Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Transformers: Probuzení monster. „Je to hravý kovošrot s nostalgií po devadesátkách,“ říká kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Transformers: Probuzení monster. „Je to hravý kovošrot s nostalgií po devadesátkách,“ říká kritik

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

8. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

Zápisník zahraničních zpravodajů: Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

8. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Vlna: Nejdřív nás zahrnou pozorností a pak rozpoutají peklo. Jak poznat vztahové násilí?

Vlna: Nejdřív nás zahrnou pozorností a pak rozpoutají peklo. Jak poznat vztahové násilí?

8. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rychetský: Politická zkušenost se na Ústavním soudu hodí, ale od politiků jsem se s radostí odstřihl

Interview Plus: Rychetský: Politická zkušenost se na Ústavním soudu hodí, ale od politiků jsem se s radostí odstřihl

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Krajina Mladých: Deti a ich FOMO, prokrastinácia a strach zo zlyhania

Krajina Mladých: Deti a ich FOMO, prokrastinácia a strach zo zlyhania

8. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smích je všude stejný. Cimrmanovské publikum se směje často a krásně, říká herec Táborský

Host Lucie Výborné: Smích je všude stejný. Cimrmanovské publikum se směje často a krásně, říká herec Táborský

8. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smích je všude stejný. Cimrmanovské publikum se směje často a krásně, říká herec Táborský

Host Lucie Výborné: Smích je všude stejný. Cimrmanovské publikum se směje často a krásně, říká herec Táborský

8. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dav rozpouští odpovědnost i osobnost. Začnete se chovat jako někdo jiný, říká klinický psycholog

Osobnost Plus: Dav rozpouští odpovědnost i osobnost. Začnete se chovat jako někdo jiný, říká klinický psycholog

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dav rozpouští odpovědnost i osobnost. Začnete se chovat jako někdo jiný, říká klinický psycholog

Osobnost Plus: Dav rozpouští odpovědnost i osobnost. Začnete se chovat jako někdo jiný, říká klinický psycholog

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Sázavští katolíci mají kostel ve tvaru lodě s patnáctimetrovým křížem na přídi

Sázavští katolíci mají kostel ve tvaru lodě s patnáctimetrovým křížem na přídi

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht už se do profesionálního fotbalu nevrátí. Nejvíce mu chybí zápasové emoce a kabina

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht už se do profesionálního fotbalu nevrátí. Nejvíce mu chybí zápasové emoce a kabina

8. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

Vizitka: Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

8. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

8. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

Vizitka: Sběratel Pablo de Sax: Dráty, chemlon, plast. Domácí umění z toho, co si lidé odnesli z práce

8. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Brrrap: Kato: Historky s policajtama si nevymejšlim, čeká mě 200 hodin práce v botanický zahradě

Brrrap: Kato: Historky s policajtama si nevymejšlim, čeká mě 200 hodin práce v botanický zahradě

8. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Pro a proti: Sex bez souhlasu je prostě znásilnění, varianta nesouhlasu nestačí, míní advokátka

Pro a proti: Sex bez souhlasu je prostě znásilnění, varianta nesouhlasu nestačí, míní advokátka

8. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Drsná cesta za titulem influencera Marka Valáška: Hubnu necelých dvacet kilo, zápas slepce je za hranou

Drsná cesta za titulem influencera Marka Valáška: Hubnu necelých dvacet kilo, zápas slepce je za hranou

8. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Mezi čtyři stěny. Jak a proč pomáhat lidem bez domova?

Mezi čtyři stěny. Jak a proč pomáhat lidem bez domova?

8. 6. 2023

54 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Jenom vypadám blbě, jinak jsem už zdravá, říká Bára Hájková

Jenom vypadám blbě, jinak jsem už zdravá, říká Bára Hájková

8. 6. 2023

40 min