Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michael Žantovský, bývalý diplomat a člen prezidentova poradního sboru pro zahraniční otázky

Osobnost Plus: Michael Žantovský, bývalý diplomat a člen prezidentova poradního sboru pro zahraniční otázky

27. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michael Žantovský, bývalý diplomat a člen prezidentova poradního sboru pro zahraniční otázky

Osobnost Plus: Michael Žantovský, bývalý diplomat a člen prezidentova poradního sboru pro zahraniční otázky

27. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Českomoravské hledání kořenů za Atlantikem

Českomoravské hledání kořenů za Atlantikem

27. 9. 2023

53 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Na malou procházku Opavou nás vezme mladá architektka Alžběta Majnušová

Host Českého rozhlasu Ostrava: Na malou procházku Opavou nás vezme mladá architektka Alžběta Majnušová

27. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Michal Šnobr: Nedávejme si hloupé deadliny a plánujme 1/2

Michal Šnobr: Nedávejme si hloupé deadliny a plánujme 1/2

27. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

27. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

Vizitka: Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

27. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

Vizitka: Hana Strejčková: Téma cesty propašuji do své práce. Život na Kavkazu mi vyjevil, co je respekt

27. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Small Talk #155 - Etiketa & cizí jazyky

Small Talk #155 - Etiketa & cizí jazyky

27. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Měl by se Pavel Simon stát ústavním soudcem?

Pro a proti: Měl by se Pavel Simon stát ústavním soudcem?

27. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Františkom Mikloškom: Tieto voľby sú o návrate korupcie Smeru a SNS

NA ROVINU s Františkom Mikloškom: Tieto voľby sú o návrate korupcie Smeru a SNS

27. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Sun Tzu & The Art of War

Sun Tzu & The Art of War

27. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody 273 - The Four Types of Problems

273 - The Four Types of Problems

27. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

27. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

27. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody K-TOWN Podcast #22: Korejská zvířata

K-TOWN Podcast #22: Korejská zvířata

27. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody #61 4 bezobalové obchody ve Španělsku, tržnice a sušenky na váhu

#61 4 bezobalové obchody ve Španělsku, tržnice a sušenky na váhu

27. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody #23 – Kdy budeme létat na dovolenou místo letadel drony?

#23 – Kdy budeme létat na dovolenou místo letadel drony?

27. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody 3: Jak to vidí Lasice: Vztahová závislost - možná jste v tom taky a ani o tom nevíte

3: Jak to vidí Lasice: Vztahová závislost - možná jste v tom taky a ani o tom nevíte

27. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Formánek: Tančil jsem v ohni, přežil šílenou noc a změnil život. Příběh o bláznění i hlubokém klidu

Formánek: Tančil jsem v ohni, přežil šílenou noc a změnil život. Příběh o bláznění i hlubokém klidu

27. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody 66: Podcast #68 Simona Fialová & Jitka Zelená - O komunikaci s účetními

66: Podcast #68 Simona Fialová & Jitka Zelená - O komunikaci s účetními

27. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč už Země není pro člověka bezpečná?

Vinohradská 12: Proč už Země není pro člověka bezpečná?

27. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Podzimní JazzFestBrno otevře koncert Ondřeje Pivce s projektem Greatest Hits 4000

Mozaika: Podzimní JazzFestBrno otevře koncert Ondřeje Pivce s projektem Greatest Hits 4000

26. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Hovory: Znovuzavedení hranic kvůli migrantům? Není to téma ani pro Němce, tvrdí novinář

Hovory: Znovuzavedení hranic kvůli migrantům? Není to téma ani pro Němce, tvrdí novinář

26. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Redneck #84: Mikiny, cihly zlata a strach o život v americkém Senátu

Redneck #84: Mikiny, cihly zlata a strach o život v americkém Senátu

26. 9. 2023

18 min