Obrázek epizody "STILL C U" / "Figures" | Jessie Reyez

"STILL C U" / "Figures" | Jessie Reyez

13. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody V Zákulisí s parfumérem Jakubem Hiermannem: Do flakonů dávám vůni sexu a živočišna, lidé chtějí vyšší libido

V Zákulisí s parfumérem Jakubem Hiermannem: Do flakonů dávám vůni sexu a živočišna, lidé chtějí vyšší libido

13. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Neurochirurg David Netuka: Nejdůležitější slovo je tým

Neurochirurg David Netuka: Nejdůležitější slovo je tým

13. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody 052 Manželství - Jeden ze 4 zabijáků vztahu - stonewalling

052 Manželství - Jeden ze 4 zabijáků vztahu - stonewalling

13. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

13. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody #35 Jak na catering na svatbu? Dan Enenkl z cateringu ÚPLNĚ VŠUDE ví, jak na to!

#35 Jak na catering na svatbu? Dan Enenkl z cateringu ÚPLNĚ VŠUDE ví, jak na to!

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody O funkční výživě s Nikolou Fiskovou | Hoř, ale nevyhasni

O funkční výživě s Nikolou Fiskovou | Hoř, ale nevyhasni

13. 6. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Jak policie před deseti lety vtrhla na Úřad vlády

Jak policie před deseti lety vtrhla na Úřad vlády

13. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak moc je jejich kráva šťastná, napoví farmářům data z chytrých hodinek

Dobré dopoledne: Jak moc je jejich kráva šťastná, napoví farmářům data z chytrých hodinek

13. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Tady nesmíš chybět! Jedinečná show U Kulatého stolu živě + Afterparty

Tady nesmíš chybět! Jedinečná show U Kulatého stolu živě + Afterparty

13. 6. 2023

37 sec

Obrázek epizody S Českou společností ornitologickou o tom,  že ptáci ve městě ztrácí plachost a největší nástrahou jsou volně žijící kočky

S Českou společností ornitologickou o tom, že ptáci ve městě ztrácí plachost a největší nástrahou jsou volně žijící kočky

13. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Módní návrhářka Tatiana Kováříková: Černá je moje uniforma. V jiné barvě bych asi nic nevymyslela

Alex a host: Módní návrhářka Tatiana Kováříková: Černá je moje uniforma. V jiné barvě bych asi nic nevymyslela

13. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bylinné pivo od Radky Svatošové: Jsem přesvědčená, že to byl typický magický nápoj našich předků

Radioporadna: Bylinné pivo od Radky Svatošové: Jsem přesvědčená, že to byl typický magický nápoj našich předků

13. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Vlaďka Erbová (41) o své vážné nemoci: Děti mám zázrakem, o dvě jsem ale přišla

Vlaďka Erbová (41) o své vážné nemoci: Děti mám zázrakem, o dvě jsem ale přišla

13. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 869

Savage Lovecast Episode 869

13. 6. 2023

54 min

Obrázek epizody Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

13. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

13. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody 20 zajímavostí z Červeného trpaslíka

20 zajímavostí z Červeného trpaslíka

13. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Česká Tate Modern gallery v Trutnově! Bývalá elektrárna se proměnila v centrum současného umění EPO1

Host ve studiu: Česká Tate Modern gallery v Trutnově! Bývalá elektrárna se proměnila v centrum současného umění EPO1

13. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Jan Kotrba: Studium v druhém největším městě Bulharska, pitva jako předmět & vymáhání zrušených letů

Jan Kotrba: Studium v druhém největším městě Bulharska, pitva jako předmět & vymáhání zrušených letů

13. 6. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Nejstarší a nejnebezpečnější důl v Evropě je v polské Nowe Rudě. Podívat se tam může každý

Nejstarší a nejnebezpečnější důl v Evropě je v polské Nowe Rudě. Podívat se tam může každý

13. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejstarší a nejnebezpečnější důl v Evropě je v polské Nowe Rudě. Podívat se tam může každý

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejstarší a nejnebezpečnější důl v Evropě je v polské Nowe Rudě. Podívat se tam může každý

13. 6. 2023

3 min