Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka Nina Schwarz v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka Nina Schwarz v Klubu Rádia Junior

3. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Moja muzika: Darkness Positive vedia mať v jednej pesničke nápadov za jeden album. Pre zmenu skúsili popový prístup

Moja muzika: Darkness Positive vedia mať v jednej pesničke nápadov za jeden album. Pre zmenu skúsili popový prístup

3. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Jeroným Pražský

Jeroným Pražský

3. 7. 2023

53 min

Obrázek epizody Po pěti špatných filmech si začnete pokládat existenciální otázky, říká o své profesi kritička Kiang

Po pěti špatných filmech si začnete pokládat existenciální otázky, říká o své profesi kritička Kiang

3. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Po pěti špatných filmech si začnete pokládat existenciální otázky, říká o své profesi kritička Kiang

Host Radiožurnálu: Po pěti špatných filmech si začnete pokládat existenciální otázky, říká o své profesi kritička Kiang

3. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Zdeněk Hanzal: Erasmus pro mladé podnikatele (EYE), studijní pobyt v Budapešti a netradiční oslava 30tých narozenin v Černobylu

Zdeněk Hanzal: Erasmus pro mladé podnikatele (EYE), studijní pobyt v Budapešti a netradiční oslava 30tých narozenin v Černobylu

3. 7. 2023

1 hod

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Teprve zjistíme, jaký tu mají platformy obrat, říká Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Teprve zjistíme, jaký tu mají platformy obrat, říká Baxa

3. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Teprve zjistíme, jaký tu mají platformy obrat, říká Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Teprve zjistíme, jaký tu mají platformy obrat, říká Baxa

3. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody How your company can gain a global talent advantage | Johann Daniel Harnoss

How your company can gain a global talent advantage | Johann Daniel Harnoss

3. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody 23: PŘEDNÁŠKA (záznam z Budějovického majálesu)

23: PŘEDNÁŠKA (záznam z Budějovického majálesu)

3. 7. 2023

1 hod

Obrázek epizody 1/3 Trump a ruská mafie: Špinavé peníze přes byty v Trump Tower. Mogilevič, Ivankov, StB a Ivanka ?

1/3 Trump a ruská mafie: Špinavé peníze přes byty v Trump Tower. Mogilevič, Ivankov, StB a Ivanka ?

3. 7. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

3. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Před odjezdem na dovolenou zkontrolujte technický stav auta i pojistku

Dobré dopoledne: Před odjezdem na dovolenou zkontrolujte technický stav auta i pojistku

3. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Místo, které laika uhrane, ohromí a taky inspiruje. Vítejte v ateliéru výtvarníka Dostála

Odpolední interview: Místo, které laika uhrane, ohromí a taky inspiruje. Vítejte v ateliéru výtvarníka Dostála

3. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Nebreč, nebo ti dám důvod!

Nebreč, nebo ti dám důvod!

3. 7. 2023

52 min

Obrázek epizody Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

3. 7. 2023

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

3. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

3. 7. 2023

47 min

3. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Zichovec: Věřím tomu, že úprava vody odlišuje dobrá piva od těch ještě víc dobrých

Tap Takeover s pivovarem Zichovec: Věřím tomu, že úprava vody odlišuje dobrá piva od těch ještě víc dobrých

3. 7. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody jak se daří českým kladrubákům u dánské královny

jak se daří českým kladrubákům u dánské královny

3. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: jak se daří českým kladrubákům u dánské královny

Zápisník zahraničních zpravodajů: jak se daří českým kladrubákům u dánské královny

3. 7. 2023

3 min