Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody What the fossil fuel industry doesn't want you to know | Al Gore

What the fossil fuel industry doesn't want you to know | Al Gore

7. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody 056 - Na co si dát pozor při komunikace s narcistou?

056 - Na co si dát pozor při komunikace s narcistou?

7. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bouřky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bouřky

7. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak na perfekcionismus?

Jak na perfekcionismus?

7. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Kdo je nový šéf Ústavního soudu

Kdo je nový šéf Ústavního soudu

7. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Odpolední interview: O svaté obrázky ze sbírek Ferdiše Duši pečuje Muzeum Beskyd ve Frýdku-Místku

Odpolední interview: O svaté obrázky ze sbírek Ferdiše Duši pečuje Muzeum Beskyd ve Frýdku-Místku

7. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

7. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody On Air: Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

On Air: Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

7. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #134 – Radek Bejbl

Maxim Pavla Vondráčka #134 – Radek Bejbl

7. 8. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aleš Kisý získal bronzem na mistrovství světa „jízdenku“ na svou šestou paralympiádu do Paříže 2024

Host ve studiu: Aleš Kisý získal bronzem na mistrovství světa „jízdenku“ na svou šestou paralympiádu do Paříže 2024

7. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Architekt Petr Tej představuje novou Štvanickou lávku Holka, která spojuje Holešovice s Karlínem

Architekt Petr Tej představuje novou Štvanickou lávku Holka, která spojuje Holešovice s Karlínem

7. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody 10 šílených a kontroverzních panenek Barbie, které byly staženy z prodeje

10 šílených a kontroverzních panenek Barbie, které byly staženy z prodeje

7. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Alex a host: Malířka Pavlína Kourková: Náměty si nosím z přírody pořád. Uleví se mi, když u nás posečou louku

Alex a host: Malířka Pavlína Kourková: Náměty si nosím z přírody pořád. Uleví se mi, když u nás posečou louku

7. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ivana a Miroslav Jirsovi, zakladatelé falconyterapie. Možnosti léčebných kontaktů s dravými ptáky

Radioporadna: Ivana a Miroslav Jirsovi, zakladatelé falconyterapie. Možnosti léčebných kontaktů s dravými ptáky

7. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Vlna: Výhružky Sinéad O'Connor, konspirace o Courtney Love. Proč média v devadesátkách nenáviděla ženy?

Vlna: Výhružky Sinéad O'Connor, konspirace o Courtney Love. Proč média v devadesátkách nenáviděla ženy?

7. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Polská vládní strana hraje na protiukrajinské nálady. Po volbách ale spory vyšumí, míní analytik

Interview Plus: Polská vládní strana hraje na protiukrajinské nálady. Po volbách ale spory vyšumí, míní analytik

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak znovu najít touhu a vášeň?

Jak znovu najít touhu a vášeň?

7. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min