Obrázek epizody Ep. #2 - Moc bezmocných Václava Havla

Ep. #2 - Moc bezmocných Václava Havla

17. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Česko - svahilsko - masajský slovník je dílem Jiřího Rosy, Východočecha se srdcem Afričana

Na cestách s Petrem Voldánem: Česko - svahilsko - masajský slovník je dílem Jiřího Rosy, Východočecha se srdcem Afričana

17. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody V Počátkách si můžete projít trasu po pamětních deskách slavných osobností

V Počátkách si můžete projít trasu po pamětních deskách slavných osobností

17. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Výtvarná tvorba s roztroušenou sklerózou. Poslechněte si zvláštní příběh Marka Nenutila

Host Českého rozhlasu Ostrava: Výtvarná tvorba s roztroušenou sklerózou. Poslechněte si zvláštní příběh Marka Nenutila

17. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

17. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

17. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

17. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Průměrná délka směny je 26 hodin. Spolek Mladí lékaři nabízí dotazníkové šetření z českých nemocnic

Průměrná délka směny je 26 hodin. Spolek Mladí lékaři nabízí dotazníkové šetření z českých nemocnic

17. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody On Air: Průměrná délka směny je 26 hodin. Spolek Mladí lékaři nabízí dotazníkové šetření z českých nemocnic

On Air: Průměrná délka směny je 26 hodin. Spolek Mladí lékaři nabízí dotazníkové šetření z českých nemocnic

17. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Hergot!: Na poušti potkáš Boha i svoji temnotu, říká průvodkyně Saharou Tereza Černohorská

Hergot!: Na poušti potkáš Boha i svoji temnotu, říká průvodkyně Saharou Tereza Černohorská

17. 7. 2023

54 min

Obrázek epizody Pro a proti: Platby kartami setrvale rostou. A EET s tím nemá nic společného, tvrdí vládní poslanec Jakob

Pro a proti: Platby kartami setrvale rostou. A EET s tím nemá nic společného, tvrdí vládní poslanec Jakob

17. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jeho domovem je Trenčín, na hokejové scéně ale reprezentuje Česko. 16letý útočník Adrien Bartovič

Vybrali jsme pro vás: Jeho domovem je Trenčín, na hokejové scéně ale reprezentuje Česko. 16letý útočník Adrien Bartovič

17. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody 45. Vyhlídka Babice nad Svitavou, Křtiny

45. Vyhlídka Babice nad Svitavou, Křtiny

17. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Máme hosty: Starosta Jevíčka: Archeologové u nás vždycky něco najdou. Pro město je to plus

Máme hosty: Starosta Jevíčka: Archeologové u nás vždycky něco najdou. Pro město je to plus

17. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

17. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

17. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody 73 - Kuchyňské náčiní, ztráta kontroly nad klimatizací, rozhovor se Zdeňkem pro ZČP! (16. července 2023)

73 - Kuchyňské náčiní, ztráta kontroly nad klimatizací, rozhovor se Zdeňkem pro ZČP! (16. července 2023)

17. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Za útokem na Kerčský most stojí asi Ukrajina, myslí si komentátor Soukup

Ranní Plus: Za útokem na Kerčský most stojí asi Ukrajina, myslí si komentátor Soukup

17. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody The 10 Habits Of The World’s Most Successful People - Polina Pompliano - #655

The 10 Habits Of The World’s Most Successful People - Polina Pompliano - #655

17. 7. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Rita Ora: “I Lived With Constant Anxiety”…After Being Signed By Jay-Z At 18!!! (E265)

Rita Ora: “I Lived With Constant Anxiety”…After Being Signed By Jay-Z At 18!!! (E265)

17. 7. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody POLITOLOGIE 101: různé ideologické směry (PŘEDNÁŠKA)

POLITOLOGIE 101: různé ideologické směry (PŘEDNÁŠKA)

17. 7. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Rey: EU na Latinskou Ameriku zapomněla, summitem chce vztahy oživit. Čína ji ale předběhla

Bruselské chlebíčky: Rey: EU na Latinskou Ameriku zapomněla, summitem chce vztahy oživit. Čína ji ale předběhla

17. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Anatomie českého filmu

Vinohradská 12: Anatomie českého filmu

17. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Hovory: Hudba si mne prostě našla, říká zpěvačka Martina Červená

Hovory: Hudba si mne prostě našla, říká zpěvačka Martina Červená

16. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Čeští agenti ve víru historie

Čeští agenti ve víru historie

16. 7. 2023

36 min