Obrázek epizody Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

25. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

25. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody V koncertním sále jihlavské základní umělecké školy stojí vzácný klavír

V koncertním sále jihlavské základní umělecké školy stojí vzácný klavír

25. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Radek Sňozík: V lize mi chybí brankářské osobnosti. Zvažuji nabídku ze světa MMA

První dotek Zdeňka Folprechta: Radek Sňozík: V lize mi chybí brankářské osobnosti. Zvažuji nabídku ze světa MMA

25. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

25. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

25. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

25. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

25. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

25. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Posílit práva poškozeného v trestním řízení? Kde je msta, vzniká další zlo, varuje advokát Vlk

Pro a proti: Posílit práva poškozeného v trestním řízení? Kde je msta, vzniká další zlo, varuje advokát Vlk

25. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Mami, miluju. Aleš Palán a Libuše Jarcovjáková zachycují složité vztahy mezi matkami a dcerami

Mozaika: Mami, miluju. Aleš Palán a Libuše Jarcovjáková zachycují složité vztahy mezi matkami a dcerami

25. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Letní shakespearovské slavnosti 2023 zahájí 27. června premiéra komedie Jak se vám líbí

Letní shakespearovské slavnosti 2023 zahájí 27. června premiéra komedie Jak se vám líbí

25. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody #27 Vlasta Faiferlíková: Co symbolizuje ocenění Maják v dobrovolnictví

#27 Vlasta Faiferlíková: Co symbolizuje ocenění Maják v dobrovolnictví

25. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

25. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

25. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

25. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody #21 – Jaké světlo roztancuje lidi na párty?

#21 – Jaké světlo roztancuje lidi na párty?

25. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Big Questions: S vědkyní Barbarou Paldus o tom, jak mikrobiom hýčká pleť

Big Questions: S vědkyní Barbarou Paldus o tom, jak mikrobiom hýčká pleť

25. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #10: Na letiště trolejbusem, vlakem, nebo SORkou?

METROBUS EXPRES #10: Na letiště trolejbusem, vlakem, nebo SORkou?

25. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody The Evolutionary Psychology Of Anxiety & Depression - Ed Hagen - #632

The Evolutionary Psychology Of Anxiety & Depression - Ed Hagen - #632

25. 5. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Jack Whitehall's Emotional Confession About His Dad, His Biggest Fear & His New Life!

Jack Whitehall's Emotional Confession About His Dad, His Biggest Fear & His New Life!

25. 5. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody 25 - Hladové kočky u veterináře (24. května 2023)

25 - Hladové kočky u veterináře (24. května 2023)

25. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Právnik Kuciakovcov: Sudcovia zle vyhodnotili dôkazy (NA ROVINU)

Právnik Kuciakovcov: Sudcovia zle vyhodnotili dôkazy (NA ROVINU)

25. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Jan M. Heller: Go West(splaining)!

Jan M. Heller: Go West(splaining)!

25. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Toy Box: Nešířím zlo, děda mě zneužil a Mornštajnová můj příběh skandalizovala, ať se přizná

Toy Box: Nešířím zlo, děda mě zneužil a Mornštajnová můj příběh skandalizovala, ať se přizná

25. 5. 2023

57 min