Obrázek epizody Život k nezaplacení: Osmiletá základní škola? Takový krok by vyžadoval změnu struktury středních škol, hodnotí sociolog

Život k nezaplacení: Osmiletá základní škola? Takový krok by vyžadoval změnu struktury středních škol, hodnotí sociolog

28. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

28. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

28. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

28. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Co míval na talíři Karel IV.? Pařížská výstava odhaluje středověké menu

Co míval na talíři Karel IV.? Pařížská výstava odhaluje středověké menu

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Co míval na talíři Karel IV.? Pařížská výstava odhaluje středověké menu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Co míval na talíři Karel IV.? Pařížská výstava odhaluje středověké menu

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: První zvukový film Vlasty Buriana vydělal 5 milionů, prozrazuje filmový publicista Jaroslav Spěváček

Na pohovce Jožky Kubáníka: První zvukový film Vlasty Buriana vydělal 5 milionů, prozrazuje filmový publicista Jaroslav Spěváček

28. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Martin Pýcha: Ceny potravin už na úroveň před krizí nikdy neklesnou 2/2

Martin Pýcha: Ceny potravin už na úroveň před krizí nikdy neklesnou 2/2

28. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Interview Plus: Historička Shore: Z nelogičnosti Putinovy propagandy mlátíme hlavou do zdi, ale Rusové jsou smíření

Interview Plus: Historička Shore: Z nelogičnosti Putinovy propagandy mlátíme hlavou do zdi, ale Rusové jsou smíření

28. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: I velké dluhy jsou řešitelné. Díky oddlužení z toho můžete být do 5 let venku

Radioporadna: I velké dluhy jsou řešitelné. Díky oddlužení z toho můžete být do 5 let venku

28. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdybych nehrál na kytaru, byl bych asi alkoholik, usmívá se Rudy Linka. Začíná Bohemia JazzFest

Host Lucie Výborné: Kdybych nehrál na kytaru, byl bych asi alkoholik, usmívá se Rudy Linka. Začíná Bohemia JazzFest

28. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdybych nehrál na kytaru, byl bych asi alkoholik, usmívá se Rudy Linka. Začíná Bohemia JazzFest

Host Lucie Výborné: Kdybych nehrál na kytaru, byl bych asi alkoholik, usmívá se Rudy Linka. Začíná Bohemia JazzFest

28. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Short Stuff: Fahrenheit or Celsius

Short Stuff: Fahrenheit or Celsius

28. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Lukašenko touží po loajálnosti wagnerovců. Ti slouží tomu, kdo platí, říká běloruský exulant

Ranní Plus: Lukašenko touží po loajálnosti wagnerovců. Ti slouží tomu, kdo platí, říká běloruský exulant

28. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Likvidace Prigožina bude první ze tří kroků, které Putin udělá, myslí si politolog Kratochvíl

Osobnost Plus: Likvidace Prigožina bude první ze tří kroků, které Putin udělá, myslí si politolog Kratochvíl

28. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Likvidace Prigožina bude první ze tří kroků, které Putin udělá, myslí si politolog Kratochvíl

Osobnost Plus: Likvidace Prigožina bude první ze tří kroků, které Putin udělá, myslí si politolog Kratochvíl

28. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody V televizní soutěži mu přezdívají Doktor Vševěd, Jiří Martínek má kořeny na Vysočině

V televizní soutěži mu přezdívají Doktor Vševěd, Jiří Martínek má kořeny na Vysočině

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

28. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

28. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

28. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Small Talk #141 - Etiketa & klobouky, fascinátory a čelenky

Small Talk #141 - Etiketa & klobouky, fascinátory a čelenky

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kontrola sociálních bytů s kamerou a policií není sociální práce, ale represe, tvrdí Uhlová

Pro a proti: Kontrola sociálních bytů s kamerou a policií není sociální práce, ale represe, tvrdí Uhlová

28. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Jiří František Potužník představuje výstavu Dveře budoucnosti dokořán v Národním technickém muzeu

Jiří František Potužník představuje výstavu Dveře budoucnosti dokořán v Národním technickém muzeu

28. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Petr Kolář

Petr Kolář

28. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Hypertenze nebolí

Hypertenze nebolí

28. 6. 2023

54 min