Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Osvoboďte cesty od očekávání. O indickém Ladakhu a jeho laskavosti vypráví Linda Horčičková

Casablanca: Osvoboďte cesty od očekávání. O indickém Ladakhu a jeho laskavosti vypráví Linda Horčičková

3. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Osvoboďte cesty od očekávání. O indickém Ladakhu a jeho laskavosti vypráví Linda Horčičková

Casablanca: Osvoboďte cesty od očekávání. O indickém Ladakhu a jeho laskavosti vypráví Linda Horčičková

3. 9. 2023

42 min

3. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Muzika mi jde mimoděk, s texty je to jiné, tvrdí Janek Ledecký. Svou novou komedii bude i režírovat

Muzika mi jde mimoděk, s texty je to jiné, tvrdí Janek Ledecký. Svou novou komedii bude i režírovat

3. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Muzika mi jde mimoděk, s texty je to jiné, tvrdí Janek Ledecký. Svou novou komedii bude i režírovat

Až na dřeň: Muzika mi jde mimoděk, s texty je to jiné, tvrdí Janek Ledecký. Svou novou komedii bude i režírovat

3. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 40: Papež nepotěšil ani ruské katolíky

Týden bez filtru 40: Papež nepotěšil ani ruské katolíky

3. 9. 2023

51 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 27 - Radim Špaček

PO DOBRÉM 27 - Radim Špaček

3. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Dan Materna: Na vysněnou fotku jelena jsem čekal 12 let. Fotit klubko štěňat je oproti tomu hračka

Dan Materna: Na vysněnou fotku jelena jsem čekal 12 let. Fotit klubko štěňat je oproti tomu hračka

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dan Materna: Na vysněnou fotku jelena jsem čekal 12 let. Fotit klubko štěňat je oproti tomu hračka

Host Radiožurnálu: Dan Materna: Na vysněnou fotku jelena jsem čekal 12 let. Fotit klubko štěňat je oproti tomu hračka

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Přiznání občana

Přiznání občana

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Loď s číslem popisným, velkou vanou i vlastní popelnicí. Život na Seině je dnes už hlavně pro bohaté

Loď s číslem popisným, velkou vanou i vlastní popelnicí. Život na Seině je dnes už hlavně pro bohaté

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Loď s číslem popisným, velkou vanou i vlastní popelnicí. Život na Seině je dnes už hlavně pro bohaté

Zápisník zahraničních zpravodajů: Loď s číslem popisným, velkou vanou i vlastní popelnicí. Život na Seině je dnes už hlavně pro bohaté

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Marie Retková u Marie Tomsové: Volno mám teď  víc, než jsem měla kdykoliv předtím

Marie Retková u Marie Tomsové: Volno mám teď víc, než jsem měla kdykoliv předtím

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

3. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

3. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Hana Zagorová podle Stanislava Hložka

Hana Zagorová podle Stanislava Hložka

3. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Hana Zagorová podle Stanislava Hložka

Úžasné životy: Hana Zagorová podle Stanislava Hložka

3. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Benedikt a Scholastika, breviář a Subiaco

Benedikt a Scholastika, breviář a Subiaco

3. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody 106 - Pátek v lednici, rámen, sám doma, pražský závod (1. - 2. září 2023)

106 - Pátek v lednici, rámen, sám doma, pražský závod (1. - 2. září 2023)

3. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody AKTA I – Dvojníci, vol. 3

AKTA I – Dvojníci, vol. 3

3. 9. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Děti, technologie, strach a (ne)svoboda

Studio Svobodného přístavu: Děti, technologie, strach a (ne)svoboda

3. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Branišovský les

Branišovský les

2. 9. 2023

27 min