Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

19. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Šárka Seydler Kabátová: Ve společnosti je nedostatečné pochopení pro pracující mámy.

Šárka Seydler Kabátová: Ve společnosti je nedostatečné pochopení pro pracující mámy.

19. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

19. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rekonstrukce škol, silnic nebo nové šaliny z dotací. Jak fungují dotační programy na jihu Moravy?

Host Dne na Moravě: Rekonstrukce škol, silnic nebo nové šaliny z dotací. Jak fungují dotační programy na jihu Moravy?

19. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Kindness: Do It

Kindness: Do It

19. 10. 2023

48 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Nasadíme astronomii uši, popisují astrofyzikové novou metodu výzkumu vesmíru

Magazín Experiment: Nasadíme astronomii uši, popisují astrofyzikové novou metodu výzkumu vesmíru

19. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Čeština, vývoj jazyka

Čeština, vývoj jazyka

19. 10. 2023

55 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Být matkou je dobrý předpoklad ke zvládnutí vojenského výcviku, usmívá se vojákyně v aktivní záloze

Host Lucie Výborné: Být matkou je dobrý předpoklad ke zvládnutí vojenského výcviku, usmívá se vojákyně v aktivní záloze

19. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Do rezonanční kolébky se vejde i dospělý člověk. Využívá se k muzikoterapii

Do rezonanční kolébky se vejde i dospělý člověk. Využívá se k muzikoterapii

19. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Ondřej Bačo: Na rakety nad hlavou si člověk zvykne, co bude dál nevím

První dotek Zdeňka Folprechta: Ondřej Bačo: Na rakety nad hlavou si člověk zvykne, co bude dál nevím

19. 10. 2023

53 min

Obrázek epizody Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody PREČO NIE SOM NONSTOP ŠŤASTNÁ?

PREČO NIE SOM NONSTOP ŠŤASTNÁ?

19. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody 132 - Středeční poflakování, Rosnička, VR, změna plánu (18. října 2023)

132 - Středeční poflakování, Rosnička, VR, změna plánu (18. října 2023)

19. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody 75: William & Thomas Artisan Bakery: “Jsme jedna z nejlevnějších řemeslných pekáren.”

75: William & Thomas Artisan Bakery: “Jsme jedna z nejlevnějších řemeslných pekáren.”

19. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Pro a proti: Skončí v celé EU kožešinové farmy i prodej kožešin?

Pro a proti: Skončí v celé EU kožešinové farmy i prodej kožešin?

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Nebojte se jasně vyhraněných názorů. Pomůžou vám v komunikaci

Nebojte se jasně vyhraněných názorů. Pomůžou vám v komunikaci

19. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Máme hosty: Laser show byla zklamání, parkování ve městě zvládneme, říká primátor Pardubic

Máme hosty: Laser show byla zklamání, parkování ve městě zvládneme, říká primátor Pardubic

19. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Bali je ostrov, kam se určitě budete chtít vrátit

Bali je ostrov, kam se určitě budete chtít vrátit

19. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Sadhguru (World’s No.1 Guru) PREDICTS: "There Is A Mental Health Pandemic Coming! & We Are On The Brink Of Extinction!"

Sadhguru (World’s No.1 Guru) PREDICTS: "There Is A Mental Health Pandemic Coming! & We Are On The Brink Of Extinction!"

19. 10. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Dům Winchesterových

Dům Winchesterových

19. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Františkovo pálení

Františkovo pálení

19. 10. 2023

3 min