Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Agenda přešlapuje na místě. Nastupující ministr musí být tvrdý ve vyjednávání o rozpočtu

Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Agenda přešlapuje na místě. Nastupující ministr musí být tvrdý ve vyjednávání o rozpočtu

25. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Agenda přešlapuje na místě. Nastupující ministr musí být tvrdý ve vyjednávání o rozpočtu

Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Agenda přešlapuje na místě. Nastupující ministr musí být tvrdý ve vyjednávání o rozpočtu

25. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Můžou za neúspěch geny? Přestaňte hledat vlastní chybu, obviňte rodiče! (86)

Můžou za neúspěch geny? Přestaňte hledat vlastní chybu, obviňte rodiče! (86)

25. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Covidová opatření vystavila právo na samou hranici, říká prezident Soudcovské unie Libor Vávra

Covidová opatření vystavila právo na samou hranici, říká prezident Soudcovské unie Libor Vávra

25. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Problém, před kterým Česko zavírá oči

Problém, před kterým Česko zavírá oči

25. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Epizoda 1 - Jak se vydává kniha?

Epizoda 1 - Jak se vydává kniha?

25. 4. 2023

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

25. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody S nadací rodiny Vlčkových o tom, že paliativní péče není o umírání, ale o kvalitě života

S nadací rodiny Vlčkových o tom, že paliativní péče není o umírání, ale o kvalitě života

25. 4. 2023

36 min

Obrázek epizody 27: ADOS – Azylový dům s ošetřovatelskou službou – Petra Mlejnková, Bohumila Klášterková a Nikola Macková

27: ADOS – Azylový dům s ošetřovatelskou službou – Petra Mlejnková, Bohumila Klášterková a Nikola Macková

25. 4. 2023

40 min

Obrázek epizody Trans žena Daniela Špinar (43) o své proměně: Byla jsem vyoutovaný gay, konečně se necítím zahanbená

Trans žena Daniela Špinar (43) o své proměně: Byla jsem vyoutovaný gay, konečně se necítím zahanbená

25. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hraním francouzského divadla objevují hradečtí studenti krásu života i jazyka Molièra či Rabelaise

Host ve studiu: Hraním francouzského divadla objevují hradečtí studenti krásu života i jazyka Molièra či Rabelaise

25. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Leona Machálková: Nebyla jsem netrpělivá a začátky jsem si užila. 30 let na scéně oslavím v Lucerně

Alex a host: Leona Machálková: Nebyla jsem netrpělivá a začátky jsem si užila. 30 let na scéně oslavím v Lucerně

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Otázky a odpovědi: O průšvizích, nepříjemné kritice, vysněných hostech, zákulisí podcastu i plánech do budoucna

Otázky a odpovědi: O průšvizích, nepříjemné kritice, vysněných hostech, zákulisí podcastu i plánech do budoucna

25. 4. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Kraj koupí billboardy za milion. Aby se lidé dověděli, kdo je hejtman

Lucie Stuchlíková: Kraj koupí billboardy za milion. Aby se lidé dověděli, kdo je hejtman

25. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Úzkost je pocit nejasného nebezpečí. Když problém pojmenujete, pak se z úzkosti stává „pouhý“ strach

Radioporadna: Úzkost je pocit nejasného nebezpečí. Když problém pojmenujete, pak se z úzkosti stává „pouhý“ strach

25. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Súdánci už mají bojů dost. Na dva znepřátelené generály ale nemají dostatečný vliv, soudí analytik

Ranní Plus: Súdánci už mají bojů dost. Na dva znepřátelené generály ale nemají dostatečný vliv, soudí analytik

25. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody #63 Perličky z česko-švýcarských dějin, o kterých jste možná ani netušili

#63 Perličky z česko-švýcarských dějin, o kterých jste možná ani netušili

25. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Miloš Doležal: Báseň jako tenké sklo mezi životem a smrtí

Miloš Doležal: Báseň jako tenké sklo mezi životem a smrtí

25. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody #8 Gap year v covidu — super, nebo ne?

#8 Gap year v covidu — super, nebo ne?

25. 4. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody TikTok's CEO on its future — and what makes its algorithm different | Shou Chew

TikTok's CEO on its future — and what makes its algorithm different | Shou Chew

25. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Jak se měří stres?

Jak se měří stres?

25. 4. 2023

53 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nabubřelé ego je iluze. Až pochopíme, že nejsme extra výjimeční, přijde pohoda, říká psycholog

Host Lucie Výborné: Nabubřelé ego je iluze. Až pochopíme, že nejsme extra výjimeční, přijde pohoda, říká psycholog

25. 4. 2023

30 min