Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

25. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

25. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

25. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Vlna: Kdyby bylo po mém, tak na žádných sociálních sítích nejsem, říká plavkyně Barbora Seemanová

Vlna: Kdyby bylo po mém, tak na žádných sociálních sítích nejsem, říká plavkyně Barbora Seemanová

25. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na posílení imunity bych doporučila hlívu ústřičnou, říká zkušená farmakoložka Daniela Suchánková

Radioporadna: Na posílení imunity bych doporučila hlívu ústřičnou, říká zkušená farmakoložka Daniela Suchánková

25. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Antivirus: Omezení na internetu dětem vysvětlete. Jinak se naučí obcházet zákazy, doporučuje psycholožka

Antivirus: Omezení na internetu dětem vysvětlete. Jinak se naučí obcházet zákazy, doporučuje psycholožka

25. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Křesadlo je cena pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci. Získala ho i Vlasta Březovská

Naplno s Věrou Hotařovou: Křesadlo je cena pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci. Získala ho i Vlasta Březovská

25. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Trilobit: Kyseláče jsou dnes velká móda, musela jsem se je naučit pít, ochutnat i vařit

Tap Takeover s pivovarem Trilobit: Kyseláče jsou dnes velká móda, musela jsem se je naučit pít, ochutnat i vařit

25. 9. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zátopek by měl radost. V Londýně pořádají závod, jehož výtěžek pomáhá dětem z chudých rodin

Zátopek by měl radost. V Londýně pořádají závod, jehož výtěžek pomáhá dětem z chudých rodin

25. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zátopek by měl radost. V Londýně pořádají závod, jehož výtěžek pomáhá dětem z chudých rodin

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zátopek by měl radost. V Londýně pořádají závod, jehož výtěžek pomáhá dětem z chudých rodin

25. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Čtyřicet procent samizdatu prošlo bytem nevidomého Klementa Lukeše,“ vypráví Pavel Kosatík

Host Lucie Výborné: „Čtyřicet procent samizdatu prošlo bytem nevidomého Klementa Lukeše,“ vypráví Pavel Kosatík

25. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Čtyřicet procent samizdatu prošlo bytem nevidomého Klementa Lukeše,“ vypráví Pavel Kosatík

Host Lucie Výborné: „Čtyřicet procent samizdatu prošlo bytem nevidomého Klementa Lukeše,“ vypráví Pavel Kosatík

25. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pirátka Klusová: Sexistickým urážkám čelí každá žena bez ohledu na vzhled. Nesmíme to ignorovat

Interview Plus: Pirátka Klusová: Sexistickým urážkám čelí každá žena bez ohledu na vzhled. Nesmíme to ignorovat

25. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Klavíristka Čechová přibližuje své aktivity na letošním ročníku MHF Lípa Musica

Klavíristka Čechová přibližuje své aktivity na letošním ročníku MHF Lípa Musica

25. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není to UFO, ale ISS. Průlet vesmírné stanice je vidět pouhým okem

Radioporadna: Není to UFO, ale ISS. Průlet vesmírné stanice je vidět pouhým okem

25. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Jan Přáda VS. přesčasy ve zdravotnictví // RANT Prostoru #4

Jan Přáda VS. přesčasy ve zdravotnictví // RANT Prostoru #4

25. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Ministři EU schválili novou normu Euro 7. „Průmysl bude mít víc času na přípravu,“ chválí Kupka

Ranní Plus: Ministři EU schválili novou normu Euro 7. „Průmysl bude mít víc času na přípravu,“ chválí Kupka

25. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pro Ukrajinu děláme tak pět procent toho, co bychom mohli a co jednou uděláme, říká novinář Moláček

Osobnost Plus: Pro Ukrajinu děláme tak pět procent toho, co bychom mohli a co jednou uděláme, říká novinář Moláček

25. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pro Ukrajinu děláme tak pět procent toho, co bychom mohli a co jednou uděláme, říká novinář Moláček

Osobnost Plus: Pro Ukrajinu děláme tak pět procent toho, co bychom mohli a co jednou uděláme, říká novinář Moláček

25. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody @Flowcast 38 - Vyšehradskej jezdec: Žádný most nevydrží věčně

@Flowcast 38 - Vyšehradskej jezdec: Žádný most nevydrží věčně

25. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Byla jsem nazvána démonem, říká bývalá členka kontroverzního hnutí AllatRa Eva Hronová

Hergot!: Byla jsem nazvána démonem, říká bývalá členka kontroverzního hnutí AllatRa Eva Hronová

25. 9. 2023

56 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Od rozhlasového mikrofonu, přes divadlo a televizi k cirkusu Humberto. Život Jardy Pavlíka je pestrý

Větrník - Host ve studiu: Od rozhlasového mikrofonu, přes divadlo a televizi k cirkusu Humberto. Život Jardy Pavlíka je pestrý

25. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

25. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

Vizitka: Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

25. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

Vizitka: Markéta Matulová: Ta odhodlanost! Jako bys to byla ty, řekla máma, když mě viděla v roli Špinarky

25. 9. 2023

44 min