Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Motýl za katrem 2: TOMÁŠ  - Z dealera na motýla. Ze sobce na dobrého tátu.

Motýl za katrem 2: TOMÁŠ - Z dealera na motýla. Ze sobce na dobrého tátu.

4. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

4. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

4. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

4. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Matyáš Řezníček: Na tapetě v mobilu mám barevný, abstraktní tvar

Brambora s vejcem: Herec Matyáš Řezníček: Na tapetě v mobilu mám barevný, abstraktní tvar

4. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Nindžové - Pravda o zbraních, schopnostech a technikách japonských zabijáků

Nindžové - Pravda o zbraních, schopnostech a technikách japonských zabijáků

4. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Když dostaneme vambereckou krajku na seznam UNESCO, tak něco upaličkuji, říká ředitel Muzea krajky

Host ve studiu: Když dostaneme vambereckou krajku na seznam UNESCO, tak něco upaličkuji, říká ředitel Muzea krajky

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vyplatí se zestátnit ČEZ? SPD souhlasí a ODS by mohla také

Pro a proti: Vyplatí se zestátnit ČEZ? SPD souhlasí a ODS by mohla také

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Sadil: Baráž byla fér. Boj o změnu formátu je pořád ve hře, ale určitě se nepromítne příští sezonu

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Sadil: Baráž byla fér. Boj o změnu formátu je pořád ve hře, ale určitě se nepromítne příští sezonu

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Schůzka Babiše se Zelenským. Hormuzský průliv a Trump. Státní maturity

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Schůzka Babiše se Zelenským. Hormuzský průliv a Trump. Státní maturity

4. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Putování za májkami. Jak je staví v Pěšících a Příluce?

Východočeské výlety: Putování za májkami. Jak je staví v Pěšících a Příluce?

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Putování za májkami. Jak je staví v Pěšících a Příluce?

Putování za májkami. Jak je staví v Pěšících a Příluce?

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu je stále šetrnější a bezpečnější. Prospěch pacienta převyšuje možná rizika

Radioporadna: Operace šedého zákalu je stále šetrnější a bezpečnější. Prospěch pacienta převyšuje možná rizika

4. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Českou televizi a rozhlas ubráníme, říká organizátor studentských protestů. Že mladí tato média nesledují? To není pravda!

Českou televizi a rozhlas ubráníme, říká organizátor studentských protestů. Že mladí tato média nesledují? To není pravda!

4. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Ondřej Soukup: Lukašenko nechce skákat tak, jak Putin píská

Ondřej Soukup: Lukašenko nechce skákat tak, jak Putin píská

4. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Antivirus: Léky online? Jen ty bez předpisu a od prověřených zdrojů, doporučuje Antivirus

Antivirus: Léky online? Jen ty bez předpisu a od prověřených zdrojů, doporučuje Antivirus

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Z „Kociánky“ v Ústí nad Orlicí do světa! Na cestách s dobře naladěným houslistou Danielem Matejčou

Na cestách s Petrem Voldánem: Z „Kociánky“ v Ústí nad Orlicí do světa! Na cestách s dobře naladěným houslistou Danielem Matejčou

4. 5. 2026

34 min