Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Debata o (ne)poslušnosti na Gymnáziu J. K. Tyla v Hradci Králové

Debata o (ne)poslušnosti na Gymnáziu J. K. Tyla v Hradci Králové

14. 3. 2026

1 hod 33 min

Obrázek epizody Debata dvou chatbotů - GPT vs. GEMINI - kdo je lepší?

Debata dvou chatbotů - GPT vs. GEMINI - kdo je lepší?

14. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody ChatGPT vs Gemini - kdo vyhraje?

ChatGPT vs Gemini - kdo vyhraje?

14. 3. 2026

51 sec

Obrázek epizody If You Hate Your Job, This is How to Start Over - Bill Gurley - #1071

If You Hate Your Job, This is How to Start Over - Bill Gurley - #1071

14. 3. 2026

1 hod 56 min

Obrázek epizody 15. Podcastová žranice: Pindy z gyndy & Šimrání

15. Podcastová žranice: Pindy z gyndy & Šimrání

13. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody SEDM DNÍ LIDSKOSTI | dokumentární film | Mise Ukrajina | 🇨🇿 🇸🇰 🇨🇭 🇺🇦 | #luckylukecz

SEDM DNÍ LIDSKOSTI | dokumentární film | Mise Ukrajina | 🇨🇿 🇸🇰 🇨🇭 🇺🇦 | #luckylukecz

13. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Werichova chata. Údolí štěstí nad řekou Ostružnou

Werichova chata. Údolí štěstí nad řekou Ostružnou

13. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

13. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Dopolední host: Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

Dopolední host: Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

13. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

Odposlouchávají nás naše telefony? Chytrá zařízení o vás ví skoro všechno, upozorňuje IT expert

13. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Patnáctiletá obojživelná slečna Elen Pecková s maminkou nás seznámí s vodním pólem

Klub Rádia Junior: Patnáctiletá obojživelná slečna Elen Pecková s maminkou nás seznámí s vodním pólem

13. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Poprask #126 Pam Rabbit o BOLESTNÉ ztrátě, fanoušcích „taťcích“a proč miluje Kim Kardashian

Poprask #126 Pam Rabbit o BOLESTNÉ ztrátě, fanoušcích „taťcích“a proč miluje Kim Kardashian

13. 3. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Starosta Prahy 8: Projekt Centra Nová Palmovka je neuvěřitelný byrokratický binec, který nemá konce

K věci Štěpánky Duchkové: Starosta Prahy 8: Projekt Centra Nová Palmovka je neuvěřitelný byrokratický binec, který nemá konce

13. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

13. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Lenka Králová: Jak jsem začala měnit svět

Lenka Králová: Jak jsem začala měnit svět

13. 3. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody #22 Češi, slyšte zdravotní osvěžující nádheru!

#22 Češi, slyšte zdravotní osvěžující nádheru!

13. 3. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Obklady z pavučin i drcení pavouci – výstava v Českém muzeu stříbra ukazuje kuriozní způsoby léčby

Obklady z pavučin i drcení pavouci – výstava v Českém muzeu stříbra ukazuje kuriozní způsoby léčby

13. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Umberto Eco, umění v metru, moderna, památky na webu

Akcent: Výběr týdne: Umberto Eco, umění v metru, moderna, památky na webu

13. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Svatební talk #31 - GalaDrones a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk #31 - GalaDrones a Lukáš Kenji Vrábel

13. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody MS #22: Manžel mi vybral milence!

MS #22: Manžel mi vybral milence!

13. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody 4. NESPOUTANÁ DUŠE: Konzervativec, či liberál? Dvě slova, tisíc nedorozumění

4. NESPOUTANÁ DUŠE: Konzervativec, či liberál? Dvě slova, tisíc nedorozumění

13. 3. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Na Eurovizi chci představit něco, na co budu pyšný, říká o písni Crossroads zpěvák Daniel Žižka

Pražákům je hej: Na Eurovizi chci představit něco, na co budu pyšný, říká o písni Crossroads zpěvák Daniel Žižka

13. 3. 2026

20 min