Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: ,,Má tohle zapotřebí?“ Folprecht o pěstí od fanouška a urážení maminek

První dotek Zdeňka Folprechta: ,,Má tohle zapotřebí?“ Folprecht o pěstí od fanouška a urážení maminek

27. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

27. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

Vizitka: Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

27. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

Vizitka: Kurátor Michal Kučerák: Děti učíme, jakou má umělá inteligence motivaci

27. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Strupovitosti jabloní se daří ve vlhkém počasí, když je deštivo a teplo

Hobby magazín: Strupovitosti jabloní se daří ve vlhkém počasí, když je deštivo a teplo

27. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prostor pro daňovou progresi máme. V současné době je totiž velmi mírná, říká poradce ministra

Pro a proti: Prostor pro daňovou progresi máme. V současné době je totiž velmi mírná, říká poradce ministra

27. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Aby vodu v bazénu nezaneřádily řasy, je na čase ho připravit. V hlavní roli nemusí být jen chlor

Hobby magazín: Aby vodu v bazénu nezaneřádily řasy, je na čase ho připravit. V hlavní roli nemusí být jen chlor

27. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Laďa Kendl umíral hladem, lékaři mu dávali dva dny života

Laďa Kendl umíral hladem, lékaři mu dávali dva dny života

27. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Chef Arena #21 - Petr Brňák

Chef Arena #21 - Petr Brňák

27. 4. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Chef Arena #21 - Jaroslav Hájek

Chef Arena #21 - Jaroslav Hájek

27. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Máme hosty: Rakovinu slinivky najdou včas. Revoluční metoda se blíží do praxe

Máme hosty: Rakovinu slinivky najdou včas. Revoluční metoda se blíží do praxe

27. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Deficit rozpočtu? O problému víme roky. Místo koncepce ale vláda tvoří mozaiku návrhů

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Deficit rozpočtu? O problému víme roky. Místo koncepce ale vláda tvoří mozaiku návrhů

27. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody How To Prepare For The Changing World Order - Ray Dalio - #620

How To Prepare For The Changing World Order - Ray Dalio - #620

27. 4. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody České Budějovice čeká revoluční změna v systému centrálního vytápění, říká Václav Král, předseda představensta Teplárny ČB (moderuje Marek Kerles) #37 BYZNYS

České Budějovice čeká revoluční změna v systému centrálního vytápění, říká Václav Král, předseda představensta Teplárny ČB (moderuje Marek Kerles) #37 BYZNYS

27. 4. 2023

59 min

Obrázek epizody How I Built A $400 Million Company With Joe Rogan! (Incredible Story) Aubrey Marcus

How I Built A $400 Million Company With Joe Rogan! (Incredible Story) Aubrey Marcus

27. 4. 2023

1 hod 54 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Richardom Sulíkom: Idea migrácie je hlúposť. Neprekáža mi, ak Fico hovorí to isté

NA ROVINU s Richardom Sulíkom: Idea migrácie je hlúposť. Neprekáža mi, ak Fico hovorí to isté

27. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody Jan M. Heller: Co vyprávějí vlastivědné tabule

Jan M. Heller: Co vyprávějí vlastivědné tabule

27. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody #20 – Co se skrývá uvnitř sopek a proč chtějí lidé žít na jejich úbočí?

#20 – Co se skrývá uvnitř sopek a proč chtějí lidé žít na jejich úbočí?

27. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody 15 - Jsi TOXIC baby - vztahy, které tě zničí

15 - Jsi TOXIC baby - vztahy, které tě zničí

27. 4. 2023

50 min

Obrázek epizody Alex Mynářová: Lidi si na mně vybíjí zlost, bála jsem se o život dětí, Zeman může znovu chodit

Alex Mynářová: Lidi si na mně vybíjí zlost, bála jsem se o život dětí, Zeman může znovu chodit

27. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody IV/23. Automobil ležící spící

IV/23. Automobil ležící spící

27. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody „Kvůli olympiádě jsem nasimuloval angínu. Tiki Taka baví i ženy, co fotbal nemusí“ – Petr Svěcený

„Kvůli olympiádě jsem nasimuloval angínu. Tiki Taka baví i ženy, co fotbal nemusí“ – Petr Svěcený

27. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody 3 tipy, jak zůstat optimistou v podnikání

3 tipy, jak zůstat optimistou v podnikání

27. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Marek Berger | Nechme to tak plout …

Marek Berger | Nechme to tak plout …

27. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody 49. Frida Kahlo

49. Frida Kahlo

27. 4. 2023

18 min