Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #47 Je nostalgie zdravá?

#47 Je nostalgie zdravá?

20. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody Kavárna: Budějovická „Lannovka“ mu připadala na sklonku dne smutná. Tak zavedl v kavárně hudební večery

Kavárna: Budějovická „Lannovka“ mu připadala na sklonku dne smutná. Tak zavedl v kavárně hudební večery

20. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody VÝLETY DO PETRŽALSKEJ BYTOVKY

VÝLETY DO PETRŽALSKEJ BYTOVKY

20. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Kde domov můj? / Díl 2: Vítejte, soudruzi!

Kde domov můj? / Díl 2: Vítejte, soudruzi!

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze použít formulaci „jde vidět“?

O češtině od A do Z: Lze použít formulaci „jde vidět“?

20. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Budova českého velvyslanectví v Káhiře ukrývá kinosál, tenisový kurt i rozsáhlou zahradu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Budova českého velvyslanectví v Káhiře ukrývá kinosál, tenisový kurt i rozsáhlou zahradu

20. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow o prázdninách i škole

Totál talkshow: Totál talkshow o prázdninách i škole

20. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Expertka: Malé děti by se neměly při koupání dlouze louhovat. Esenciální olej je líheň alergenů

Expertka: Malé děti by se neměly při koupání dlouze louhovat. Esenciální olej je líheň alergenů

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Expertka: Malé děti by se neměly při koupání dlouze louhovat. Esenciální olej je líheň alergenů

Host Radiožurnálu: Expertka: Malé děti by se neměly při koupání dlouze louhovat. Esenciální olej je líheň alergenů

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Spí a čekají, až bude národu nejhůř. Rytíři z hory Sitna sdílí stejný osud jako blaničtí jezdci

Spí a čekají, až bude národu nejhůř. Rytíři z hory Sitna sdílí stejný osud jako blaničtí jezdci

20. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Spí a čekají, až bude národu nejhůř. Rytíři z hory Sitna sdílí stejný osud jako blaničtí jezdci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Spí a čekají, až bude národu nejhůř. Rytíři z hory Sitna sdílí stejný osud jako blaničtí jezdci

20. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Konsolidační vzpomínka

Konsolidační vzpomínka

20. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: Kain a Hevel

Kóšer podcast: Kain a Hevel

20. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: K hračičkám všeho druhu mám obdiv

Marie Tomsová: K hračičkám všeho druhu mám obdiv

20. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

20. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

20. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Alexander Dubček podle Petra Pitharta

Alexander Dubček podle Petra Pitharta

20. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Alexander Dubček podle Petra Pitharta

Úžasné životy: Alexander Dubček podle Petra Pitharta

20. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Etruskové netajemní

Etruskové netajemní

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody 97 - Pátek a sobota, rodiče na cestách, trochu uklízení, atd. (18. - 19. srpna 2023)

97 - Pátek a sobota, rodiče na cestách, trochu uklízení, atd. (18. - 19. srpna 2023)

20. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Výcvik britského Komanda: První den jsem dostal trest 250 angličáků. | SVĚTOVÍ

Výcvik britského Komanda: První den jsem dostal trest 250 angličáků. | SVĚTOVÍ

20. 8. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody "Teplý zlý Iliev, ktorý nám tu bude jesť deti" | Rasťo Iliev Na Gauči s Nasklee #090

"Teplý zlý Iliev, ktorý nám tu bude jesť deti" | Rasťo Iliev Na Gauči s Nasklee #090

20. 8. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Polné (zvuk s ozvěnou)

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Polné (zvuk s ozvěnou)

20. 8. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 25 - Radim Pařík

PO DOBRÉM 25 - Radim Pařík

19. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Pot: Důvěřujte svému instinktu. S Johannou Nejedlovou o bezpečném randění

Pot: Důvěřujte svému instinktu. S Johannou Nejedlovou o bezpečném randění

19. 8. 2023

32 min