Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A S02E05: Mikolášková Drobná

MINIMALIST(K)A S02E05: Mikolášková Drobná

3. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody EP282 Breast Cancer Awareness Month: The Importance of Early Detection with Dr. Kristi Funk

EP282 Breast Cancer Awareness Month: The Importance of Early Detection with Dr. Kristi Funk

3. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Zakladatel soukromých škol Kania zvažuje prodej mezinárodnímu řetězci. Možná příští rok, říká

Peníze a vliv: Zakladatel soukromých škol Kania zvažuje prodej mezinárodnímu řetězci. Možná příští rok, říká

3. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Místopředseda Jednoty pro zvelebení hudby v Čechách Ladislav Horák zve na 11. ročník festivalu Kultura v srdci Prahy

Místopředseda Jednoty pro zvelebení hudby v Čechách Ladislav Horák zve na 11. ročník festivalu Kultura v srdci Prahy

3. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Eště byly štyry týdně do hodů

Eště byly štyry týdně do hodů

3. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Tereza Horváthová: Předměstí

Tereza Horváthová: Předměstí

3. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Nový svět #30 - Amerika ve varu

Nový svět #30 - Amerika ve varu

3. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 6. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 6. díl

3. 10. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody O tom, jak jsou vítaní fanoušci hostí na českých stadionech

O tom, jak jsou vítaní fanoušci hostí na českých stadionech

3. 10. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Očekávání zákazníků v B2B prostoru: jak se mění a co to znamená pro vaši firmu

Očekávání zákazníků v B2B prostoru: jak se mění a co to znamená pro vaši firmu

3. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Útěk přes mrtvoly. Příběh bratří Mašínů

Vinohradská 12: Útěk přes mrtvoly. Příběh bratří Mašínů

3. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Moja Muzika: Pre Martina Višňovského je tvorivosť dôležitejšia než hráčske umenie

Moja Muzika: Pre Martina Višňovského je tvorivosť dôležitejšia než hráčske umenie

2. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Inspirace #16: Má se Tereza Pergnerová ráda?

Inspirace #16: Má se Tereza Pergnerová ráda?

2. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Hovory: Hlas je to, co mám po tátovi a Ondřej zas po mně, říká herec Otakar Brousek

Hovory: Hlas je to, co mám po tátovi a Ondřej zas po mně, říká herec Otakar Brousek

2. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dokument Pět fází smutku s Brit Jensen

Dokument Pět fází smutku s Brit Jensen

2. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Světový den učitelek a učitelů s Christou Seďovou

Světový den učitelek a učitelů s Christou Seďovou

2. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Jirkovský písňovar 2023

Jirkovský písňovar 2023

2. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Bakalovy pozemky jsou nedopovídanou kapitolou po privatizaci OKD, říká redaktor serveru iROZHLAS.cz

K věci ČRo Ostrava: Bakalovy pozemky jsou nedopovídanou kapitolou po privatizaci OKD, říká redaktor serveru iROZHLAS.cz

2. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Pharnaon - já

Pharnaon - já

2. 10. 2023

36 sec

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Česku chybí dlouhodobé strategie, které by od sebe vlády přebíraly, upozorňuje prezident Petr Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Česku chybí dlouhodobé strategie, které by od sebe vlády přebíraly, upozorňuje prezident Petr Pavel

2. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody The truth about human population decline | Jennifer D. Sciubba

The truth about human population decline | Jennifer D. Sciubba

2. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Na člověku si nepochutná, ale kachnu by si dal. Největšího predátora českých vod představí vědci

Na člověku si nepochutná, ale kachnu by si dal. Největšího predátora českých vod představí vědci

2. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: Na člověku si nepochutná, ale kachnu by si dal. Největšího predátora českých vod představí vědci

Dopolední host: Na člověku si nepochutná, ale kachnu by si dal. Největšího predátora českých vod představí vědci

2. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka Centra Orion Mgr. Miroslava Červinková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitelka Centra Orion Mgr. Miroslava Červinková v Klubu Rádia Junior

2. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody 53. Národní park České Švícarsko

53. Národní park České Švícarsko

2. 10. 2023

17 min