Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (1/4) Hledání

Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (1/4) Hledání

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kabelky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kabelky

10. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody EP02: Jak se stát ajťákem

EP02: Jak se stát ajťákem

10. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Tragéd měsíce (1/2): Zloděj identit Karl Gerhartsreiter a Fyre Festival, který se zvrhl v Hunger Games (98)

Tragéd měsíce (1/2): Zloděj identit Karl Gerhartsreiter a Fyre Festival, který se zvrhl v Hunger Games (98)

10. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Opravené Jiráskovo divadlo hostí 47. ročník Českolipského divadelního podzimu

Vybrali jsme pro vás: Opravené Jiráskovo divadlo hostí 47. ročník Českolipského divadelního podzimu

10. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody #02 Miroslav Světlák, klinický psycholog a psychoterapeut

#02 Miroslav Světlák, klinický psycholog a psychoterapeut

10. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Základní rada při nákupu přes e-shop: nedělejte nic ve spěchu, ověřte si, komu chcete dát své peníze

Radioporadna: Základní rada při nákupu přes e-shop: nedělejte nic ve spěchu, ověřte si, komu chcete dát své peníze

10. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Historie běžeckého lyžování na Jihlavsku sahá do 20. let minulého století

Dobré dopoledne: Historie běžeckého lyžování na Jihlavsku sahá do 20. let minulého století

10. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Věda Plus: Klimatická krize není gender neutrální, varuje OSN

Věda Plus: Klimatická krize není gender neutrální, varuje OSN

10. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Parasocial Relationships: That Podcaster is Your Friend!

Parasocial Relationships: That Podcaster is Your Friend!

10. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Den s myslivci a celý Hradec bude vonět kotlíkovým zvěřinovým gulášem! Přijďte na Stříbrňák ochutnat

Host ve studiu: Den s myslivci a celý Hradec bude vonět kotlíkovým zvěřinovým gulášem! Přijďte na Stříbrňák ochutnat

10. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Proč Slovensko zastavilo vojenskou pomoc Ukrajině

Proč Slovensko zastavilo vojenskou pomoc Ukrajině

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

10. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

10. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

10. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: V Německu je poptávka po přísnější migrační politice. Ochota pomáhat ale trvá, říká politolog

Interview Plus: V Německu je poptávka po přísnější migrační politice. Ochota pomáhat ale trvá, říká politolog

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Balanc: Oči jako klíč k duši. EMDR terapie funguje na trauma, ale neví se přesně jak

Balanc: Oči jako klíč k duši. EMDR terapie funguje na trauma, ale neví se přesně jak

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Balanc: Oči jako klíč k duši. EMDR terapie funguje na trauma, ale neví se přesně jak

Balanc: Oči jako klíč k duši. EMDR terapie funguje na trauma, ale neví se přesně jak

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

10. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

10. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Postíže: „Tobě to tak sluší, až mi srdce buší.“ O randění na spektru autismu s aktivistou Šimonem

Postíže: „Tobě to tak sluší, až mi srdce buší.“ O randění na spektru autismu s aktivistou Šimonem

10. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 885

Savage Lovecast Episode 885

10. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Reakce čtenářů byly krásné. Psaly mi i maminky sebevrahů, říká autorka Smrtholky Lucie Faulerová

Mozaika: Reakce čtenářů byly krásné. Psaly mi i maminky sebevrahů, říká autorka Smrtholky Lucie Faulerová

10. 10. 2023

15 min