Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Víc si nyní střežím soukromí, pana Colomba představím, až budu chtít,“ říká česká Carmen Andrea Kalivodová

„Víc si nyní střežím soukromí, pana Colomba představím, až budu chtít,“ říká česká Carmen Andrea Kalivodová

18. 5. 2026

46 min

Obrázek epizody Jan Svěrák: Mě k tomu přivedly Vratné lahve (zkrácená verze)

Jan Svěrák: Mě k tomu přivedly Vratné lahve (zkrácená verze)

18. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody „Víc si nyní střežím soukromí, pana Colomba představím, až budu chtít,“ říká česká Carmen Andrea Kalivodová

„Víc si nyní střežím soukromí, pana Colomba představím, až budu chtít,“ říká česká Carmen Andrea Kalivodová

18. 5. 2026

46 min

Obrázek epizody 233: Friendship in Dark Times (The Bronze Age Collapse Begins?)

233: Friendship in Dark Times (The Bronze Age Collapse Begins?)

18. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Drahé palivo není výmluva pro rušení letů bez náhrady. Zatím

Bruselské chlebíčky: Drahé palivo není výmluva pro rušení letů bez náhrady. Zatím

18. 5. 2026

37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Čapí hnízdo: Proč lustrovali novináře?

Vinohradská 12: Čapí hnízdo: Proč lustrovali novináře?

18. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Bitvy, kde umíraly miliony - 22 nejbrutálnějších střetů historie

Bitvy, kde umíraly miliony - 22 nejbrutálnějších střetů historie

17. 5. 2026

49 min

Obrázek epizody #70: Tom Hardy - drsňák, který miluje pejsky a čte na BBC dětem pohádky na dobrou noc

#70: Tom Hardy - drsňák, který miluje pejsky a čte na BBC dětem pohádky na dobrou noc

17. 5. 2026

54 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Děkuji, že jsem se dožil svobody! Říká syn esesmana a skaut pronásledovaný StB Pfeiffer

Příběhy 20. století: Děkuji, že jsem se dožil svobody! Říká syn esesmana a skaut pronásledovaný StB Pfeiffer

17. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody ODEMYKÁME: Kafe #13: Leoš Mareš - nevyžádaná analýza a hodnocení dokumentární série na Oneplay

ODEMYKÁME: Kafe #13: Leoš Mareš - nevyžádaná analýza a hodnocení dokumentární série na Oneplay

17. 5. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody EN 44 Why Saying No Feels So Hard 💛 How to Set Healthy Boundaries Without Guilt | Stefanie Goertz

EN 44 Why Saying No Feels So Hard 💛 How to Set Healthy Boundaries Without Guilt | Stefanie Goertz

17. 5. 2026

59 min

Obrázek epizody Fil: Technologie a lidství 💛 HOVORY O ANARCHII 41 💛

Fil: Technologie a lidství 💛 HOVORY O ANARCHII 41 💛

17. 5. 2026

1 hod 55 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Jarmila Taussigová-Potůčková: Satan v sukních. Báli se jí i nejvyšší komunističtí funkcionáři

Osudové ženy: Jarmila Taussigová-Potůčková: Satan v sukních. Báli se jí i nejvyšší komunističtí funkcionáři

17. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Jiří Zajíc: Z Přerova na Mount Everest za jeden den, Exit byl pecka | Na Přerov dobrý!

Jiří Zajíc: Z Přerova na Mount Everest za jeden den, Exit byl pecka | Na Přerov dobrý!

17. 5. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Vypalovačka #6: Áčkové hvězdy Hollywoodu 90. let

Vypalovačka #6: Áčkové hvězdy Hollywoodu 90. let

17. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Hergot!: Čemu věří Buchty? Ivanka a Zuzanka přišly do Hergot!u

Hergot!: Čemu věří Buchty? Ivanka a Zuzanka přišly do Hergot!u

17. 5. 2026

53 min

Obrázek epizody Hergot!: Čemu věří Buchty? Ivanka a Zuzanka přišly do Hergot!u

Hergot!: Čemu věří Buchty? Ivanka a Zuzanka přišly do Hergot!u

17. 5. 2026

53 min

Obrázek epizody Michal Viewegh vzkazuje nevděčnému světu, že se má báječně. My vzkazujeme, ať jde na terapii

Michal Viewegh vzkazuje nevděčnému světu, že se má báječně. My vzkazujeme, ať jde na terapii

17. 5. 2026

2 hod 6 min

Obrázek epizody Michal Viewegh vzkazuje nevděčnému světu, že se má báječně. My vzkazujeme, ať jde na terapii

Michal Viewegh vzkazuje nevděčnému světu, že se má báječně. My vzkazujeme, ať jde na terapii

17. 5. 2026

2 hod 6 min

Obrázek epizody Kavárna: Španělsko na zámku v Českém Krumlově. Palác ilustrace představuje díla současných španělských tvůrců

Kavárna: Španělsko na zámku v Českém Krumlově. Palác ilustrace představuje díla současných španělských tvůrců

17. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody MS #26: Udělala jsem chybu?

MS #26: Udělala jsem chybu?

17. 5. 2026

14 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Reforma systému sociálně-právní ochrany dětí. Soudní proces s Nikolasem Madurem. Festival Svět knihy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Reforma systému sociálně-právní ochrany dětí. Soudní proces s Nikolasem Madurem. Festival Svět knihy

17. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

Až na dřeň: Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

17. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

Až na dřeň: Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

17. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

Díky Hamletovi jsem potkal tátu, kterého jsem neznal, vzpomíná herec Jan Hájek

17. 5. 2026

27 min