Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Století 21 #58 - Ted Wilson - "Rodiče mi říkali: My Ti věříme, věříme v Tebe. Měli důvěru v to, co Bůh může udělat skrze mne, a to mě vždycky pozitivním způsobem doprovázelo životem," říká předseda Generální konference církve Adventistů sedmého dne.

Století 21 #58 - Ted Wilson - "Rodiče mi říkali: My Ti věříme, věříme v Tebe. Měli důvěru v to, co Bůh může udělat skrze mne, a to mě vždycky pozitivním způsobem doprovázelo životem," říká předseda Generální konference církve Adventistů sedmého dne.

8. 9. 2023

54 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jde to s platy učitelů od deseti k pěti? Debatují pedagožka a poslankyně

Pro a proti: Jde to s platy učitelů od deseti k pěti? Debatují pedagožka a poslankyně

8. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Predvolebná diskusia o korupcii: Vančo (PS), Mikulec (OĽaNO), Kolíková (SaS), Krajniak (Sme rodina), Šeliga (Demokrati) a Karas (KDH)

Predvolebná diskusia o korupcii: Vančo (PS), Mikulec (OĽaNO), Kolíková (SaS), Krajniak (Sme rodina), Šeliga (Demokrati) a Karas (KDH)

8. 9. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody O samotě a kartuziánech s P. Emilem Soukupem

O samotě a kartuziánech s P. Emilem Soukupem

8. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

8. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

8. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Moment 126: How To Master The Consistency Of Achieving Your Goals & Sticking To Them: Nir Eyal

Moment 126: How To Master The Consistency Of Achieving Your Goals & Sticking To Them: Nir Eyal

8. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Alena Scheinostová: Na chatě byla návštěva

Alena Scheinostová: Na chatě byla návštěva

8. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Petr Suchomel: Úroveň MF DNES šla brutálně dolů. Ne jenom vinou Babiše

Petr Suchomel: Úroveň MF DNES šla brutálně dolů. Ne jenom vinou Babiše

8. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Filip: Byl jsem jeho sado-maso loutka

Filip: Byl jsem jeho sado-maso loutka

8. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Česká jízda #27 – Koncesionářské poplatky

Česká jízda #27 – Koncesionářské poplatky

8. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody 45 ŽENSKÁ MASTURBACE| Zuzana se sebelaská denně. Proč se ženy stydí za masturbaci?

45 ŽENSKÁ MASTURBACE| Zuzana se sebelaská denně. Proč se ženy stydí za masturbaci?

8. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Chyba systému: Slejška: Učitelé stárnou a blížíme se ke zdi. Dobrou školu lze vybudovat navzdory systému

Chyba systému: Slejška: Učitelé stárnou a blížíme se ke zdi. Dobrou školu lze vybudovat navzdory systému

8. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody #03: Petra Baštová - život na invalidním vozíku

#03: Petra Baštová - život na invalidním vozíku

8. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Školství se Sárou Kvasničkovou

Studio Svobodného přístavu: Školství se Sárou Kvasničkovou

8. 9. 2023

2 hod 24 min

Obrázek epizody O ankapu s Gabrielou pro ZŠ Heuréka

O ankapu s Gabrielou pro ZŠ Heuréka

8. 9. 2023

2 hod 24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fejky, falza, padělky. Poznáte je?

Vinohradská 12: Fejky, falza, padělky. Poznáte je?

8. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody 659 - Stále sám doma a kočičí hlídání

659 - Stále sám doma a kočičí hlídání

8. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Modularita může přinést do jaderné energetiky rychlejší, stabilnější výstavbu a jistotu v dodávkách projektů. - Lukáš Novotný (ČEZ, a.s.)

Modularita může přinést do jaderné energetiky rychlejší, stabilnější výstavbu a jistotu v dodávkách projektů. - Lukáš Novotný (ČEZ, a.s.)

7. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mám stále ještě počáteční vítr v plachtách, usmívá se starosta Nového Města nad Metují Milan Slavík

Host ve studiu: Mám stále ještě počáteční vítr v plachtách, usmívá se starosta Nového Města nad Metují Milan Slavík

7. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Hovory: I ten na první pohled zlý člověk nebo vrah bývá nakonec vnitřně krásný, myslí si kněz Ryška

Hovory: I ten na první pohled zlý člověk nebo vrah bývá nakonec vnitřně krásný, myslí si kněz Ryška

7. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdo má med v almaře, ten neshání lékaře. Přírodní léčivo pod drobnohledem zkušeného farmakologa

Radioporadna: Kdo má med v almaře, ten neshání lékaře. Přírodní léčivo pod drobnohledem zkušeného farmakologa

7. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Kolaps #107: Linda Kunertová - V otázkách sociálních dávek opakujeme dávno vyvracené věci

Kolaps #107: Linda Kunertová - V otázkách sociálních dávek opakujeme dávno vyvracené věci

7. 9. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Významné památky Rýmařovska - Úcta ke svatému Hilariovi Římskému na Rýmařovsku

Významné památky Rýmařovska - Úcta ke svatému Hilariovi Římskému na Rýmařovsku

7. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Bílé šaty už nejsou povinné, věneček zůstává. Taneční jsou hezký a důležitý milník, říkají mistři

Bílé šaty už nejsou povinné, věneček zůstává. Taneční jsou hezký a důležitý milník, říkají mistři

7. 9. 2023

34 min