Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

13. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

13. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Dirigent Jakub Hrůša zve na koncert Vídeňských filharmoniků  pražském Rudolfinu

Dirigent Jakub Hrůša zve na koncert Vídeňských filharmoniků pražském Rudolfinu

13. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Small Talk #153 - Jak se chovat u stolu, když jsme dojedli, ale na talířích pořád něco zbývá?

Small Talk #153 - Jak se chovat u stolu, když jsme dojedli, ale na talířích pořád něco zbývá?

13. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody #7 Valerie Gordina

#7 Valerie Gordina

13. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Pro a proti: Novela penzijního zákona je změna do hezkého počasí, říká prezidentův poradce Marek

Pro a proti: Novela penzijního zákona je změna do hezkého počasí, říká prezidentův poradce Marek

13. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Bosou nohou cáknout do kaluže

Bosou nohou cáknout do kaluže

13. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody No Name - Igor Timko a Zoli Šallai

No Name - Igor Timko a Zoli Šallai

13. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Od motorky po tank. Ve Vyškově testují veškerou armádní techniku pozemního vojska

Host Dne na Moravě: Od motorky po tank. Ve Vyškově testují veškerou armádní techniku pozemního vojska

13. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody The Dominici Affair Pt. 1

The Dominici Affair Pt. 1

13. 9. 2023

38 min

Obrázek epizody „Měl zraněné ploutve a prázdný žaludek.“ Za útoky žraloků mohou podle oceánologů hlavně lidé

„Měl zraněné ploutve a prázdný žaludek.“ Za útoky žraloků mohou podle oceánologů hlavně lidé

13. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Měl zraněné ploutve a prázdný žaludek.“ Za útoky žraloků mohou podle oceánologů hlavně lidé

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Měl zraněné ploutve a prázdný žaludek.“ Za útoky žraloků mohou podle oceánologů hlavně lidé

13. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody #7 Tereza Šťastná

#7 Tereza Šťastná

13. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Máme hosty: Opatovický klášter je jedna velká záhada. Nesedí ani zakládací listina

Máme hosty: Opatovický klášter je jedna velká záhada. Nesedí ani zakládací listina

13. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

13. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

13. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody 113 - Jiji u mikrofonu, silný provoz, podcasty, atd. (12. září 2023)

113 - Jiji u mikrofonu, silný provoz, podcasty, atd. (12. září 2023)

13. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody 1: Jak to vidí Lasice: Cesta ke zdravému sebevědomí

1: Jak to vidí Lasice: Cesta ke zdravému sebevědomí

13. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Nová scéna veřejného prostoru

Anna Beata Háblová: Nová scéna veřejného prostoru

13. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Uklidňuje mě úklid

Uklidňuje mě úklid

13. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody LOG On Walk: Edinburgh s Mírou

LOG On Walk: Edinburgh s Mírou

13. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Důstojnost

Důstojnost

13. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody projekt "DROGY.CZ" lže studentům ve školách

projekt "DROGY.CZ" lže studentům ve školách

13. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Po čuni! Tomáš Buchwaldek, zakladatel Patriotů MSK

Po čuni! Tomáš Buchwaldek, zakladatel Patriotů MSK

13. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Po čuni! Hostem podcastu je David Pospiech z Pospiech Special Delivery

Po čuni! Hostem podcastu je David Pospiech z Pospiech Special Delivery

13. 9. 2023

39 min