Obrázek epizody Osobnost Plus: Kauza děkana Ševčíka odhaluje bídu českého vysokého školství, domnívá se novinář Dolejší

Osobnost Plus: Kauza děkana Ševčíka odhaluje bídu českého vysokého školství, domnívá se novinář Dolejší

29. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kauza děkana Ševčíka odhaluje bídu českého vysokého školství, domnívá se novinář Dolejší

Osobnost Plus: Kauza děkana Ševčíka odhaluje bídu českého vysokého školství, domnívá se novinář Dolejší

29. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Češi a Moravané se na historické hranici každý rok přetahují lanem. To si dokonce sami vyrobili

Češi a Moravané se na historické hranici každý rok přetahují lanem. To si dokonce sami vyrobili

29. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Modely mysle

Modely mysle

29. 6. 2023

56 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Cesty na Evropskou ligu byly jedna velká party. Ne pro hráče, ale pro agenty a sponzory

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Cesty na Evropskou ligu byly jedna velká party. Ne pro hráče, ale pro agenty a sponzory

29. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

29. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

29. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

29. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Potkan je něco jako malý pejsek, naučí se chodit za člověkem, hrát si a rád se nechá podrbat

Hobby magazín: Potkan je něco jako malý pejsek, naučí se chodit za člověkem, hrát si a rád se nechá podrbat

29. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Aktualita: Kdy nemá chodit do práce řidič Rohlíku a co slyšíte v absolutním tichu

Aktualita: Kdy nemá chodit do práce řidič Rohlíku a co slyšíte v absolutním tichu

29. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Pro a proti: Novela insolvenčního zákona vyvlastňuje věřitele, tvrdí Minčič z Hospodářské komory

Pro a proti: Novela insolvenčního zákona vyvlastňuje věřitele, tvrdí Minčič z Hospodářské komory

29. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Epizoda 2 – Dcera labyrintu

Epizoda 2 – Dcera labyrintu

29. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody #28 A je ze mě novinářka! Praxe, týden první

#28 A je ze mě novinářka! Praxe, týden první

29. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Štěně není vhodným dárkem ani odměnou za cokoliv, změní život celé rodině a někdy i sousedům

Dobré dopoledne: Štěně není vhodným dárkem ani odměnou za cokoliv, změní život celé rodině a někdy i sousedům

29. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Máme hosty: Lesník se životem jako z akčního filmu. Josef Ressel není jenom lodní šroub

Máme hosty: Lesník se životem jako z akčního filmu. Josef Ressel není jenom lodní šroub

29. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody #70 Android vs. IOS z pohledu přístupnosti pro zrakově postižené

#70 Android vs. IOS z pohledu přístupnosti pro zrakově postižené

29. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody Dovolená s cestovní kanceláří nebo na vlastní pěst

Dovolená s cestovní kanceláří nebo na vlastní pěst

29. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Předpověď tornád je mimořádně složitá. Nejsme schopni říct, kde a kdy se vytvoří

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Předpověď tornád je mimořádně složitá. Nejsme schopni říct, kde a kdy se vytvoří

29. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Předpověď tornád je mimořádně složitá. Nejsme schopni říct, kde a kdy se vytvoří

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Předpověď tornád je mimořádně složitá. Nejsme schopni říct, kde a kdy se vytvoří

29. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody #22 – Jak vypadají moderní kutilové a používají pořád pájky?

#22 – Jak vypadají moderní kutilové a používají pořád pájky?

29. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Russell Brand FINALLY Opens Up: Escaping A Lifetime Of Anxiety, Addiction & Finding Love!

Russell Brand FINALLY Opens Up: Escaping A Lifetime Of Anxiety, Addiction & Finding Love!

29. 6. 2023

1 hod 41 min

Obrázek epizody 57 - Návrat k ČSM, palačinky, Zámek v oblacích (28. června 2023)

57 - Návrat k ČSM, palačinky, Zámek v oblacích (28. června 2023)

29. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody How Did Harry Potter Enter The Trans Debate? - Megan Phelps-Roper - #647

How Did Harry Potter Enter The Trans Debate? - Megan Phelps-Roper - #647

29. 6. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Pavla Bergmannová: Značka IDEÁL

Pavla Bergmannová: Značka IDEÁL

29. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody O životě digitálních nomádů s Nezastavujem

O životě digitálních nomádů s Nezastavujem

29. 6. 2023

1 hod 10 min