Obrázek epizody Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

29. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

29. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Opravuje zaniklé kapličky či zchátralá boží muka. Příborský spolek pečuje o odkaz předků

Odpolední interview: Opravuje zaniklé kapličky či zchátralá boží muka. Příborský spolek pečuje o odkaz předků

29. 4. 2023

7 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Běloruský student Pavel Rubtzou přijel do ČR poté, co za účast na protestech po zfalšovaných volbách byl vyloučen z univerzity v Minsku a hrozila mu perzekuce

Magazín o národnostních menšinách v Česku Běloruský student Pavel Rubtzou přijel do ČR poté, co za účast na protestech po zfalšovaných volbách byl vyloučen z univerzity v Minsku a hrozila mu perzekuce

29. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Místa v srdci spisovatelky Jitky Ludvíkové

Místa v srdci spisovatelky Jitky Ludvíkové

29. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Historie, co s tebou?

Historie, co s tebou?

29. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody „S cestovkami nezažijete takové dobrodružství,“ říká fotograf Hon. Získal cenu za cestopis roku

„S cestovkami nezažijete takové dobrodružství,“ říká fotograf Hon. Získal cenu za cestopis roku

29. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „S cestovkami nezažijete takové dobrodružství,“ říká fotograf Hon. Získal cenu za cestopis roku

Host Radiožurnálu: „S cestovkami nezažijete takové dobrodružství,“ říká fotograf Hon. Získal cenu za cestopis roku

29. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Všechny moje písničky jsou dost osobní, přiznává hudebník James Harries. V Česku zůstal kvůli lásce

Host Lenky Vahalové: Všechny moje písničky jsou dost osobní, přiznává hudebník James Harries. V Česku zůstal kvůli lásce

29. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Zvonice v Němčicích nad Hanou nese zvony z NDR

Zvonice v Němčicích nad Hanou nese zvony z NDR

29. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Selects: How Manhunts Work

Selects: How Manhunts Work

29. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Co dokáží  virtuální černé skříňky? A co si můžeme představit pod imunologií?

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Co dokáží virtuální černé skříňky? A co si můžeme představit pod imunologií?

29. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

29. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

29. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

29. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Ako požiar v máji 1913 zmenil bratislavské podhradie

Ako požiar v máji 1913 zmenil bratislavské podhradie

29. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Why Getting Shredded Won’t Make You Happy - David Laid - #621

Why Getting Shredded Won’t Make You Happy - David Laid - #621

29. 4. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Epizoda 10 - Norská jména I (Norske navn I)

Epizoda 10 - Norská jména I (Norske navn I)

29. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody 1 - První jakoby zápis do deníku (27. dubna 2023)

1 - První jakoby zápis do deníku (27. dubna 2023)

29. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody 2 - Italki, příprava a audioknihy (28. dubna 2023)

2 - Italki, příprava a audioknihy (28. dubna 2023)

29. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Matejom Drličkom: Herci pracujú za otrasné platy, mali by mať 6000 eur

NA ROVINU s Matejom Drličkom: Herci pracujú za otrasné platy, mali by mať 6000 eur

29. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody Filip TUREK neví, co znamená FEMINISMUS

Filip TUREK neví, co znamená FEMINISMUS

29. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) na Universitě třetího věku na VUT v Brně

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) na Universitě třetího věku na VUT v Brně

29. 4. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #118 – Tomáš Rychnovský

Maxim Pavla Vondráčka #118 – Tomáš Rychnovský

29. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Hovory: S manželkou jsme si řekli, že se prověříme – a dali si pětiměsíční svatební cestu, říká dálkošlap

Hovory: S manželkou jsme si řekli, že se prověříme – a dali si pětiměsíční svatební cestu, říká dálkošlap

28. 4. 2023

23 min