Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Věčná škoda! Hájenka na Pustině je v žalostném stavu

Věčná škoda! Hájenka na Pustině je v žalostném stavu

1. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Po těchto slovech jí snad konečně odpustí. Zrádkyně Mia otevřeně o Aničce, kterou její „zrada“ zničila

Po těchto slovech jí snad konečně odpustí. Zrádkyně Mia otevřeně o Aničce, kterou její „zrada“ zničila

1. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Deník shopaholičky! Nový film Evy Toulové o fenoménu českého nakupování a hledání své vlastní ceny

Host ve studiu: Deník shopaholičky! Nový film Evy Toulové o fenoménu českého nakupování a hledání své vlastní ceny

1. 12. 2025

8 min

Obrázek epizody Slejvák: Gen Z se chce dotýkat trávy. Offline komunity získávají na popularitě, důkazem jsou i Sidequesty

Slejvák: Gen Z se chce dotýkat trávy. Offline komunity získávají na popularitě, důkazem jsou i Sidequesty

1. 12. 2025

51 min

Obrázek epizody "Six-seven!" Podivný trend generace alfa, který ničí i učitele, má vysvětlení. A je jednoduché i komplikované zároveň

"Six-seven!" Podivný trend generace alfa, který ničí i učitele, má vysvětlení. A je jednoduché i komplikované zároveň

1. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Krasobruslení v Jihlavě: tradice, dřina i první jízda na ledě nové arény

Dobré dopoledne: Krasobruslení v Jihlavě: tradice, dřina i první jízda na ledě nové arény

1. 12. 2025

17 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Petr Gazdík, herec, režisér, mluví o všem možném i o životě ve dvou rodinách.

Zdarec jak sviňa: Petr Gazdík, herec, režisér, mluví o všem možném i o životě ve dvou rodinách.

1. 12. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ředitel Správy železnic odvolán. Mírový plán pro Ukrajinu. KSČM v ohrožení?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ředitel Správy železnic odvolán. Mírový plán pro Ukrajinu. KSČM v ohrožení?

1. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody 20 nejlepších bitev z historických filmů, které by měl každý vidět

20 nejlepších bitev z historických filmů, které by měl každý vidět

1. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

1. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

Alex a host: Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

1. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Prevence osteoporózy? Posilujte nejen své kosti, ale i svaly. Patří to k sobě, radí profesor Palička

Radioporadna: Prevence osteoporózy? Posilujte nejen své kosti, ale i svaly. Patří to k sobě, radí profesor Palička

1. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody DRM - 532. vysílání

DRM - 532. vysílání

1. 12. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Nás Romy nesnáší už jen 80 procent Čechů, to je úspěch. O společnosti po Sametu očima novináře Bangy

Nás Romy nesnáší už jen 80 procent Čechů, to je úspěch. O společnosti po Sametu očima novináře Bangy

1. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

1. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

1. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Když chcete mluvit a nechcete se spálit. Jak bezpečně kontaktovat média?

Antivirus: Antivirus: Když chcete mluvit a nechcete se spálit. Jak bezpečně kontaktovat média?

1. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Alkohol jsem viděl jako symbol dospělosti, vzpomíná na počátky své závislosti jeden z abstinujících

Host Dopoledního expresu: Alkohol jsem viděl jako symbol dospělosti, vzpomíná na počátky své závislosti jeden z abstinujících

1. 12. 2025

9 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Přístup Sparty v prvním poločase byl hrůzostrašný, Ryneš měl určitě dostat červenou, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Přístup Sparty v prvním poločase byl hrůzostrašný, Ryneš měl určitě dostat červenou, říká Horváth

1. 12. 2025

54 min

Obrázek epizody Seniorky na univerzite: vzdelávanie je liekom na samotu aj stereotypy

Seniorky na univerzite: vzdelávanie je liekom na samotu aj stereotypy

1. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

1. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

1. 12. 2025

31 min