Obrázek epizody Tenorista Pavel Černoch přibližuje podobu nového nastudování Dvořákovy Rusalky v nizozemské Národní opeře

Tenorista Pavel Černoch přibližuje podobu nového nastudování Dvořákovy Rusalky v nizozemské Národní opeře

6. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

6. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

Vizitka: Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

6. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

Vizitka: Taťjana Medvecká: Dřív jsem bývala na kameru „moc“. Teď už se snažím hrát civilněji

6. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Klára Vlasáková: Dialog mezi generacemi vyžaduje bezpečný prostor pro obě

Klára Vlasáková: Dialog mezi generacemi vyžaduje bezpečný prostor pro obě

6. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Brzké letnění může být pro rostliny fatální. Připomeňte si základní pravidlo

Hobby magazín: Brzké letnění může být pro rostliny fatální. Připomeňte si základní pravidlo

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

Buchty: Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

6. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vyšší DPH u deníků může znamenat ohrožení demokracie, varuje Šmuclerová

Pro a proti: Vyšší DPH u deníků může znamenat ohrožení demokracie, varuje Šmuclerová

6. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody P. Štaffová: „Poradenská činnost není pro každého, jen málo lidí si práci nenosí domů.“

P. Štaffová: „Poradenská činnost není pro každého, jen málo lidí si práci nenosí domů.“

6. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Milovník bizáru Daniel Holomek se popere s Kuběnkou: Nelíbí se mi jeho drogová propagace, říká influencer

Milovník bizáru Daniel Holomek se popere s Kuběnkou: Nelíbí se mi jeho drogová propagace, říká influencer

6. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: I Believe. Fotografka Alžběta Jungrová vystavuje svou tvorbu v prostorách staré nemocniční prádelny

Mozaika: I Believe. Fotografka Alžběta Jungrová vystavuje svou tvorbu v prostorách staré nemocniční prádelny

6. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Simona Krainová (50) nejen o kariéře v Paříži: V dětství do mě rvali rybí tuk a jezdila jsem do vykrmovacích táborů

Simona Krainová (50) nejen o kariéře v Paříži: V dětství do mě rvali rybí tuk a jezdila jsem do vykrmovacích táborů

6. 6. 2023

41 min

Obrázek epizody Tři pijácké písně

Tři pijácké písně

6. 6. 2023

6 min

Obrázek epizody Marta Židková a její usměvavá vnitřní síla

Marta Židková a její usměvavá vnitřní síla

6. 6. 2023

56 min

Obrázek epizody Máme hosty: Tady skutečně pomáhají lidem. Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí slaví 125 let

Máme hosty: Tady skutečně pomáhají lidem. Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí slaví 125 let

6. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

6. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

6. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody #44 – Jana Studničková, Tomáš Budník – 1.dil - Thein

#44 – Jana Studničková, Tomáš Budník – 1.dil - Thein

6. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Nový svět #12 - Pády civilizací

Nový svět #12 - Pády civilizací

6. 6. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody 36 - Pondělní dohánění restů (5. června 2023)

36 - Pondělní dohánění restů (5. června 2023)

6. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Žil v jediném tichomořském království. Byl jsem tam trochu za exota, říká Čech

Žil v jediném tichomořském království. Byl jsem tam trochu za exota, říká Čech

6. 6. 2023

1 hod

Obrázek epizody Tereza Horváthová: Jak jsem se měla stát prozaičkou

Tereza Horváthová: Jak jsem se měla stát prozaičkou

6. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody 259 - Enemies

259 - Enemies

6. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody 60: Podcast #60 Jolana Pražáková - Od banky k vlastní cestě a zpět

60: Podcast #60 Jolana Pražáková - Od banky k vlastní cestě a zpět

6. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Kupka: Dálniční známka zdraží každý rok, vzhůru půjdou koncem roku i jízdenky na vlak

Peníze a vliv: Kupka: Dálniční známka zdraží každý rok, vzhůru půjdou koncem roku i jízdenky na vlak

6. 6. 2023

30 min