Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Okolí Zdic, to jsou křivoklátské lesy a skalní vyhlídky. Na Vraní a Hudlické skále najdete kukátka

Okolí Zdic, to jsou křivoklátské lesy a skalní vyhlídky. Na Vraní a Hudlické skále najdete kukátka

3. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Tady to znám: Okolí Zdic, to jsou křivoklátské lesy a skalní vyhlídky. Na Vraní a Hudlické skále najdete kukátka

Tady to znám: Okolí Zdic, to jsou křivoklátské lesy a skalní vyhlídky. Na Vraní a Hudlické skále najdete kukátka

3. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody No129 - AKO NA TROJKU

No129 - AKO NA TROJKU

3. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Příběhy kreativity - Adriana Světlíková (Nová síť)

Příběhy kreativity - Adriana Světlíková (Nová síť)

3. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Box je jen pro siláky a hloupne se po něm? Mýty o boxu vyvrací nový mistr republiky z Pardubic

Radioporadna: Box je jen pro siláky a hloupne se po něm? Mýty o boxu vyvrací nový mistr republiky z Pardubic

3. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody jaký šel, takového potkal

jaký šel, takového potkal

3. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody jaký šel, takového potkal

jaký šel, takového potkal

3. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šéfredaktor Tabery: Smyslem Respektu je věřit v inteligenci čtenářů, ne se politicky profilovat

Interview Plus: Šéfredaktor Tabery: Smyslem Respektu je věřit v inteligenci čtenářů, ne se politicky profilovat

3. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Tereza Stöckelová: Houbovitost

Tereza Stöckelová: Houbovitost

3. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Soud vyhnal čtyřicátníky z mamahotelu a Brňan uráží důchodkyně. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Soud vyhnal čtyřicátníky z mamahotelu a Brňan uráží důchodkyně. To jsou nej zprávy týdne

3. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zaniklé obce jsou fenomén Krušnohoří. Pět set let tam žili lidé, energie nezmizela, říká spisovatel

Host Lucie Výborné: Zaniklé obce jsou fenomén Krušnohoří. Pět set let tam žili lidé, energie nezmizela, říká spisovatel

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zaniklé obce jsou fenomén Krušnohoří. Pět set let tam žili lidé, energie nezmizela, říká spisovatel

Host Lucie Výborné: Zaniklé obce jsou fenomén Krušnohoří. Pět set let tam žili lidé, energie nezmizela, říká spisovatel

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Výmarský ohař je parťák do nepohody, půjde s vámi světa kraj, říká chovatelka loveckého plemene

Výmarský ohař je parťák do nepohody, půjde s vámi světa kraj, říká chovatelka loveckého plemene

3. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

Až na dřeň: Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

3. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

3. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

Vizitka: Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

3. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

Vizitka: Martin Opršál: Někdy strávím víc času stavěním nástrojů do správného tvaru než zkoušením skladby

3. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Že předpověď počasí nevyšla? Meteorolog má k dispozici více vstupů, uživatel aplikace většinou jeden

Host Dne na Moravě: Že předpověď počasí nevyšla? Meteorolog má k dispozici více vstupů, uživatel aplikace většinou jeden

3. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Veřejný prostor není ničí obývák, říká umělec Horák

Osobnost Plus: Veřejný prostor není ničí obývák, říká umělec Horák

3. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Veřejný prostor není ničí obývák, říká umělec Horák

Osobnost Plus: Veřejný prostor není ničí obývák, říká umělec Horák

3. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

3. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Biskupské lesy ostravsko-opavské mají budoucnost

Biskupské lesy ostravsko-opavské mají budoucnost

3. 11. 2023

54 min