Obrázek epizody Lubomír Metnar: Může dojít k tomu, že válka přeroste v opotřebovací konflikt

Lubomír Metnar: Může dojít k tomu, že válka přeroste v opotřebovací konflikt

26. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Bourání: Černý mordor, nebo město v zeleni? Projeli jsme Ostravu s architekty z MAPPA

Bourání: Černý mordor, nebo město v zeleni? Projeli jsme Ostravu s architekty z MAPPA

26. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody #24 Paradox volby aneb Více je někdy méně

#24 Paradox volby aneb Více je někdy méně

26. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

26. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Sara Polak: Politici platili za smazání důkazů z internetu. Nejsme připraveni nechat rozhodovat AI

Sara Polak: Politici platili za smazání důkazů z internetu. Nejsme připraveni nechat rozhodovat AI

26. 4. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Radioporadna: Magistra Ivana Lánová vám pomůže vyznat se v obrovském množství doplňků stravy. Čeho si máme všímat?

Radioporadna: Magistra Ivana Lánová vám pomůže vyznat se v obrovském množství doplňků stravy. Čeho si máme všímat?

26. 4. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Městskou policii v Havlíčkově Brodě zakládal a vydržel u ní 32 let

Dobré dopoledne: Městskou policii v Havlíčkově Brodě zakládal a vydržel u ní 32 let

26. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Proč se z Prahy stává jedno velké parkoviště

Proč se z Prahy stává jedno velké parkoviště

26. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody The male gaze

The male gaze

26. 4. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra čím jsem dnes

S Arenbergerem nejen o medicíně: Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra čím jsem dnes

26. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Nicole Krajčovičová: Jak na investice

Nicole Krajčovičová: Jak na investice

26. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Jitka Hosprová: Kdybych byla chlap, tak s tím, co jsem vytvořila, už mi budou pomalu dělat sochy

Alex a host: Jitka Hosprová: Kdybych byla chlap, tak s tím, co jsem vytvořila, už mi budou pomalu dělat sochy

26. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Jeden z nejvyhledávanějších hollywoodských hudebních skladatelů Conrad Pope navštívil Prahu a promluvil o své hudbě

Jeden z nejvyhledávanějších hollywoodských hudebních skladatelů Conrad Pope navštívil Prahu a promluvil o své hudbě

26. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody Letním slavnostem staré hudby budou vládnout Múzy. Více prozradí ředitelka festivalu Josefína Knoblochová a dramaturgyně Jana Semerádová

Letním slavnostem staré hudby budou vládnout Múzy. Více prozradí ředitelka festivalu Josefína Knoblochová a dramaturgyně Jana Semerádová

26. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Bavorské pivovary balancují na hraně zákona. Pivo můžou prodávat, ale nesmí se tak jmenovat

Bavorské pivovary balancují na hraně zákona. Pivo můžou prodávat, ale nesmí se tak jmenovat

26. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Bavorské pivovary balancují na hraně zákona. Pivo můžou prodávat, ale nesmí se tak jmenovat

Zápisník zahraničních zpravodajů: Bavorské pivovary balancují na hraně zákona. Pivo můžou prodávat, ale nesmí se tak jmenovat

26. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: ČT nebo ČPT? Babišův plán s televizí

Veronika Lehovcová: ČT nebo ČPT? Babišův plán s televizí

26. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

26. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

26. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Našel jsem si tu nejlepší hráčku, manželku. Směje se dlouholetý trenér hradeckého ženského fotbalu

Host ve studiu: Našel jsem si tu nejlepší hráčku, manželku. Směje se dlouholetý trenér hradeckého ženského fotbalu

26. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

26. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Část hlášek v pohádce S čerty nejsou žerty vznikla až na place, prozrazuje režisér Hynek Bočan

Na pohovce Jožky Kubáníka: Část hlášek v pohádce S čerty nejsou žerty vznikla až na place, prozrazuje režisér Hynek Bočan

26. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Musí se udělat reformy ve státní správě. Deficit bude obrovský, varuje sociolog

Život k nezaplacení: Musí se udělat reformy ve státní správě. Deficit bude obrovský, varuje sociolog

26. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kvůli víceletým gymnáziím nenaplňujeme potenciál všech dětí. Stát to stojí miliardy, tvrdí odborník

Interview Plus: Kvůli víceletým gymnáziím nenaplňujeme potenciál všech dětí. Stát to stojí miliardy, tvrdí odborník

26. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Kovářová: Progresivní zdanění je krizové řešení. Bylo by dobré, kdyby ho ODS alespoň zvážila

Ranní Plus: Kovářová: Progresivní zdanění je krizové řešení. Bylo by dobré, kdyby ho ODS alespoň zvážila

26. 4. 2023

12 min