Obrázek epizody Zakladatelka Colours ZLATA HOLUŠOVÁ: "Jak prorazí muzikanti do světa?"

Zakladatelka Colours ZLATA HOLUŠOVÁ: "Jak prorazí muzikanti do světa?"

6. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody 10 nejslavnějších čarodějů, kteří nám přirostli k srdci

10 nejslavnějších čarodějů, kteří nám přirostli k srdci

6. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

6. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

6. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

6. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

6. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Why thinking about death helps you live a better life | Alua Arthur

Why thinking about death helps you live a better life | Alua Arthur

6. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Oceánie: Cargo kult a víra v elektrospotřebiče

Oceánie: Cargo kult a víra v elektrospotřebiče

6. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Otcové bez filtru: Moje slova mají obrovskou moc. Syn byl jako na obláčku, když jsem mu řekl, že jsem na něj pyšný

Otcové bez filtru: Moje slova mají obrovskou moc. Syn byl jako na obláčku, když jsem mu řekl, že jsem na něj pyšný

6. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody TOM HARDY SA NERÁTA

TOM HARDY SA NERÁTA

6. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

6. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Stárnoucí mileniálové S02E01 - Po měsíci zpět ve studiu

Stárnoucí mileniálové S02E01 - Po měsíci zpět ve studiu

6. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Mistr Jan Hus se bál urazit boží pravdu, proto neodvolal, popisuje duchovní Hana Tonzarová

Alex a host: Mistr Jan Hus se bál urazit boží pravdu, proto neodvolal, popisuje duchovní Hana Tonzarová

6. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Vzala jsem si pilulku po?

Vzala jsem si pilulku po?

6. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

6. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

6. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Frontman metalové legendy KERN - Jaroslav Albert Kronek

Frontman metalové legendy KERN - Jaroslav Albert Kronek

6. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Chuck Klosterman - Deväťdesiate roky

Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Chuck Klosterman - Deväťdesiate roky

6. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody James Beard: Food Legend

James Beard: Food Legend

6. 7. 2023

55 min

Obrázek epizody 58. díl - Vaše příběhy X.

58. díl - Vaše příběhy X.

6. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Když se na ně podíváte, jak v noci září, to je nádhera! Pochvaluje si fotograf rozhlasových vysílačů

Když se na ně podíváte, jak v noci září, to je nádhera! Pochvaluje si fotograf rozhlasových vysílačů

6. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Za jakou pravdu vlastně Jan Hus umřel? Jak je srozumitelné jeho učení pro dnešního člověka?

Host Českého rozhlasu Ostrava: Za jakou pravdu vlastně Jan Hus umřel? Jak je srozumitelné jeho učení pro dnešního člověka?

6. 7. 2023

20 min