Obrázek epizody Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

31. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

31. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody 5 steps to fix any problem at work | Anne Morriss

5 steps to fix any problem at work | Anne Morriss

31. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Ohlasy na výstavu Udržitelnost a civilizace jsou zatím dobré, říkají pořadatele Olga Menzelová a Miroslav Bárta

Ohlasy na výstavu Udržitelnost a civilizace jsou zatím dobré, říkají pořadatele Olga Menzelová a Miroslav Bárta

31. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Kdy začneme válčit o vodu

Kdy začneme válčit o vodu

31. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

31. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Zvukař Viktor Prášil: Šutráctví jsem ještě nenahrával

Brambora s vejcem: Zvukař Viktor Prášil: Šutráctví jsem ještě nenahrával

31. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Paní Jarmila Hlawiczková z Prostřední Suché se stala Sousedkou roku

Odpolední interview: Paní Jarmila Hlawiczková z Prostřední Suché se stala Sousedkou roku

31. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Máme ambice dělat rychlou vědu, plánuje ředitelka SYRI a rekapituluje první rok fungování institutu

Host Dne na Moravě: Máme ambice dělat rychlou vědu, plánuje ředitelka SYRI a rekapituluje první rok fungování institutu

31. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsem chřesťan! Kdo jednou chřest ochutná, propadne mu. Je to láska na celý život, říká Jan Charvát

Radioporadna: Jsem chřesťan! Kdo jednou chřest ochutná, propadne mu. Je to láska na celý život, říká Jan Charvát

31. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Mezi Bali a Borneem mě přepadli piráti, byla to smůla, říká mořeplavec Jiří Denk

Alex a host: Mezi Bali a Borneem mě přepadli piráti, byla to smůla, říká mořeplavec Jiří Denk

31. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Ešus 29/5/2023: Patrik, cesty a umění podruhé

Ešus 29/5/2023: Patrik, cesty a umění podruhé

31. 5. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Nedávné zemětřesení v Turecku uvrhlo lidi do stanů. Stánky a občerstvení tam ale rostou jako houby

Nedávné zemětřesení v Turecku uvrhlo lidi do stanů. Stánky a občerstvení tam ale rostou jako houby

31. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nedávné zemětřesení v Turecku uvrhlo lidi do stanů. Stánky a občerstvení tam ale rostou jako houby

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nedávné zemětřesení v Turecku uvrhlo lidi do stanů. Stánky a občerstvení tam ale rostou jako houby

31. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody „Na začátku je vždycky šum.“ Boom AI je stejně bezprecedentní jako vznik internetu

„Na začátku je vždycky šum.“ Boom AI je stejně bezprecedentní jako vznik internetu

31. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody On Air: „Na začátku je vždycky šum.“ Boom AI je stejně bezprecedentní jako vznik internetu

On Air: „Na začátku je vždycky šum.“ Boom AI je stejně bezprecedentní jako vznik internetu

31. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Také se váš pes ve spánku směje?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Také se váš pes ve spánku směje?

31. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rychnovský zámek, to jsou hlavně povinnosti a velká zodpovědnost, říká Jan Egon Kolowrat Krakowský

Host ve studiu: Rychnovský zámek, to jsou hlavně povinnosti a velká zodpovědnost, říká Jan Egon Kolowrat Krakowský

31. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

31. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

31. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

31. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody #5 SF MINI

#5 SF MINI

31. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Jak oblíbený influencer v důchodu čelil svým strachům při výletu v Dubaji?

Jak oblíbený influencer v důchodu čelil svým strachům při výletu v Dubaji?

31. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Naegele: Srbsko kosovskou hranici vojensky nepřekročí. Nepokoje však teď Vučićovi přijdou vhod

Interview Plus: Naegele: Srbsko kosovskou hranici vojensky nepřekročí. Nepokoje však teď Vučićovi přijdou vhod

31. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Volba nejvyššího ústavního soudce není spor politický, ale věcný, říká senátor Goláň

Pro a proti: Volba nejvyššího ústavního soudce není spor politický, ale věcný, říká senátor Goláň

31. 5. 2023

24 min