Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Filmař Jakub Felcman: Ostrava Kamera Oko je splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

Filmař Jakub Felcman: Ostrava Kamera Oko je splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

31. 10. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmař Jakub Felcman: Ostrava Kamera Oko je splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

Vizitka: Filmař Jakub Felcman: Ostrava Kamera Oko je splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

31. 10. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmař Jakub Felcman: Kino Pilotů je můj splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

Vizitka: Filmař Jakub Felcman: Kino Pilotů je můj splněný sen, sdílený filmový zážitek je nenahraditelný

31. 10. 2023

51 min

Obrázek epizody The 14th Annual Halloween Spooktacular!

The 14th Annual Halloween Spooktacular!

31. 10. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Forgen: THE MAG pořád roste. Krýt záda Redzedovi, bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem kdy udělal.

Forgen: THE MAG pořád roste. Krýt záda Redzedovi, bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem kdy udělal.

31. 10. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody 80: Jak na strach z umělé inteligence

80: Jak na strach z umělé inteligence

31. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Gabriela Heclová: Zjistila jsem, že svět influenceringu není pro mě.Ve dvaceti jsem vyhořela.

Gabriela Heclová: Zjistila jsem, že svět influenceringu není pro mě.Ve dvaceti jsem vyhořela.

31. 10. 2023

57 min

Obrázek epizody Máme hosty: Na dlouhé cestě sepisovala deníky, teď vydává knihy. Práce na nich trvala 12 let

Máme hosty: Na dlouhé cestě sepisovala deníky, teď vydává knihy. Práce na nich trvala 12 let

31. 10. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: O konfliktu mezi Izraelem a Hamásem se mluví věcně, říká Kalhousová. Je to vyhrocené, míní Tureček

Pro a proti: O konfliktu mezi Izraelem a Hamásem se mluví věcně, říká Kalhousová. Je to vyhrocené, míní Tureček

31. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody EP286 Halloween Special! Tuning into Your Witchy Energy, Casting Spells, & Sex Magic

EP286 Halloween Special! Tuning into Your Witchy Energy, Casting Spells, & Sex Magic

31. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A S02E08: No Architects

MINIMALIST(K)A S02E08: No Architects

31. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody #4 I v pekle na zemi se dá udělat malý ráj uvnitř srdce

#4 I v pekle na zemi se dá udělat malý ráj uvnitř srdce

31. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Klavírista Ivan Klánský zve na svůj koncert v rámci Klavírního festivalu Rudolfa Firkušného 5.11.2023

Klavírista Ivan Klánský zve na svůj koncert v rámci Klavírního festivalu Rudolfa Firkušného 5.11.2023

31. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Na dušičky vzpomínejme

Na dušičky vzpomínejme

31. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Eva Janáčová: Jak se jmenoval?

Eva Janáčová: Jak se jmenoval?

31. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody #21 Co čeká ZŠ a ZUŠ Jesenice a jak funguje školní parlament

#21 Co čeká ZŠ a ZUŠ Jesenice a jak funguje školní parlament

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody O neřestech, zničení světa a jedné skvělé schopnosti čmeláků

O neřestech, zničení světa a jedné skvělé schopnosti čmeláků

31. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Jiří Padevět. Věčný antisemitismus, kolaborace a snaha přežít, hrdinství a komunistická (ne)totalita

Jiří Padevět. Věčný antisemitismus, kolaborace a snaha přežít, hrdinství a komunistická (ne)totalita

31. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Platit daně v eurech půjde, daňové přiznání ale bude dál v korunách. Systém by to nezvládl

Peníze a vliv: Platit daně v eurech půjde, daňové přiznání ale bude dál v korunách. Systém by to nezvládl

31. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 10. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 10. díl

31. 10. 2023

53 min

Obrázek epizody 62. AS Řím away! J. Splavec interview, arogance italské policie, report z místa

62. AS Řím away! J. Splavec interview, arogance italské policie, report z místa

31. 10. 2023

2 hod 27 min

Obrázek epizody Martin Chovanec: Roztlačit ten vlak dá hromadu práce, ale pak to stojí za to!

Martin Chovanec: Roztlačit ten vlak dá hromadu práce, ale pak to stojí za to!

31. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Možná je taky uvidíš/ Hororovky Reddit

Možná je taky uvidíš/ Hororovky Reddit

31. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Žena na Whites Bridge/ Hororovky Reddit

Žena na Whites Bridge/ Hororovky Reddit

31. 10. 2023

7 min