Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

Host Radiožurnálu: Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

4. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

4. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

Středočeský Ámos: Zamiloval jsem se do školní restaurace. Spoustu věcí musíme dělat mimo systém

4. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody #45 Proč mladí (ne)pijou? S Medojedem, palírníkem a barmankou

#45 Proč mladí (ne)pijou? S Medojedem, palírníkem a barmankou

4. 3. 2026

5 hod 6 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je referendum spása, nebo zkáza? Debatují Tejc a Benda

Pro a proti: Je referendum spása, nebo zkáza? Debatují Tejc a Benda

4. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #32 - U Vyšaty - Ivana Vlková

Šumavské podcasty #32 - U Vyšaty - Ivana Vlková

4. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

Radioporadna: Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

4. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Dolský mlýn, místo krásy, přírody i pohádek

Dolský mlýn, místo krásy, přírody i pohádek

4. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pilot dronů Pavel Kolinský létá se stroji už od svých 5 let a sestrojil druhý nejlehčí dron na světě

Host ve studiu: Pilot dronů Pavel Kolinský létá se stroji už od svých 5 let a sestrojil druhý nejlehčí dron na světě

4. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Episode 32 - Isabella's podcast

Episode 32 - Isabella's podcast

4. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

Host Českého rozhlasu Ostrava: Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

4. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

4. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

4. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Short Stuff: Johnny Ringo

Short Stuff: Johnny Ringo

4. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Zapletl se do Epsteinovy sítě. Skandál otřásl i Trumpovými skalními voliči

Zapletl se do Epsteinovy sítě. Skandál otřásl i Trumpovými skalními voliči

4. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody 2026-03-04

2026-03-04

4. 3. 2026

1 hod 36 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 04. 03. 2026

Okénko Moravskoslezského kraje | 04. 03. 2026

4. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zámek, vojenský bunkr i nádherné lesy. Břeclav nabízí více, než si myslíte

Zámek, vojenský bunkr i nádherné lesy. Břeclav nabízí více, než si myslíte

4. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Bourání: Praha město singles a turistů? To není dobrý trend, říká Ondřej Boháč

Bourání: Praha město singles a turistů? To není dobrý trend, říká Ondřej Boháč

4. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Bourání: Praha město singles a turistů? To není dobrý trend, říká Ondřej Boháč

Bourání: Praha město singles a turistů? To není dobrý trend, říká Ondřej Boháč

4. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Náš host: S běžci, kteří začínají až po čtyřicítce, mám velice dobré zkušenosti, říká trenér Jiří Mašek

Náš host: S běžci, kteří začínají až po čtyřicítce, mám velice dobré zkušenosti, říká trenér Jiří Mašek

4. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Berdych: Davis Cup proti Američanům sehrajeme v Praze. Věřím, že jednou turnaj můžeme vyhrát

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Berdych: Davis Cup proti Američanům sehrajeme v Praze. Věřím, že jednou turnaj můžeme vyhrát

4. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Kamnáři z Dušejova propojují tradici s funkčností. Každý kachel několikrát projde jejich rukama

Kamnáři z Dušejova propojují tradici s funkčností. Každý kachel několikrát projde jejich rukama

4. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Sociální designérka Barbora Bezděková: Na design se dívám jako na způsob řešení problému

Vizitka: Sociální designérka Barbora Bezděková: Na design se dívám jako na způsob řešení problému

4. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Sociální designérka Barbora Bezděková: Na design se dívám jako na způsob řešení problému

Vizitka: Sociální designérka Barbora Bezděková: Na design se dívám jako na způsob řešení problému

4. 3. 2026

41 min