Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #14 Zpátky k mikrofonům

#14 Zpátky k mikrofonům

18. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Total War: Pharaoh - Tausret, the Queen-King

Total War: Pharaoh - Tausret, the Queen-King

18. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Přímá řeč: České Budějovice budou v roce 2028 Evropským hlavním městem kultury. Zaznívá ale už i kritika

Přímá řeč: České Budějovice budou v roce 2028 Evropským hlavním městem kultury. Zaznívá ale už i kritika

18. 10. 2023

39 min

Obrázek epizody Zuzana Novotná - Do Afriky jsme dovezli pastelky a tužky, ale nikdo nevěděl, co s tím má dělat.

Zuzana Novotná - Do Afriky jsme dovezli pastelky a tužky, ale nikdo nevěděl, co s tím má dělat.

18. 10. 2023

2 hod 4 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle dám k soudu!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle dám k soudu!

18. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Tomáš Rousek: Checkout do 10 na hotelech nestačí. Rakušané jsou příkladem pohostinnosti

Tomáš Rousek: Checkout do 10 na hotelech nestačí. Rakušané jsou příkladem pohostinnosti

18. 10. 2023

49 min

Obrázek epizody Vladislav Rapprich: Výbuch supervulkánu změní svět na několik let. V Německu je nebezpečná sopka

Vladislav Rapprich: Výbuch supervulkánu změní svět na několik let. V Německu je nebezpečná sopka

18. 10. 2023

59 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Děti mají k reklamě negativní vztah, přesto podléhají. Pomoct může nový projekt liberecké univerzity

Vybrali jsme pro vás: Děti mají k reklamě negativní vztah, přesto podléhají. Pomoct může nový projekt liberecké univerzity

18. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na výměnu kotle můžou dotaci od kraje získat nízkopříjmové domácnosti

Dobré dopoledne: Na výměnu kotle můžou dotaci od kraje získat nízkopříjmové domácnosti

18. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

Odpolední interview: Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

18. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody 3. díl - Střední vrstva - co vše si už dnes nemůžeme koupit?

3. díl - Střední vrstva - co vše si už dnes nemůžeme koupit?

18. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Miluju alkohol

Miluju alkohol

18. 10. 2023

19 sec

Obrázek epizody Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody 2/2 Arnon Milchan: Filmový producent a izraelský agent. Záhadné krytrony, rok špiona a tajný útěk ☢️

2/2 Arnon Milchan: Filmový producent a izraelský agent. Záhadné krytrony, rok špiona a tajný útěk ☢️

18. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Bezpečnostný kompas: Dezinformácie na Slovensku – nekonečný príbeh?

Bezpečnostný kompas: Dezinformácie na Slovensku – nekonečný príbeh?

18. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výše výživného! Jděte do toho, bojujte za práva svých dětí, nemáte co ztratit, říká zkušený právník

Radioporadna: Výše výživného! Jděte do toho, bojujte za práva svých dětí, nemáte co ztratit, říká zkušený právník

18. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Věda Plus: Meteoroložka Míková: Z léta do zimy? Zase se oteplí. I celý listopad má být teplejší než obvykle

Věda Plus: Meteoroložka Míková: Z léta do zimy? Zase se oteplí. I celý listopad má být teplejší než obvykle

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody 78: Jak na strach s psychologem z Bohnic

78: Jak na strach s psychologem z Bohnic

18. 10. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Proč se (ne)bát chyb?

Proč se (ne)bát chyb?

18. 10. 2023

36 sec

Obrázek epizody Alex a host: Igor Bareš: O hlas Karla Gotta jsem se dělil s umělou inteligencí. Byl jsem překvapený, jak to jde

Alex a host: Igor Bareš: O hlas Karla Gotta jsem se dělil s umělou inteligencí. Byl jsem překvapený, jak to jde

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Proč chce Evropská komise koukat do našich mobilů?

Proč chce Evropská komise koukat do našich mobilů?

18. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Miloš Čermák: Revoluce začala. Za vstup se platí, ale ne moc

Miloš Čermák: Revoluce začala. Za vstup se platí, ale ne moc

18. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pět skvělých ledových káv vypito a knížka Kriminální případy z Orlických hor 2 byla téměř na světě

Host ve studiu: Pět skvělých ledových káv vypito a knížka Kriminální případy z Orlických hor 2 byla téměř na světě

18. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herečka Naďa Chroboková-Tomicová: Jednou jsem musela zastavit představení. U divadla jsem už 45 let

Větrník - Host ve studiu: Herečka Naďa Chroboková-Tomicová: Jednou jsem musela zastavit představení. U divadla jsem už 45 let

18. 10. 2023

32 min