Obrázek epizody Závod v Le Mans slaví 100 let. Lidé to oslavili jízdou veteránů, někteří s nimi jezdí i pro chleba

Závod v Le Mans slaví 100 let. Lidé to oslavili jízdou veteránů, někteří s nimi jezdí i pro chleba

5. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Závod v Le Mans slaví 100 let. Lidé to oslavili jízdou veteránů, někteří s nimi jezdí i pro chleba

Zápisník zahraničních zpravodajů: Závod v Le Mans slaví 100 let. Lidé to oslavili jízdou veteránů, někteří s nimi jezdí i pro chleba

5. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

5. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

5. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Tap Takover s pivovarem NOZIB: Odpůrci plechovek by měli vědět, že sud je vlastně velká plechovka. Pro udržení kvality piva jsou ideální.

Tap Takover s pivovarem NOZIB: Odpůrci plechovek by měli vědět, že sud je vlastně velká plechovka. Pro udržení kvality piva jsou ideální.

5. 6. 2023

1 hod

Obrázek epizody 24. UHKaFFé: „Filozofie je strážkyní správné intuice“, říká vícenásobný vítěz Filosofické olympiády Benedikt Mrázek

24. UHKaFFé: „Filozofie je strážkyní správné intuice“, říká vícenásobný vítěz Filosofické olympiády Benedikt Mrázek

5. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Přátelství jako symbol naslouchání a pomoci proti útlaku. Jak vznikal námět seriálu Reakce?

Přátelství jako symbol naslouchání a pomoci proti útlaku. Jak vznikal námět seriálu Reakce?

5. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když něco hodně dře, je lepší to pustit, doporučuje Bára Poláková. Vydává album ON/OFF

Host Lucie Výborné: Když něco hodně dře, je lepší to pustit, doporučuje Bára Poláková. Vydává album ON/OFF

5. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody 5. Náš nejmenší NP Podyjí s ředitelem Tomášem Rothröcklem

5. Náš nejmenší NP Podyjí s ředitelem Tomášem Rothröcklem

5. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Dita Hradecká aktuálně komentuje právě probíhající 16. ročník festivalu v Kutné Hoře

Dita Hradecká aktuálně komentuje právě probíhající 16. ročník festivalu v Kutné Hoře

5. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hudebník Prokop: Je nebezpečné, pokud je jediným cílem politika boj o moc. Teď to tu převažuje

Osobnost Plus: Hudebník Prokop: Je nebezpečné, pokud je jediným cílem politika boj o moc. Teď to tu převažuje

5. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody #32 Moje zaměstnání v Indii

#32 Moje zaměstnání v Indii

5. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Festival ZUŠ open zakončilo společné vystoupení dětí ve žďárském kostele na Zelené hoře

Festival ZUŠ open zakončilo společné vystoupení dětí ve žďárském kostele na Zelené hoře

5. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Klarinetista Jindřich Pavliš zve na vystoupení PKF-Prague Philharmonia a Clarinet Factory na festivalu Rock for People

Klarinetista Jindřich Pavliš zve na vystoupení PKF-Prague Philharmonia a Clarinet Factory na festivalu Rock for People

5. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Lela Geislerová: Komiks Zen žen kreslím pět hodin. Teď mívám scénář, dřív jsem těžila ze sebe

Lela Geislerová: Komiks Zen žen kreslím pět hodin. Teď mívám scénář, dřív jsem těžila ze sebe

5. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Lela Geislerová: Komiks Zen žen kreslím pět hodin. Teď mívám scénář, dřív jsem těžila ze sebe

Vizitka: Lela Geislerová: Komiks Zen žen kreslím pět hodin. Teď mívám scénář, dřív jsem těžila ze sebe

5. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Jurassic Park: The Movie

Jurassic Park: The Movie

5. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Nerdopolis focus: #1 Ivan Dachs Hladík - Jak napsat fantasy

Nerdopolis focus: #1 Ivan Dachs Hladík - Jak napsat fantasy

5. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Dobytek ustájen, meze rozorány

Dobytek ustájen, meze rozorány

5. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody 40. Hrad Pernštejn

40. Hrad Pernštejn

5. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: EU stojí za Moldavskem. Bruselu konečně došel geopolitický rozměr integrace

Jak to vidí...: Michael Romancov: EU stojí za Moldavskem. Bruselu konečně došel geopolitický rozměr integrace

5. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody 35 - Pracovní víkend v Nevadě (3. - 4. června 2023)

35 - Pracovní víkend v Nevadě (3. - 4. června 2023)

5. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody A Billion dollar NIGHTMARE! The Disturbing Drama Behind The Scenes Of A Billion Dollar Beauty Business. The Ordinary - Nicola Kilner

A Billion dollar NIGHTMARE! The Disturbing Drama Behind The Scenes Of A Billion Dollar Beauty Business. The Ordinary - Nicola Kilner

5. 6. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Petr Beneš: Rorýsi

Petr Beneš: Rorýsi

5. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody The Evolutionary Psychology Of Bullying - Tony Volk - #637

The Evolutionary Psychology Of Bullying - Tony Volk - #637

5. 6. 2023

1 hod 42 min