Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #422 — Zionism & Jihadism

Making Sense with Sam Harris

#422 — Zionism & Jihadism

19. 6. 2025

2 hod 4 min

Obrázek epizody Cesta ministra Petra Hladíka do Itálie a Vatikánu

Radioreport

Cesta ministra Petra Hladíka do Itálie a Vatikánu

19. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Portréty: Západní absurdita je mi milejší, říkal Jiří Voskovec

Český rozhlas - Osobnosti

Portréty: Západní absurdita je mi milejší, říkal Jiří Voskovec

19. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody 119 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 19. 06. 2025

Rockin' Down Route 66

119 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 19. 06. 2025

19. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Studovna: Jak na dobrou prezentaci? Základem je předat myšlenku, radí vítězové Prezentiády

Český rozhlas - Životní styl

Studovna: Jak na dobrou prezentaci? Základem je předat myšlenku, radí vítězové Prezentiády

19. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody #18: Zlatokopky a slibotechny | Avicii: I’m Tim | LST: Příšerná tchýně | ŠOK: Jazyk nikdy neodpočívá!

Zilénium!

#18: Zlatokopky a slibotechny | Avicii: I’m Tim | LST: Příšerná tchýně | ŠOK: Jazyk nikdy neodpočívá!

19. 6. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Vše je v pohybu. Platí rčení „Ve zdravém těle zdravý duch“?

Člověčiny

Vše je v pohybu. Platí rčení „Ve zdravém těle zdravý duch“?

19. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody 122: PODCAST ROKU - celý díl

Agáta a Ornella

122: PODCAST ROKU - celý díl

19. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK - Kolik stojí hvězdy a co všechno nevidíme?

Hausbot Petra Horkého

Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK - Kolik stojí hvězdy a co všechno nevidíme?

19. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Lenka Zlámalová: Česko je technická země, na éře zbrojení vyděláme

Offline Štěpána Křečka

Lenka Zlámalová: Česko je technická země, na éře zbrojení vyděláme

19. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody #28 Na motorce do Mongolska v 18 letech! | Rozhovor | David Běhounek

#KAMJSEMTOZASDOJEL

#28 Na motorce do Mongolska v 18 letech! | Rozhovor | David Běhounek

19. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody Nikdy jsem...

Čáry

Nikdy jsem...

19. 6. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Can Tho, crazy motorkář, který mě vzal na všechny světové strany. #4 VIETNAM

Životuju

Can Tho, crazy motorkář, který mě vzal na všechny světové strany. #4 VIETNAM

19. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody MATES MATĚJKA: 🤔 Víš vůbec, co tvůj klient doopravdy chce?

Autentická Výzva

MATES MATĚJKA: 🤔 Víš vůbec, co tvůj klient doopravdy chce?

19. 6. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Naty Kerny: Vďaka plastike nosa som influencerkou. Bez nej by som sa tak nefotila (#TBH s Hanou)

REFRESHER Rozhovory

Naty Kerny: Vďaka plastike nosa som influencerkou. Bez nej by som sa tak nefotila (#TBH s Hanou)

19. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody #18 Typy manipulace ve vztazích - první část

Karel Chába - Partnerské vztahy

#18 Typy manipulace ve vztazích - první část

19. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Co se mění v Trumpových Spojených státech? Petr Jedlička o zásadních posunech v americké politice

Podcasty DR

Co se mění v Trumpových Spojených státech? Petr Jedlička o zásadních posunech v americké politice

19. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Mystery Bay

Radiolab

Mystery Bay

19. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Vlna: Skončit pod drnem? To je ta nejlepší varianta. Sedmadvacetiletý hrobník Adam přibližuje smrt přírodě

Český rozhlas - Životní styl

Vlna: Skončit pod drnem? To je ta nejlepší varianta. Sedmadvacetiletý hrobník Adam přibližuje smrt přírodě

19. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Myslel jsem, že trénování není pro mě, a teď jsem rád, říká trenér České Lípy Radim Nečas

Setkání u mikrofonu

Myslel jsem, že trénování není pro mě, a teď jsem rád, říká trenér České Lípy Radim Nečas

19. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Ústecká univerzita přišla s patentovaným výzkumem na odstraňování léčiv z odpadních vod

O čem se mluví

Ústecká univerzita přišla s patentovaným výzkumem na odstraňování léčiv z odpadních vod

19. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Bitva u Slavkova - celý příběh bitvy, ve které Napoleon porazil dva císaře | Historie

Nerdopolis

Bitva u Slavkova - celý příběh bitvy, ve které Napoleon porazil dva císaře | Historie

19. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 19.06.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 19.06.2025.

19. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Lidé ve válce v komiksu. Toy Box kreslí s empatií, chtěl jsem, aby to byla ona, říká kurátor výstavy

Vybrali jsme pro vás

Lidé ve válce v komiksu. Toy Box kreslí s empatií, chtěl jsem, aby to byla ona, říká kurátor výstavy

19. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Herectví našlo Helenu Dvořákovou samo. Před pokračováním Kriminálky Anděl zvládla dítě i nemoc

Alex a host

Herectví našlo Helenu Dvořákovou samo. Před pokračováním Kriminálky Anděl zvládla dítě i nemoc

19. 6. 2025

25 min