jde

31. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Každá kraslice je jedinečná, říká malíř z Asociace malířek a malířů kraslic

Každá kraslice je jedinečná, říká malíř z Asociace malířek a malířů kraslic

31. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Česká jízda #10 – Česká pošta

Česká jízda #10 – Česká pošta

31. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Diagnóza F: „Je lepší vědět, že jste zebra než nefunkční kůň.“ Natálie přijala diagnózu autismus s úlevou

Diagnóza F: „Je lepší vědět, že jste zebra než nefunkční kůň.“ Natálie přijala diagnózu autismus s úlevou

31. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podpora místní produkce? Jen PR sdělení řetězců. Jde jim hlavně o zisk, soudí zástupce ovocnářů

Pro a proti: Podpora místní produkce? Jen PR sdělení řetězců. Jde jim hlavně o zisk, soudí zástupce ovocnářů

31. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Tolik popela. Román Ondřeje Štindla vyhrál Národní kolo Ceny Evropské unie za literaturu

Mozaika: Tolik popela. Román Ondřeje Štindla vyhrál Národní kolo Ceny Evropské unie za literaturu

31. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Mikolanda: Když vedeš tým jako Chelsea, tak na každý zápas jedeš s tím, že musíš vyhrát

S mikrofonem do Anglie: Mikolanda: Když vedeš tým jako Chelsea, tak na každý zápas jedeš s tím, že musíš vyhrát

31. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

31. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

Zálety Aleny Zárybnické: Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

31. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

Zálety Aleny Zárybnické: Pokládám nepříjemné otázky. To ale neznamená, že jsem nepříjemný i v životě

31. 3. 2023

29 min