Obrázek epizody Introducing The Mummy Movie Podcast

Introducing The Mummy Movie Podcast

6. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody 39. Stalking, lezenie do telefónu i sexuálne zoznamy w/Klára Jonášová

39. Stalking, lezenie do telefónu i sexuálne zoznamy w/Klára Jonášová

6. 5. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Zemřela bývalá disidentka Petruška Šustrová. Poslechněte si, jak promluvila o svém věznění

Zemřela bývalá disidentka Petruška Šustrová. Poslechněte si, jak promluvila o svém věznění

6. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zemřela bývalá disidentka Petruška Šustrová. Poslechněte si, jak promluvila o svém věznění

Až na dřeň: Zemřela bývalá disidentka Petruška Šustrová. Poslechněte si, jak promluvila o svém věznění

6. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Tajemný mlýnský kámen na stříbrnou rudu ukrývá Dlouhá Loučka i Břevenec

Tajemný mlýnský kámen na stříbrnou rudu ukrývá Dlouhá Loučka i Břevenec

6. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Selects: Does the body replace itself?

Selects: Does the body replace itself?

6. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody 53. díl - Vaše příběhy VIII.

53. díl - Vaše příběhy VIII.

6. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Obraz nemusí jenom viset na zdi. Moje obrazy si jde i poslechnout, říká k výstavě HraJeTo Jan Homola

Obraz nemusí jenom viset na zdi. Moje obrazy si jde i poslechnout, říká k výstavě HraJeTo Jan Homola

6. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Obraz nemusí jenom viset na zdi. Moje obrazy si jde i poslechnout, říká k výstavě HraJeTo Jan Homola

Host Radiožurnálu: Obraz nemusí jenom viset na zdi. Moje obrazy si jde i poslechnout, říká k výstavě HraJeTo Jan Homola

6. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sekačky i křovinořezy na jaře kontrolujte. Zanesený karburátor sami pořádně nevyčistíte

Hobby magazín: Sekačky i křovinořezy na jaře kontrolujte. Zanesený karburátor sami pořádně nevyčistíte

6. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Tuny hnojiv dokážou zemědělcům ušetřit drony. Jak zemědělství 4.0 funguje?

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Tuny hnojiv dokážou zemědělcům ušetřit drony. Jak zemědělství 4.0 funguje?

6. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

6. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

6. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody ALENA MORNŠTAJNOVÁ: Knižní svět jsem si idealizovala

ALENA MORNŠTAJNOVÁ: Knižní svět jsem si idealizovala

6. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody 9 - Lekce češtiny, popeláři, Golden Gate Bridge, Haruki Murakami (5. května 2023)

9 - Lekce češtiny, popeláři, Golden Gate Bridge, Haruki Murakami (5. května 2023)

6. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Jánom Mičovským: Vlčan cíti lásku k peniazom

NA ROVINU s Jánom Mičovským: Vlčan cíti lásku k peniazom

6. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Nový svět #7 - Súdán

Nový svět #7 - Súdán

6. 5. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Tak povídej...

Tak povídej...

6. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody debata s Radovanem Samotným o svobodě slova

debata s Radovanem Samotným o svobodě slova

6. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Debata se zástupcem ředitele Smíchovské střední průmyslové školy a zastupitelem MČ Praha 20

Debata se zástupcem ředitele Smíchovské střední průmyslové školy a zastupitelem MČ Praha 20

6. 5. 2023

2 hod 35 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Drogy s Katem

Studio Svobodného přístavu: Drogy s Katem

6. 5. 2023

2 hod 35 min

Obrázek epizody Hovory: Česká šlechta byla nesmírně zadlužená. Na dluh žili všichni, takže nic nového, říká historik Čechura

Hovory: Česká šlechta byla nesmírně zadlužená. Na dluh žili všichni, takže nic nového, říká historik Čechura

5. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Ředitel TSK Sinčák: Dopravní komplikace budou u druhé etapy oprav Barrandovského mostu složitější

K věci Štěpánky Duchkové: Ředitel TSK Sinčák: Dopravní komplikace budou u druhé etapy oprav Barrandovského mostu složitější

5. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Making Sense of Social Media and the Information Landscape | Episode 8 of The Essential Sam Harris

Making Sense of Social Media and the Information Landscape | Episode 8 of The Essential Sam Harris

5. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Současný tanec v Česku dosahuje mezinárodní úrovně, myslí si zakladatelka festivalu KoresponDance Marie Kinsky

Současný tanec v Česku dosahuje mezinárodní úrovně, myslí si zakladatelka festivalu KoresponDance Marie Kinsky

5. 5. 2023

19 min