Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Let's reframe cancel culture | Sarah Jones

Let's reframe cancel culture | Sarah Jones

20. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Quest: Marvel’s Spider-Man 2 je příslibem multiverza i nejlepší komiksovou hrou za dlouhou dobu

Quest: Marvel’s Spider-Man 2 je příslibem multiverza i nejlepší komiksovou hrou za dlouhou dobu

20. 10. 2023

57 min

Obrázek epizody No127 - ŽIVOT BEZ DETÍ

No127 - ŽIVOT BEZ DETÍ

20. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jan Přáda: Protest zatím neodvoláme. Vláda řeší přesčasy a směny, ostatní požadavky smetla ze stolu

Dvacet minut Radiožurnálu: Jan Přáda: Protest zatím neodvoláme. Vláda řeší přesčasy a směny, ostatní požadavky smetla ze stolu

20. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Česká drahota – platíme za nízkou konkurenci na trhu

Česká drahota – platíme za nízkou konkurenci na trhu

20. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Móda jako společenská otázka. Co o nás říká naše oblečení?

Móda jako společenská otázka. Co o nás říká naše oblečení?

20. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bioodpad - velká cennost v koutku naší zahrady

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bioodpad - velká cennost v koutku naší zahrady

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Border Trilogy Part 2: Hold the Line

Border Trilogy Part 2: Hold the Line

20. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Anestezie není spánek, ale bezvědomí. Typické je úplné okno, popisuje anesteziolog

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Anestezie není spánek, ale bezvědomí. Typické je úplné okno, popisuje anesteziolog

20. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Od Instagramu si dávám pauzu, přiznává herečka Rašilovová z oceněné hry o influencerech Sleduj!

Klub Rádia Junior: Od Instagramu si dávám pauzu, přiznává herečka Rašilovová z oceněné hry o influencerech Sleduj!

20. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody #204 Tati, co jsou KONSPIRAČNÍ TEORIE? A kde vznikne TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA? Chemtrails, Irák, Rusko, Izrael

#204 Tati, co jsou KONSPIRAČNÍ TEORIE? A kde vznikne TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA? Chemtrails, Irák, Rusko, Izrael

20. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Povídání s domškolákem

Povídání s domškolákem

20. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Důmyslné umění říkat v práci NE a vyhnout se tak přetížení

Důmyslné umění říkat v práci NE a vyhnout se tak přetížení

20. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kostra pravěkého Mosasaura! Jednu má DiCaprio, další Galerie minerálů ve Dvoře Králové nad Labem

Host ve studiu: Kostra pravěkého Mosasaura! Jednu má DiCaprio, další Galerie minerálů ve Dvoře Králové nad Labem

20. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Na Průhonicích je nekrásnější zámecký park. Chodíme do něj každou chvíli, říká mim Michal Nesvadba

Na Průhonicích je nekrásnější zámecký park. Chodíme do něj každou chvíli, říká mim Michal Nesvadba

20. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Když tě nikdo nezná, nemáš jinou možnost, vzpomíná na začátky na ulici písničkářka Kaczi

Klub Rádia Junior: Když tě nikdo nezná, nemáš jinou možnost, vzpomíná na začátky na ulici písničkářka Kaczi

20. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Přivítání byl silný zážitek. Komunita drží spolu, prozrazují mistři světa Perušič a Schweiner

Host Lucie Výborné: Přivítání byl silný zážitek. Komunita drží spolu, prozrazují mistři světa Perušič a Schweiner

20. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Přivítání byl silný zážitek. Komunita drží spolu, prozrazují mistři světa Perušič a Schweiner

Host Lucie Výborné: Přivítání byl silný zážitek. Komunita drží spolu, prozrazují mistři světa Perušič a Schweiner

20. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Školka v Řestokách učí děti rozumět přírodě. Dostala za to ocenění v Rakousku

Radioporadna: Školka v Řestokách učí děti rozumět přírodě. Dostala za to ocenění v Rakousku

20. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Známá umělkyně s tajemným životem. Kniha Toyen. První dáma surrealismu přináší nová svědectví

Mozaika: Známá umělkyně s tajemným životem. Kniha Toyen. První dáma surrealismu přináší nová svědectví

20. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zpěvačka Pam Rabbit: Když někdo řekne, že mladá generace je přecitlivělá, beru to jako kompliment

Osobnost Plus: Zpěvačka Pam Rabbit: Když někdo řekne, že mladá generace je přecitlivělá, beru to jako kompliment

20. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

20. 10. 2023

48 min