Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

8. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Sedni si na zadek a pozoruj. Jak šetřit zdroje i práci? Permakultura může být i v kanceláři

Podhoubí: Sedni si na zadek a pozoruj. Jak šetřit zdroje i práci? Permakultura může být i v kanceláři

8. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody In the age of AI art, what can originality look like? | Eileen Isagon Skyers

In the age of AI art, what can originality look like? | Eileen Isagon Skyers

8. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Možná jsem se otrávil

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Možná jsem se otrávil

8. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody S organizací M.arter o komunitě proaktivních rodičů, flexibilních úvazcích i o mateřství jako oběti

S organizací M.arter o komunitě proaktivních rodičů, flexibilních úvazcích i o mateřství jako oběti

8. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Co dělá dramaturg v rozhlase? Hodně čte a vybírá příběhy

Klub Rádia Junior: Co dělá dramaturg v rozhlase? Hodně čte a vybírá příběhy

8. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #135 – Juraj Lukáč

Maxim Pavla Vondráčka #135 – Juraj Lukáč

8. 8. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Dear Diary...

Dear Diary...

8. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Průvodce ruskou oligarchií. Kdo platí Putinovu válku?

Průvodce ruskou oligarchií. Kdo platí Putinovu válku?

8. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody 186: Egypt's Best Temple? Sety I in Abydos

186: Egypt's Best Temple? Sety I in Abydos

8. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #135 - Juraj Lukáč

Maxim Pavla Vondráčka #135 - Juraj Lukáč

8. 8. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 876

Savage Lovecast Episode 876

8. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Policejní šéf pozurážel oběti znásilnění. Prý to muselo ven

Lucie Stuchlíková: Policejní šéf pozurážel oběti znásilnění. Prý to muselo ven

8. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Legenda českého potápění, Petr Švaral, vás vezme na výpravu do kouzelného, mokrého, podvodního světa

Radioporadna: Legenda českého potápění, Petr Švaral, vás vezme na výpravu do kouzelného, mokrého, podvodního světa

8. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

8. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

8. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

8. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Choreografka Mirka Eliášová představuje novou inscenaci Orchestru BERG a Divadle PONEC s názvem  Stále stejný příběh

Choreografka Mirka Eliášová představuje novou inscenaci Orchestru BERG a Divadle PONEC s názvem Stále stejný příběh

8. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kdybych v 11 letech uměl tak dobře anglicky jako můj syn, tak jsem dnes už prezident zeměkoule

Host ve studiu: Kdybych v 11 letech uměl tak dobře anglicky jako můj syn, tak jsem dnes už prezident zeměkoule

8. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Za první světové války skrývala 130 tisíc vojáků, byl v ní i Švejk. Pak pevnost lidé rozebrali

Za první světové války skrývala 130 tisíc vojáků, byl v ní i Švejk. Pak pevnost lidé rozebrali

8. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Za první světové války skrývala 130 tisíc vojáků, byl v ní i Švejk. Pak pevnost lidé rozebrali

Zápisník zahraničních zpravodajů: Za první světové války skrývala 130 tisíc vojáků, byl v ní i Švejk. Pak pevnost lidé rozebrali

8. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výborný: Jurečka není rasista. Fotografie byla nešťastně zvolená, ale text je naprosto pravdivý

Interview Plus: Výborný: Jurečka není rasista. Fotografie byla nešťastně zvolená, ale text je naprosto pravdivý

8. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hrozí vám zpackaná dovolená? Problémy řešte okamžitě

Radioporadna: Hrozí vám zpackaná dovolená? Problémy řešte okamžitě

8. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Speciální implantát kontroluje srdce. Potíže rozpozná a nahlásí dřív, než je pacient pocítí

Magazín Experiment: Speciální implantát kontroluje srdce. Potíže rozpozná a nahlásí dřív, než je pacient pocítí

8. 8. 2023

3 min